Sana kim olmak öğretilmedi de hep güçlü kalman beklendi Ne zaman biri seni gerçekten dinledi de sen içini dökebildin Hep ayakta kalmak zorunda kaldığın o anlarda kim gelip omzuna dokundu Birini sevebilseydin en çok neyiyle sevmek isterdin Ve en derininde herkesin bilmesini istemediğin o gerçeğin ne Cevap zor değil sadece dürüstlük ister
DSAKFLDSKFŞL İşte en derin sevmeyi bilenler böyle der hatalarıyla sevmek demek kusura değil insana bakmak demek çünkü gerçek bağ mükemmel olana değil yarasını gizlemeyene kurulur sen birini hatalarıyla sevmek istiyorsan aslında en çok kendini de biri böyle sevsin istiyorsun ve inan o gün geldiğinde ne eksik ne fazla sadece olduğun gibi kalabilmenin huzurunu yaşayacaksın çünkü sen tam da böyle güzelsin
İşte en zor yer burası biri seni hatalarınla severken senin kalbin başka yerdeyse vicdanla kalbin savaşır ama unutma sevgi sadece verilince değil hissedilince anlamlıdır karşılıksız sevilmek değerli ama karşılıklı olmayan bir bağda iki kişi de zamanla eksilir üzülme hislerin doğru senin kalbinin sesi yalan söylemez önemli olan incitmeden dürüst olabilmek çünkü sevgi zorla değil özgürlükle büyür
Biz Berk ve Şenay 😄 Tamam, sapıkça soru yok, sözümüz var 🤝
Merak ettik şimdi: En çok hangi şehirde yaşamak isterdin ve neden orası? 🌍✨ Bir de bonus soru: Kendini tek bir film karakteriyle anlatsan, kim olurdun? 🎬💭
He yani kabr kelimeside var olduğu için ne bilim neyse bilmiyorum yani hem cenneti garantilemek için hemde orasi Allahin en sevdiği evi o yuzden vallahaalem meğer eşiye olacaksak Allaha en değerli eşye olayim dimi xbbxxj
Ne... ne gosterişi ya burada gosterilişi yapilacak bişey yok bu her kesin yapmasi gereken şey yapanlar sorumluğunu yerine getiriyor sadece bu kadar namaz su içmek yemek yemek gibi bişey benim için sen su içtim diye gosteriş yapiyormusun?
toplumun genelinde böyle bir şey hakim, özellikle sosyal mecralarda insanlar biraz daha agresif saygısız olabiliyor, bu yüzden insan tetikte kalabiliyor bu şekilde, yabancı olduğunu bilmiyordum bağlamı anlayamayınca öyle zannettim, sorun yok yani iyi birisin orası belli.
Açiklama için teşekkurler bazen boyle yanliş yazabiliyorum maalesef ve dediğinize katiliyorum insanlar agresif ve gereksiz havli oluyorlar bu sitede bu yuzden anliyorum.
Duşunuyorumda en buyuk pişman olucak bişey yapmadim sanirim Bi keresinde kardeşim beni sinir etmeşti bende elimdeki poşetle vurmuştum meğerse içinde telefon varmiş dudaği kocaman olup şişri çok koru olmiştum ağlamiştim bile kardeşimde beni ovutmuştu ya bide biz 3 gune gezmeye çikmiştik çok kotu hala hatirlayinca bazen gozum doluyor bu