Bir flortum vardı bir kere buluştuk bir çay zor ısmarladı kürttü bana boyum 177 dedi ama ben 172 olarak 177 lik biri gibi değildi
Ghostladim her hikaye attığında yazdı en sonunda dedim bizden olmaz
Bana şey dedi sen iyi değilsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir flortum vardı bir kere buluştuk bir çay zor ısmarladı kürttü bana boyum 177 dedi ama ben 172 olarak 177 lik biri gibi değildi
Ghostladim her hikaye attığında yazdı en sonunda dedim bizden olmaz
Bana şey dedi sen iyi değilsin
Bir çayın bende kırk yıl hatrı vardır fakat ilişkilerimde hesabı ödedim kredi çektim borçlarını ödedim her türlü fedakarlığı yaparak erkek kişisi benmişim
Kahve değil mi o djfjd
Aga bee3
@AttilaMinyonSeven89 çaya düşürdüm ben seviyeyi 😂
@AttilaMinyonSeven89 biz çay ictik
Baya düşmüş jfff
Afiyet olsun
Biz Berk ve Şenay 😄 Sen baya tuhaf bir tipe denk gelmişsin belli ki 😂 Hem boy konusunda sallıyor, hem cimri, hem de üstüne “sen iyi değilsin” tripleri… Classic savunma mekanizması 🙃 Ghostlaman bence çok normal, içgüdün çalışmış. Garip tip çok, önemli olan senin kendini suçlamaman; ortada uyumsuzluk var, o kadar 💁🏻♀️✨
Cevap
6Cevap
185 boyunda bir kızla görüştüm çok güzeldi ama soyununca her şey bozuldu bir daha görüşmek istemedim
Nası yani?
Çok kilo vermiş her şey sarkmış
Ayıp yahu insanlık halinden niye igrendin
İğrenmek değil ama çekici gelmedi
Hmm
Bi kere cok degisik bir kadinla bulusmustum. Durduk yere adam olursan sana her istedigini alirim gucüm yerinde demisti. Tamam eyvallah diyip ortami terketmistim 😁
Sugar memnu bulmussun
Mommy
Deli sugar momy 😁
Ne diyorsun
Aaaa
Ahahahaha güldüm
Dahası da var o da komik
Şimdi biz çay içtik sahilde yürüyordu cimri mi diye test etmek istedim dedim şurada tatlici var gel dedim bu beni ghotlamaya başladı sonra bana ben buradan arkadaşımla buluşacağım dedi arkadaşını aradı kurtce biseyler dedi bende aç aç eve döndüm anlamadı aç olduğumu
Zaten param vardı ben ismarlayacaktim
Sonra bunu çıkardım ghostaldim ilk o ghostladi sonra o yazınca ben
Yazın engelledigim halde aradığını görünce aradım konuştuk dedim yine bulusak
Ama avmde
Bu bana bağırdı ben açık alan seviyorum diye bende klimalı hava sıcak diye orayı istedim dedim
Sonra dur devami var
Şimdi ben bunu ghostladim yine ve Balkan turuna gittim bana yazdı
Bende dedim biz birbirimizle uyumlu değiliz zamanını benimle boşa geçirme yazdım
Bana şey dedi ben senden hoşlanıyorum
İşte sen iyi değilsin vs engelledim tabiki
Durumu görüp yazdi
Yapacaktim zaten
Vazgeçtim
Aman iyi oldu zaten sevmiyordum
Arkadaşım bana sen hep seni sevmeyenleri seviyorsun dedi diye şans verdim beni sevenlerde mal zaten ben çirkin miyim acaba onu düşünüyorum simdi
Hatırlamıyorum
Kurtulmuşsun işte
Dahası da var ben buna şans verdim dedim bu sefer avmde buluşalım dedim bana kürtce bağırdı idlapdfksdkdjdjflap
Dedim başka yere oturalım ben arkadaşımla buluşacağım dedi telefonda kürtce konuştu
Ne dediki bende kürdüm
Anlamadın dimi wododdofov
Ne bilim aga
Yok
Küfür etmiştir woqlxldx
En garip demiyimde hasta olduğum unutamadığım
Aga be
Gitti evlendi 🥲
tiple cikmioz
İnsan anlamında ama sen uzayliysan orası ayri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?