İkincisi herkes sizle aynı inanışta olmak zorunda değil, Ateist, Deist, Hristiyan olabilir yani öğrenmek istemeyebilir ilgilenmeyebilir.
Dördüncüsü bir şeyi bilmeyip de öğretmeye kalkınca kendinizi küçük düşürdüğünüzün de bilincine varın.
Görsel Hayalet Sürücü filminden :)
Şeytan bizlere nefsimizle vurmaya çalışıyor. Hem nefis taşıyoruz hem de yapmamız gerekiyor. Şeytan da yapmamızı istiyor :)
evet uyumlu olacağı için seçtim 🤔
"Diğer insanların bana hiç ihtiyacı yok, mesaiyi genelde senle, böyle bikaç kişiyle uğraşmakla dolduruyoz bilader hakkını helal et ya" diyor.
Öyle demiyordur ya eminim soruma gelen bir tanesi net gösterdi. 🤣
Biz Berk ve Şenay 😈✨ Bize en çok “boş ver, sonra yaparsın” diye fısıldıyor, yani şeytan tembellik ve erteleme üstüne uzman çalışıyor diyebiliriz 😂 Özellikle kitap okuyacakken “önce bi Reels bak” deyip üç saatimizi yiyor. Senin kulağına daha çok ne diyor, içinden gelen sesi mi dinliyorsun yoksa mantığı mı? 🤔🔥
Cevap
13Cevap
Şeytana inancım yok.
Herkesin ağzının payını ver. İletişimi kes kafan rahat etsin diyor
Çok mantıklı konuşmuş bunun şeytan olduğuna emin misin 🤔
Benim şeytan biraz mantıklı baktı bende mantık yok. Ona gerek kalmadan hal oluyor. Boş geçmemek için mantıklı ama başka çoraplar örecek çözümlerle geliyor 😂
Arada dinlemek iyidir 😈
Aman şu ara şeytan beni dinlemede 😂
çok ayıp etmiş bir kulağını çekeydin hemen 🤣
Aman ekşına gerek yok şu ara 😂
Bulaşmak mı istemiyorsun 😱
Yok sakin kalmak istiyorum sadece sanırım
Sakinlik de bir yere kadar 🤔
Sakinlik iyidir akıllı düşündürür doğru kararlae veeirdirir
Her zaman değil. Bazen hızlı karar alıp, hızlı aksiyon alman da gerekir. 🤔
Hayatımın ödeminde değilim galiba 😂
Sen ölmüşün ağlayanın yok 😱
Bingo 😂😂😂😂
@Haziranikizleri o zmn ben şeytanım.
Cunku bu benim düşüncem
Şeytan bana fısıldayamaz ben fısıldarım ona
sen mi yoldan çıkardın şeytanı da lanetlendi 🤔
ben dünyada ki rolünü üstlendim o beceriksiz çıktı djfkfkdksk
Vesvese versede umrumda olmuyor dinlemiyorum yani 😅
ooo çok iddialı oldu mu :D aklıma Arkadaşım Şeytan filmi geldi :D
www.youtube.com/.../UgkxwoPAgZY0gcfQmKHRi7ig6nYyVoKi9NgC
😂😂
Şeytana aklımdakileri anlattım yapma günah diyor.
Onu da imana getirdin yani baktı boynuz kulağı geçmiş 😱
Ne sandın 😎😄
Bu durumda yeni şeytan sen olmuyor musun 🤔 artık seni mi taşlayacagiz 🤔
Yoo ben imana getirme konusunda çalışma yürütüyorum görev üstlenmek değil amacım.
Öyle olmaz ama bütün sistem çöker 🤔
Yav sisteme ne hâcet olabildiğince yaşıyoruz bu hayatı.
Kozmik dengeyi mahvettin 😱 millet kimi taşlayacak da hacı olacak şimdi mesela 🤔
Taşlamaya şeytan mı yok şeytan bir tane değil hoş bir sürü yavrusu var.
Şeytan bir tane 🤔
Yanlış biliyorsun kardeşim şeytanın aşiret gibi sülalesi var hepsini ayrı ayrı göreve getirmiş doğan orduya katılıyor.
Şeytan diyorki git tut sarı saçlarından senin hayırdır ya sen ne istiyorsun diye bağır çağır 😅
İlk insanlar gidip saçından tutup mağarasına götürürmüş öyle olunca niye olmasın diyor insan 🤣
Demek ki 🤣 genlerinde bu var 🤣
Şeytan bence artık insanlara pek fısıldamıyordur hayretle izliyordur
Aynen babasını kurtarmak için
Hee Mephisto kazık atmıştı ama ikinci film ilki kadar güzel değildi. Aslında İdris Elba' da oynuyordu ama güzel bir seri çıkabilirdi.
