• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Alevi sünni ilişkisi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor

Ben sünniyim sevgilim alevi ve gusül abdesti vs almıyormuş. Benim ailem dinine düşkün, sizce ne yapmalıyım?

Alevi sünni ilişkisi?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Gusül dediğin olayın normal duştan ne farkı var?

Senin evleneceğin insanın gusül alıp almaması aileni neden ilgilendiriyor?

Evleneceğin kişinin gusül dediğin şeyi almamasının ailene ne gibi bir zararı var?

Aynı şeyi onun ailesi senin için söyleseydi sen kendine bu lafları ettirir miydin?

Ben anlamıyorum Aleviler gibi Türkiye'nin yapı taşı insanlar böyle yobazlarla niye evlenmek niye akraba olmak ister suç siz de değil onlarda ama.

Dip not: benim dinim de mezhebim de yok.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Beni kabul ediyor olabilirler de onlar da bizim bazı şeylerimize laf söyleyebiliyolar tek taraflı değil, ayrıca yobaz da değiliz. Herkesin dini inancı farklıdır inanmayabilirsin, ben inanıyorum o da inanıyor ancak oturup konuştuğunda özellikle kültür ve dini konularda, o fark anlaşılıyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama evlilikte sadece aşk güven yetmeyebiliyor bir yerden sonra bir taraf bir tarafa benzemeye başlıyor. Herkes inancını yaşamakta özgür kimseye yobaz deme hakkına sahip değilsin sen de benim inancıma bir şey diyemezsin. Gusül meselesine gelecek olursak onu çocuğun dini anlayışına örnek vermek amaçlı yazdım. Benim inancıma göre bana farz. Ailem sormaz ancak bu tip şeylerle dini anlayışta anlaşılabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Hahahah yobaz değillermiş güleyim de boşa gitmesin bari ulan sizden alâ yobaz mı var insanların dini yaşayış biçiminden ibadet biçiminen duşuna kadar müdahale ediyorsunuz laf söylüyorsunuz haddinizmiş gibi sonra da biz yobaz değiliz nesiniz ya bir de onlarda laf söyleyebiliyorlar demişsin benim de alevi sevgilim oldu alevi arkadaslarim var ne sevgilim ne de ailesi ne de arkadaşlarım bugüne kadar Sünni birinin ibadetine veya başka birşeyine laf söylediğini hadsizce karıştığını görmedim ben de Sünni ailede büyüdüm o özellik yalnızca sizde var sevgilinin ailesi sana ne dedi de karıştı insanların işi gücü yok gelicek sana biz gusül almıyoruz sen de alamayacaksın mı dedi evet bir taraf bir tarafa benzemeye başlıyor onu da siz yapıyorsunuz alevi damat veya gelin aldığınız zaman kendinize benzetmeye yargılamaya başlıyorsunuz benim Alevilere gelin giden akrabam da var ve gayette eşinin ailesinden mutlu hiçbir zaman onu kendilerine benzetmeye çalışmadılar kendi inancınız hariç bütün dinlere ve inançlara saygısızlık yargılama aşağılama kendinize benzetmeye zorlamak yalnızca Sünnilerde vardır Aleviler gayette kendi halinde yaşayan kimseye müdahale etmeyen yargılamayann insalardır gelmişsin bir de benim inancıma göre farz diyorsun e farzsa sen yap o veya onun ailesi sana ne diyecek biz gusül almıyoruz sen de mi alma diyecek demezler ama onu yalnizca siz dersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Ben de 24 yaşındayım ayrıca gelmişsin gusül almıyor ailem dinine düşkün demişsin sonra laf bulamayınca da örnek verdim demişsin onun gusül almasının ailenin dinine düşkün olması ile ne ilgisi var bir insanın gusülüne ibadetine bakmak yerine önce vicdanına merhametine insanlığına bakın gusül almakla ibadet yapmakla insan olunmuyor hoş sen ibadetini yap istediğin zaman gusül de al sana ne sevgilin ne de ailesi biz ibadet yapmıyoruz namaz kılmıyoruz biz dine düşkün değiliz sen de düşkün olma demezler onu siz ve sizin gibiler der

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Yazdıklarını okuduktan sonra sünniliğe karşı nasıl bir kin beslediğini anladım bu yüzden yazdıklarını garipsemiyorum. Ailenle alkol kullanıyor musun, düğün alkollü olabilir mi, sizde şu adetler böyle yapılıyo bize biraz garip geliyo biz böyle yapıyoruz gibi iğneleyici bir şekilde söylenen sözlerle farklı olduğum bana hissettirildi sana değil. Ben alevileri genellemedim, benim inancım bu onunkisi bu dedim. Ailesi benim gusülüme karışmaz tabi konuyu sünni nefretinden dolayı saptırmaya gerek yok. Her sünni aynı değil ve her alevi de aynı değil. Sünni olup yobaz olanlar var alevi olup farklı görüşleri savunanlar da var, bu kişinin içinde bitiyor. Benim de alevi biriyle evlenen akrabam var fakat onun ailesiyle benim sevgilimin ailesi aynı değil. Onun ailesini bile tanımadan benim ailem hakkında yargılayıcı konuşman çok yanlış. Güya biz insanları yargılıyormuşuz ya, şu yazdıklarını bir oku ben alevilik hakkında bir kelime kötü bir şey söylemedim farklılığımızı dile getirdim sen sünniliği yerden yere vurdun. Kendinle çelişiyosun bir yerde sünni ailede büyüdüm böyle şeyler görmedim diyosun bir yerde de böyle şeyi siz sünniler yaparsınız diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Laf bulamayınca değil, her alevinin dini inancı farklıdır her sünninin de olduğu gibi. Kimisi namaz kılar kimisi islamın şartlarından bile saymaz bunu (tanıdığım kişilerden biliyorum). Gusül abdesti vs yazdım. Oraya uzun uzadıya namaz hac ibadetlerine pek itimat etmiyor ailesi diye yazmama gerek yok. Belli ki zıtlık yaşamışız ki bunları yazmışım değil mi? Oturduğum yerde pat diye buna karar vermedim, tanıştığımızda da alevi olduğunu zaten biliyordum ama birkaç yargılayıcı olaydan sonra böyle düşüncelere girdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Tatlım sen okuduğunu anlama zorunluluğun veya engelin mi var gerçekten öyleyse ona göre muamele yapıcam ya da zorunlu mu anlamak istemiyorsun ben evet Sünni ailede büyüdüm yorumumdan nasıl oluyor da Sünni ailede büyüdüm böyle şeyler görmedim demişim gibi algılıyorsun gelmişsin diyorsun ki ailesi biz alkollü düğün yapıyoruz demiş iğnelemis seni öyle mi alkollü düğün yapıyoruz şu adetler söyle demiş öyle mi? Yalanın sadece kötülemek için bu soruyu sorduğun buradan belli oluyor zaten kılıf bulamadın konuyu alkole getirdin demek adamlar sana alkollü düğün yapmak ile gusülü ibadeti vs. Sen nasıl aynı kefeye koyarsın adamlar biz alkollü düğün yapıyoruz demiş sen de yapmak zorundasın bizde böyle olur tüh alkollü düğün yapamayacağız ailem kabul etmez ne yapmalıyım diye sordu mu sana hem soruyu kendin soruyorsun hem de saptırmaya gerek yok diyorsun saptıran sensin insanların gusülüne kadar karışan sensin sonra işine gelmeyince konu saptırmak oluyor tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

insanlar nasıl düğün yaptıklarını söyleyince bu iğnelemek olmuyor konusu açılmış söylemiş merak etme sana kimse zorla alkollü düğün yaptırmaz sırf bunun için de ayrılmaz ya da gelip sana biz gusül almıyoruz sen de almayacaksın yoksa yok ailem çok dindar yok ailem çok dinsiz demez ben evet Sünni bir ailede doğdum büyüdüm bana da Aleviler hep kötülendi yok gusül almıyorlarmış yok namaz kılmıyorlarmış sizene ya sizene insanların ibadetinden gusülünden camiye mi gitmiş cemevine mi gitmiş siz önce karşınızdaki insanı insanlığına göre yargılamayı bilin ibadetine abdestine göre değil ve zaten fark edince de anladım kötülemesi gereken insanlar Aleviler değil sizin gibi insanları inancına göre ayrıştıran insanlar ayrıca sen nerede benim inancım bu onun inancı bu dedin düpedüz sorunda gusül almıyor benim ailem dindar eeee o zaman ayrılmalıyım görende onlar alevi siz İngiltere kraliyet ailesinden sanacak havalara bak kimse sana gelip yok düğünü alkollü yapacaksın yok bizim şu ibadetimiz var yok cemevine geleceksin demez dediğim gibi bunu Sünniler yapıyor özellikle Sünnilere gelin giden alevi kızlarina bunu çok yapıyorlar yok açık giyiniyormuşta yok niye namaz kılmıyormuşta ben Sünni ailede büyüyen sonradan ateizmine geçen biri olarak Sünnilerin ortamını da biliyorum alevilerin ortamını da biliyorum ve ne kadar insanı ibadet için inanç için küçümseyen bir topluluk varsa onlar hep Sünnilerden çıkıyor bana gelip de masal uydurma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Cahile daha fazla laf anlatamayacağım örnek olarak verdiğim şeyleri de nasıl anlıyorsan artık. Benim inancım seni hiç ilgilendirmez işine bak. Kibarca sana anlattım, yazdıklarımı anlamamışsın, üstüne üstlük engelin mi var yazmışsın :d sen ilk önce insanların görüşlerine saygı duymayı, herkesin ailesinin farklı olduğunu, benim yerimde olmadığını (sanki erkek arkadaşımın ailesini kendin tanıyormuşsun gibi konuşuyorsun ya) bil ona göre yorum yap. Ben zaten senin sorununu anlamıştım sünni yobaz ailede büyümüşsün ve sünniliğe düşman olmuşsun daha fazla uzatmaya gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Kimse bana zaten zorla alkollü düğün yapamaz evlenmezsem :d bizim düğünlerimiz böyle oluyor şeklinde iğneleyici söylendi, detayları da bilmiyosun boş boş yorum yapma artık. Alevilerin kötü olduğunu düşünsem ben sevgilimle beraber olmazdım, bahsi geçen şeylerden dolayı kafamda soru işareti olduğunu da söyledim ancak anlamak istediğin gibi anlıyosun

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Şöyle Böyle
Şöyle Böyle Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Biz Berk ve Şenay 💫
    Bu, tamamen senin sınırların ve değerlerinle ilgili bir durum aslında. Ailenin hassasiyetini anlıyoruz ama önce senin ne düşündüğün önemli 🙏🏻 Din konusunda beklentilerini, niyetini, evlilik planını sevginle açıkça konuşman en sağlıklısı olur. İnanç, saygı ve hijyen konusundaki kaygılarını yargılamadan anlat, onun bakış açısını da gerçekten dinle 💬❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

8

Cevap

• BePresent
    BePresent Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay

Ayrılmalısın

Her şeyi anlarım da gusül almamak nedir? Alevilik o değil

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Niyet etmeden yıkanıyormuş o sayılıyormuş ona göre güya

Yorumla
    • BePresent
      BePresent
      5 ay

Kuranda yıkanın der, zaten cenabet olduktan sonra yıkanıyorsa gusül almış oluyor, yıkanmak niyet etmektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Ama ağıza burna su vermek vs de gusül abdestinin farzı benim inancıma göre. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda yani onu dahil ederek mi gusül almış oluyor dediniz

Yorumla
    • BePresent
      BePresent
      5 ay

Farz değil, Kuran da guslün farzları var, maide suresinde

Yorumla
    • BePresent
      BePresent
      5 ay

*Ağıza buruna su vermek farz değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, ben bilmiyordum🙏🏻

Yorumla
    • BePresent
      BePresent
      5 ay

Rica ederim
      İnançlara saygılıysa, Allah a ve peygambere inanıyorsa, müslümanım diyorsa, gerisini pek takma kafaya
      İnsanın vicdanı önemlidir, insanlığı önemlidir, nicesi var müslüman görünüp her haltı yiyen, Allah amellerimize bakar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Gusül abdesti almanın Alevi sunlu olmasiyla alakası yok o onun kişiliği ile alakalı Ben de aleviyim ben devamlı abdest alırım her gün

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Niyet ediyor musunuz peki

Yorumla
  • Limon_Kabuguu
    Limon_Kabuguu Takip Et
    Master Yaş: 32
    5 ay
    Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Hz Ali bile müslümandı siz niye alevisiniz diye sor
    sonra ayrıl

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 ay

Kdkdkakdkwlfllalfmsmfd var ya aynı düşüncedeyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Ayrılmalısın o iş olmaz ailen asla o çocukla görüşmene izin vermez

0
    0 Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    5 ay

sonunu sen düşünmelisin

0
    0 Yorumla
  • QuraniyyunMuslim
    QuraniyyunMuslim Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay
    Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

O ilişki pek yürümez gibi ama size kalmış tabiki

0
    0 Yorumla
  • mad_girl34
    mad_girl34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 44%
    5 ay
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Hemen yol ver

0
    0 Yorumla
  • Ash_Ketchum
    Ash_Ketchum Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 94%
    5 ay
    Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ayrılın

0
    0 Yorumla
  • Permit
    Permit Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 101%
    5 ay

Ayrıl

0
    0 Yorumla
  • çırakaşçı
    çırakaşçı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    5 ay

Yol yakınken vaz geç gülüm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Ailene ne adamın abdest almamasindan

0
    0 Yorumla
  • ggmkfffhn
    ggmkfffhn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    5 ay

Def et gitsin

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Alevi sünni ilişkisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Alevi ile sünni sizce olabilir mi? 13 cevap verildi
Alevi sünni olur mu? 11 cevap verildi
Alevi sünni Uyumu? 10 cevap verildi
Alevi erkek ve sünni kız olur mu? 14 cevap verildi
Alevi sünni ilişkisi başlamadan bitmeli mi? 5 cevap verildi
Alevi sünni ilişkisi başlamadan bitmeli mi? 0 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