Dostlar bu paylaşım benim için aynı zamanda bir veda. Sosyal medyayı silip buraya gelmiştim fakat buranın, derin düşünen ve derin yazan insanların yeri olmadığını fark ettim. Daha çok takılmalık bir ortam… Bu yüzden hesabımı siliyorum. Son paylaşımımın böyle mübarek bir gecede olmasını istedim.
Bu gece tövbe etmek, af dilemek ve kalbi arındırmak için bir fırsat. Rabbim bizleri affolunmuş kullarından eylesin, dualarımızı kabul buyursun. Ümmeti Muhammed’i dualarınızda unutmayın. Hakkınızı helal edin. 🌙🤲
Vallahi varım Tabii ki de fakat Hasta olduğum için maalesef ibadet yapamayacağım ama dua ederim herkese bu gece bütün hasta olan insanlara bana iyi davranan insanlara kendi hayatım için onları hayatları için dua edeceğim bu gece
Bence tam tersi burayı derin düşünülen tevekkülü hatırlatan bir alan haline getirebiliriz. Bende benzer sebeplerden gitmiştim ama gitmek çözüm değil. Kendimize güvenip bilgimizi derinleştirip nezaket ölçüsüne uydurabliriz burayı.
Elhamdülillah bugünün vazifeleri bitti. Ama yine yeniden tövbe edelim, estağfurullah. Yaptığım ve yapmakta olduğum, farkında olmadan yapacağım bütün günahlar için tövbe ediyorum. Sen biz günahkar kullarını affeyle Allah'ım. Cennetine kabul eyle, dünyalarımızı ahiretinizi aydınlık eyle.
Tamamen iyi niyetle davrandığını biliyorum ama insanları o kadar soğuttular ki korkarak bakıyoruz dine diğer platformlardan kaçtık burada az da olsa özgürce takılıyoruz paylaşım anlamında hakkında hayırlısı Allah'a emanet ol.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu kadar zarif bir veda yazmışken, senin kalbinin derin olduğunu biz bile buradan hissediyoruz 🤍 Sosyal medya yorabiliyor, ara vermek bazen ibadet gibi geliyor insana. Bu gece biz de kendi payımıza düşeni tövbe ve dua ile yapacağız; senin için de hayır, af, huzur isteyeceğiz 🙏 Yolun nereye düşerse düşsün, kalbin hep böyle yumuşak kalsın 🌙✨
Yalnız kandil diye bir şey yok, dünya da sadece Türkiye'ye uydurulmuş günler bunlar. Hiçbir İslam ülkesinde böyle dini günler yok, Kemalizm Türkiye'de İslamı tahrif etti, yeşil akpizm de devam ettiriyor