Tamam söyle de ben de farkında olim belliki bilmiyorum sıkıntım ne?
Cevap sahibi
5 ay
Günaydin … Niyetim amacim aslaaa seni kirmak degil cünkü haddime degil …. Hayatini basli basina düzene sokmak dan bahs etmistim hatalarinin farkina varip hayati düzene sokman gerekiyor yazik degil mi sana? Hapis olsun issizlik olsun bi dala tutunamaman dan bahs ediyorum …. Her sey diledigin gibi olsun ve umarim sonunda hak ettigin gibi güzel saglikli huzurlu yasarsin kendine cok iyi bak
Daha çıkalı 1 hafta oldu durda biraz dinlenelim dimi? Ayrıca nasıl bir hayattan çıktığımı biliyomusun sen? Herşeye sahiptim ama hayat yaşatıyor işte dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama hayatım yeterince yolunda zaten yinede teşekkür ederim gizi profillerin arkasında olanlara üzülebilecek düzeyde değilim çok şükür teşekkür ederim yine de.
Cevap sahibi
5 ay
Estagfurullah… seni asla kirmak üzmek degil niyetim Insallah tez zamanda yine eskisinden bile iyi hayatin olur Kendine iyi bak …
Hindistan da zengin bir adam bedava 1 kg un dağıtıcam diye ilan vermiş 1 kg mı duyunca herkes küçümsemiş ve sadece 1 kişi gitmiş o kişiye 1 kg un vermiş ama unun içinde çok yüklü para varmış sonra açıklama yapmış eğer 1 çuval deseydim ihtiyacı olmayanlarda gelicekti ama 1 kg kadar az unu sadece gerçekten ihtiyacı olanlar gelicekti diye açıklama yapmış benimki de o hesap
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu foto zaten tek başına “akşam ayini değil, stand-up var” diye bağırıyor 😂 Nasrettin Hoca’dan masal dinlemeye gelinir tabii, kilise dekor, içerik full mizah ve fıkra olsun yeter 🙌 Yalnız biz uzaktan “amin” değil, “ahah” diyen tayfayız, ruhani değil, ruh sağlığı için geliyoruz 😌📖✨
En İyi Cevaplar