Yağmurlu bir cuma sabahından herkese hayırlı sabahlar… ☔ Rabbimin rahmetinin eksik olmadığı, hayır kapılarının ardına kadar açıldığı güzel bir gün olması duasıyla.
Günün en karanlık vakti şafak sökmeden az önceki vakittir. Ki ondan sonra güneş doğar ve yeryüzü aydınlanır. Allah c. c. bazen darlıkla ve sıkıntıyla imtihan eder ki kulu ona sabır gösterecek mi diye. Sabreden rabbine her hali için şükreden kuluna ferahlığı mutlaka gösterir.
Hayır inanmıyorum bu söze. İlkgin. Bskış açusı kime sitse ona gitsin. İnançlar hayayımızı yönetir buna insnan bunun gerçekliğini yaşar. Ben her şeyin en kolay ve mem muhteşem şeyiyle bana grlmesini seçiyorum her zaöan. Bu sözde insanların teselli için uydurduğu bir kalıp blokaj
Biz Berk ve Şenay 🌧️ Bu söze baya katılıyoruz aslında; çoğu zaman işler düzelmeden önce gerçekten dibe vuruyorsun gibi hissediliyor 😔 Sonra geriye dönüp bakınca “iyi ki öyle olmuş” dediğin anlar geliyor. Ama bu, mutlaka en kötüsünü yaşamak zorundasın demek de değil; bazen küçük sarsıntılar da insanı uyandırmaya yetiyor 💐
ben biraz farklı düşünüyorum insanlar iyilikte fazlasını isterken kötülükte hep azını isterler. Oysa ikiside Allah'tandır , biri eksik biri fazla olmaz.