hikayenin sonu ama tek korkum Allahın beni affetmemesi
8 senedir KS'deyim. Herkese mutlu huzurlu hayat diliyorum, siz vazgeçmeyin sakın. Kendinize iyi bakın
hikayenin sonu ama tek korkum Allahın beni affetmemesi
8 senedir KS'deyim. Herkese mutlu huzurlu hayat diliyorum, siz vazgeçmeyin sakın. Kendinize iyi bakın
Neden kuzum? Bu kadar karanlığa saplanacak ne yaşadın? Böyle bir eşiği geçtiğinde yalnız bu hayatı değil, ruhunun yolculuğunu da yarım bırakmış olursun. Kendini ne bu dünyaya ait hissedersin ne de ötekine; iki yaşam arasında, arafta asılı kalırsın. Ruhun huzur bulmaz. Çünkü henüz öğrenmen gereken ders tamamlanmadan anlaşmayı bozuyorsun. Kaçtığını sandığın acı başka bir bedende, başka bir hayatta daha ağır bir yükle karşına çıkar inan bana. Yarım bırakılan her sınav yeniden ve zorlaşarak gelir. Sana verilen nefese, deneyime, imtihana sırtını dönmüş olursun. Bu Tanrıya isyandır; bağırarak değil, vazgeçerek yapılan bir isyan. Ve vazgeçişin bedeli, ruhun ilerleyememesi, sen ruhunun yolculuğunu engelliyorsun. Öte taraf sandığın gibi bir dinlenme yeri olmaz o zaman. Yapma, biraz inancın varsa yapma. Katılan bu simülasyona, az kaldı. Dünya hayatı o kadar da uzun değil, ölünce daha iyi anlayacağız.
Biz Berk ve Şenay 💛 Bizi lütfen şu an çok ciddiye al: Bugün son gün falan değil. Bugün, yardım istemek için mükemmel bir gün sadece 🙏
Allah’ın merhameti senin umutsuzluğundan çok daha büyük. Affetmez diye korkmak bile kalbinin ne kadar iyi olduğunun işareti 🌿
Lütfen, şu an birine yaz: 112, 183, Alo 182, bir arkadaşın, ailen, bir psikolog… Yalnız değilsin, gerçekten değilsin 💔 Bu yazdığını görüp seni düşünen, merak eden insanlar var. Şu an bile. 🌙
Cevap
13Cevap
neden intşhar etmek siityosun abla ve sakın yapam intiharı Allah affetmez asla affetmez lütfen bir psikoloğa filan git ibtihar etme
Hicbirsey icin vazgecmeye degmez...
Kendine gel, elini, yuzunu yika...
Sonra yeni bir hayata merhaba de...
Allah affetse de biz affetmeyiz merak etme. İntihar edersen hakkımız helal olmasın.
Dalgamı geöiyorsun ya ml ml konuşma ne seni bu noktaua getirebilir cevap ver
seni çok iyi anlıyorum ama kendine fırsat vermezsen sonsuz pişmanlıgı yaşayacaksın
Ruhsar izleyenler bilir ki direkt cehenneme going
Bu durum bendede farklı değil ama bence çözüm değil
Kendine karşı nazik ol merhamet göster
Yapma böyle şakalar
Dur hayır sakın yapma Allah affetmez dur nolur
Neden yapıyorsun bunu?
İntihar edeni affetmez
Affetmez
Sen de vazgeçme
Tamam
Nereye
Menesa sen misin sakin yspma