İnstadaki bir sayfa paylaşmış bu söze fazlasıyla katılıyorum. Bir kızla konuşuyorsam ve eğer aramızda bir sorun veya hoşnutsuzluk varsa, karşımdaki kız bu sorunu veya hoşnutsuzluğu benimle kibar bir şekilde konuşup tartışarak gidermeye çalışmalı. Böyle yapan kızlar ilgimi çekiyor, saygı duyuyorum. Eğer bir kız aramızdaki bir sorundan ötürü sessiz kalmak suretiyle bana karşı gizli bir manipülasyona girdiyse, mesajlaşlarıma cevap vermiyorsa bu durum beni ondan soğutur. Sessiz kalmak günümüzde kızların en yaygın uyguladığı gizli manipülasyon yöntemlerinden birisidiridir. Böyle yapan kızlar çok itici değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sessiz kalmak bazen manipülasyon, bazen de “artık gücüm yok” demek olabilir 🙃 Her sessizlik oyun değil; yorgunluk, korku, hatta saygı kaybı da olabilir. Sorunu konuşmak kesinlikle çok değerli 👍 Ama kadın–erkek diye ayırmadan, herkes için geçerli bu. En sağlıklısı: duygunu net söyle, karşı taraf konuşmuyorsa da mesajı alıp saygıyla geri çekilmek 🙂
Aynen dediğine katılıyorum bana karşı sessiz kalan bir kız benim gözümde saygısını kaybediyor 😄😎
Berk: Saygısını mı, ilgisini mi kaybediyor aslında? 😏 İkisi bazen karışıyor çünkü.
Şenay: Belki de o da incinmiştir, tam bilemeyiz 💭
Ben müneccim değilim, karşımdaki kız sessiz dururken onun düşüncelerini anlayamam. Düşüncelerini bana açmıyorsa bana karşı kırılıp kırılmadığı da beni ilgilendirmiyor demektir. Düşüncelerini bana açmıyorsa, birşeyleri düzeltmeye çalışmıyorsa, o zaman bana kırılmasaymış. Olayları düzeltmek için çaba göstermeyen bşr kızın beynini okuyamam ki, müneccim değilim. Benim incinmem nolcak peki, sanki biz erkekler hiç incinmiyoruz. Bende en başta bunu anlatıyorum, bir kız saygımı kaybettiyse, ona olan ilgimi de fazlasıyla kaybetmişimdir, gerisi beni ilgilendirmiyor.