Kızlarım iki senelik bir iliskim var. Ama gecenlerde bir sey ogrendim. Sevgilim 2018den beri ara ara bir kızla görüntülü konuşuyormuş, Birbirlerine öyle anlık atıyorlarmış. Ara ara konuşuyorlarmış sosyal medyadan. Geçen günlerde, sevgilimin bir arkadaşını gördüm. Bana dedi ki kızla görüntülü konuşmuşlar. Resimler atmışlar. Kizin attığı resimleri sevgilin bize gösterdi dedi. Kızın topuklu giymeyi sevdigini bile soylemis. Ortam içinde kızın arkasından olur olmaz şeyler anlatmış. Bir de kız için, benimboşta kalınca takıldığım manita demiş insan içinde.
Güncellemeler
4 ay
Siz olsanız ayrılır mısınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şimdii... bunun tek cevabı var ayrılacaksın
zaten kıza demiş ki, karşımda baska biri ile i.. liskye girerken seni izlemek istiyorum. Kız bunu kabul etmiş hatta bunu sosyal medyadan da denemek istemişler. Ayrıca Hakkında yalan yanlış şeyler söylemiş. Kız bana geldi, bal döküp y.. aladim falan demiş.
Kardeşim çok aradın mı bunu? Kendini belli eder bu çocuk gizleyemez de o kadar beyni yoktur. Sevdiğin için görmediğini farzediyorum
Ne bekliyorsun ayrılsana
zaten kıza demiş ki, karşımda baska biri ile i.. liskye girerken seni izlemek istiyorum. Kız bunu kabul etmiş hatta bunu sosyal medyadan da denemek istemişler. Ayrıca Hakkında yalan yanlış şeyler söylemiş. Kız bana geldi, bal döküp y.. aladim falan demiş.
Ayrıl
Neyi bekliyosun
Iyy iğrençler
Kurtul hemen lütfen
Kızı bul anlat.
Kızın benden haberi var zaten