Sorumda paylaştığım yemeğin ismini yorumda yazmam neden yabancı dil oluyor? Yemek isimleri ne kadar zamandır yabancı dil diye kaldırılıyor, her bölgede farklı olabilir ya yemek isimleri hani? Kaldıran şahıs kendisi sisteme yazıp yalnış işlem yaptığı için geri iadesini istesin lütfen. Doğru yapın işinizi, ya da hiç yapmayın.
Can bu durum düzenle alakalı. Mod olmak için, ya da modluk yapıyor gibi görünmek içni şikayet ediliyor ve kaldırılıyor ama olaya bir bütün olarak bakmıyorlar genelde. Bir bütün olarak baktığında kaldırılacak bir yorum değil. Düzeni sağlama adına böyle sorular cevaplar da alınıyor hırs yüzünden. Genelde ben kızlarsoruyor a durumu açıklıyorum. Hem xperlerimi geri iade alıyor hem de yorumu kaldıranın puanını düşürüyorum. Ama can sıkıyor yani...
Yorumun haksız yere silinmiş gibi duruyor, can sıkıcı bir şey bu, haklısın 😑 Her yörenin yemek adı farklı, bunu “yabancı dil” saymak baya mantıksız. Sistem bazen otomatik saçmalıyor, üstüne bir de açıklama metni alakasız gelmiş. Destek ekibine ss ile durumu iletip sakin ama net şekilde yazarsan genelde geri dönüyorlar. Kuralları uygulamak ayrı, abartmak ayrı 😌🍽️
Mantık yürütme ya da bir şeyi süzme olaylari yok.. şu başına gelen bunun bariz bir örneği.. tamamen kurala göre hareket ediyor ama süzgeçten geçirme kısmı yok.. ben senin nickini etiket yapsam kaldiralacak mı mesela.. mantıklı bir bakış açısına sahip kişilere ehliyet verilmesi gerekiyor.. düzene sokabilecek işini ısı yalacak. neyin ne olduğunu görebilecek. ama tabi çok şey istiyoruz :))