Yardım edin ne yapmaliyim?

Sevgilimle 1 aydir sevgiliyiz ve ilk haftanin sonunda ayrilip baristik. Ama ben onla birlikte olmak istemiyorum. İnanilmaz prenses ve bunu gostermekten utanmiyor. Her seye karsi saygisiz. Davranislarina gercekten katlanamiyorum, fikirlerimiz inanilmaz derecede farkli ama o hala ''askim ruh esiyiz, cok uyumluyuz'' falan diyo ben de gecistiriyorum. Cocugun ilk aski oldugum icin beni gozulde fazla buyutuyo ve bu artik rahatsiz edici boyuta gelmeye basladi. Rahatsiz oldugumu soylememe ramen tamam bidaha yapmicam diyo ama iki gun sonra yine aynisini yapiyo. Gecen gun bana ''bokuna iki yumurta cakip yerim'' dedi aw. Evlilik hayalleri falan kuruyo defalarca kez evliligin beni korkuttugunu soylememe ramen acik acik evlilik, cocuk yapma, first kiss mevzusunu falan aciyor. Cocukla eskiden yakin arkadastik bu yuzden kalbini cok kirmak da istemiyorum ama artik gercekten katlanamiyorum. Haftanin iki gunu 6 saat birlikteyi asla kurtulamiyorum. İl ayriligimizda ben ayrilmistim ve bu sefer de ben ayrilirsam kotu taraf ben gozukecegim icin ayrilamiyorum. O ayrilsin diye de sogutmaya calisiyorum ama yok yani asla sogumuyor cocuk benden ALLAH ICIN YARDIM EDIN
Yardım edin ne yapmaliyim?