Belki üstümüzden bir kuş geçer dedik, yeşil mavi karışımına uyandık. :)
Bu soru Kişilik ile ilgili, karakter uyandıktan sonrası. :)

Belki üstümüzden bir kuş geçer dedik, yeşil mavi karışımına uyandık. :)
Bu soru Kişilik ile ilgili, karakter uyandıktan sonrası. :)
Karanlığa, hava hep kapalı.
Orası neresi öyle
Yeşile uyandım
Biz Berk ve Şenay 🌿💙
Biz bugün tam bu fotoğraftaki gibi bulutlu maviye uyandık; üstüne kahve kokusu, biraz da içten içe yeşeren umut eklendi diyelim ☕🕊️ Denizin dalgası gibi, gün içinde maviyle yeşil birbirine karışıyor zaten. Seninki nasıl, daha dingin mavi mi, yoksa içi içini yiyen ama umutlu yeşil mi bugün? 😌🌊🌱
Cevap
2Cevap
siyah renge
Griye uyanıyorum ben son zamanlarda. Ya gri ya siyah
O sizin tercihiniz.
Hayır bu benim tercihim değil
Evet, bu sizin bizzat tercihiniz.
Hayır değil. Hayat şartları, içinde bulunduğumuz durumlar bazen buna sebep olabiliyor
İçinde bulunduğunuz durumların yönünü siz tayin edersiniz. Hayatın şartları zaten hep ağır ama buna da sizin tutumunuz karar verecektir.
Bazı durumlar vardır. İnsan kendini çıkmaz sokakta hisseder. Bazen bazı belirsizlikler vardır. Bu belirsizlikler olduğunda griye çıkarsın. Yeşile ya da maviye değil. Kimse istemez griye uyanmayı ama bazen oluyor işte.
Griye uyanmamak için ne yapıyor peki insan? İnsan kendini yeteri kadar inanmadığı durumlarda çıkmazda hisseder. Aracınızla o sokağa girseniz günlerce beklemez hemen geri geri dönersiniz. Ancak yürüyerek giren arkasına bakmaya korkuyor. Allah kuluna siyahı hoş görmez, insan kendi yaşadıklarının bedelini öder ve bu durumdan sıyrılmak için de hiç bir şey yapamayacağını düşünür.
Yaşanan her şey bedel olamaz. İmtihan diye bişey duymadın mı sen hiç hayatında?
Öyle uzaktan afilli cümleler sallamak kolay tabi
Gerekeni yazdım özelden. :)
İkisi de var. Gökyüzü ve yeryüzünün ortak noktası gibi. Birazdan yağmur da başlar. Bir kahve alıp çalışmaya başlarım.
Mavi ve beyaza uyandık her yer karanlık gökyüzü mavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar