Diğer Yanlız uyumaktan bıktım şu an biri olsa ne olacak? gyfygguggg Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle kollarımın arasına alsam😂😂 Güncellemeler4 ay Lütfen biri bulsun beni yaniyom Fuat abiii😂😂😂 Yanlız uyumaktan bıktım şu an biri olsa ne olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 4 ay Ben de bıktım ben de her gece kocamın kollarında uyuyup her sabah onun kollarında uyanmak istiyorum ama bir kocam yok işte 1 24 Yorumla gyfygguggg 4 ay Gel yanlizligi bitirek tanışak😊 Yorumla gyfygguggg 4 ay Çok şükür durumum iyi halim vaktim yerinde Yorumla Cevap sahibi 4 ay Şerefin de yerinde mi. Bu önemli bir detay genelde ihmal edilir Yorumla gyfygguggg 4 ay Çok şükür. Daha serefsizlik yapmadık demekki yerinde 😊 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yaş kaç ne iş yapıyorsun Yorumla gyfygguggg 4 ay 31 yasındayim pevece dükanım var. Aylecek çalışıyoruz orada Yorumla gyfygguggg 4 ay Senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 4 ay 19 Yorumla gyfygguggg 4 ay Şaka bence Yorumla Cevap sahibi 4 ay Niye ki Yorumla gyfygguggg 4 ay Pirifilin öyle demiyor 😊 Yorumla gyfygguggg 4 ay Allah aşkına kaç yaşındasn Yorumla Cevap sahibi 4 ay Seninki de demiyor Yorumla gyfygguggg 4 ay Benimki gerçek profildeki 😂😂😂. 31 olgun görünmek için sana karşı çokta ufak görünmek istemedimm Yorumla gyfygguggg 4 ay Yani gerçek 23 yaşındayım Yorumla gyfygguggg 4 ay Sen lütfen gerçeği Yorumla Cevap sahibi 4 ay Benimki de gerçek Yorumla gyfygguggg 4 ay Sorun olur mu senden genç biriyle Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ben küçüğüm ailem beni evlendirmez daha olmaz Yorumla gyfygguggg 4 ay Lütfen cevap ya olur ya olmaz Yorumla gyfygguggg 4 ay Allah aşkına bir şey diyecem doğru diyecen 😊😊 tamam Yorumla Cevap sahibi 4 ay O sen değilsin ya Yorumla gyfygguggg 4 ay Ola bilir öyle bir hayalin var 😊😊 Yorumla gyfygguggg 4 ay Doğrumu Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben de bıktım ben de her gece kocamın kollarında uyuyup her sabah onun kollarında uyanmak istiyorum ama bir kocam yok işte
Gel yanlizligi bitirek tanışak😊
Çok şükür durumum iyi halim vaktim yerinde
Şerefin de yerinde mi. Bu önemli bir detay genelde ihmal edilir
Çok şükür. Daha serefsizlik yapmadık demekki yerinde 😊
Yaş kaç ne iş yapıyorsun
31 yasındayim pevece dükanım var. Aylecek çalışıyoruz orada
Senin yaş kaç
19
Şaka bence
Niye ki
Pirifilin öyle demiyor 😊
Allah aşkına kaç yaşındasn
Seninki de demiyor
Benimki gerçek profildeki 😂😂😂. 31 olgun görünmek için sana karşı çokta ufak görünmek istemedimm
Yani gerçek 23 yaşındayım
Sen lütfen gerçeği
Benimki de gerçek
Sorun olur mu senden genç biriyle
Ben küçüğüm ailem beni evlendirmez daha olmaz
Lütfen cevap ya olur ya olmaz
Allah aşkına bir şey diyecem doğru diyecen 😊😊 tamam
O sen değilsin ya
Ola bilir öyle bir hayalin var 😊😊
Doğrumu