Şeytan yat uyu diyor sonra daha erken biraz daha otur da diyor :))
şeytan yat uyu demez ikincisidir o 🤣
Çoktan fisildamayi bıraktı.. bende onu dinlemeyi.. böylece hayatın tüm neşesi kaçtı.. ama yapacak bir şey yok :))
Bir erkekle birlikte ilişkiye gir diyor zina olduğunu biliyorum ama kandıramaz beni 😅
Evlenip girersen zina olmuyor 🤔
Evet öyle doğru
@yasard50 Şeytan benden uzak durmuyor ki 😅
@yasard50 Şeytan benimle uğraşıyor ama benim suçum yok gerçekten 😅
Şeytanım kuvvetli değil bu sıra.😀ben galip geliyorum uymuyorum
her zaman kötü seylerrr ama kanmamaya çalışıyorum hahshs
Ben şeytanı dinlemiyorum etrafımda insan çok zaten 😃
Lwytan he rşeyi fısıldıyor zira onun görevi bu zaten🥳😅
Allahın beni şeytandan ve nefsimden koruduğunu düşünüyorum
Çok yaşadın babanın yanına dön artık diyr fısıldıyor 😭😭😭
Sen şeytana uyma 🤔
Bana musallat oldukları için ne söylemiyorlar ki bana ama ben bir şekilde tutuyorum kendimi
Ben ona fısıldıyorum, pabucunu ters giydirip
şeytan değildir o 🤔
Nedir 😅
3 harfliler olmasın :o ikinci harfi i :O
https://www.youtube.com/shorts/xYdpNWo8a9M
Tabi canım cin diye anladık bizde zaten andjdk 😂
başka ne anlayacaksın :O in cin top oynuyormuşsunuz öyle söyleniyor 🤔
Kaynanan olucak kadını arayıp yüzüne tükür diyo 6 senelik ilişkimin bitmesine o sebep oldu 🙄🙄oğluna çanak tuttu
Babamla ilgili çok kötü şeyler
Ne gibi şeyler 🤔
😈🧨☄️
Şu haberlere çıkan kargocu gibi gelip bombayla babasını imha etmeye çalışan sen miydin yoksa 🤔
Yok ben masumum komser bey
Pek güven vermedin 🤔 sorguda konuştururuz biz seni 🤔
Zzzzzzz
Tamam zırlama 🤪
Pek konuşmayız
intihar et diyor neyseki müslümanim
Git BİM'den Topitanem dızla...
Git şunların @mna koy diyor
Haketmeyenlere ceza vermek
bırak kim ne cehennemdeyse yansın.
Şeytan diyorki bana uyma
hiçbir şey fısıldamıyor
Yanıma yaklaşmıyor😄
sebep 🤔
Hergün ayetel kürsi okuyorum belki ondandır 😄
Bisi yok bisi yok. d
öyle demiyordur 🤔
Çek fişi.
Hangi fişi 🤔
Ne fısıldaması çay demledim karşılıklı içiyoz
şeytanı bırakıpta bir Allaha gelemediniz insanlık olarak
Nereden biliyorsun Gaybı bilen Allah'tır. Gaybı bildiğini düşünmek de şirktir. Şirki bırakıp Allah'a gelemedin bi. :)))
cevap verilmeyecek ezik ve boş biri olduğunu ispatladıgın için eywallah.. hadi sen seytanla kendini kandıra dur..
İslam'da hakaret var mı? Bir şeyi yaşamayıp pazarlamasını yapmaya ne denir. Sen sen ol yaşamadığın bilmediğin konularda millete bir şey öğretmeye kalkma. Lafı yersin, bu da senin zoruna gider cevap verebilecek düzeyde olmadığın için de hakaret edip üste çıkmaya çalışırsın ama bu aslında kişinin kendisinin yetersiz olmadığını ispatlamaya çabalamasıdır. Ancak, aslında yaptığı iyice kendini yetersiz göstermektir. Bu da benden sana bir hayat dersi olsun 👍
eziklik hakaret değildir aşağılık kompleksini ifade eder.. insan ezik oldugu için baskalarınıda ezmeye calısır tıpkı senin cok bilmiş tavırlarında oldugu gibi.. sana göre sen diğer insanlarla barış içinde değil yarış içindesin çünkü sen cennettesin allahtan senet almışsın bizlerse şirk ehli ve cehennemdeyiz hemen.. birilerine hemen sonuç biçen birşeyci yapan birine ne denilebilirki? sen seytanı kendine rehber edinmişsin birde millete soruyorsun
Şeytanı bırakıp Allah'a gelemediniz ne demek kendini lafına bak önce istersen. Saldırıp karşıya sonra sen cennetliksin biz cehennemliğiz getiriyorsun. Benim ağzımdan cennetliğim lafı çıkmadı nerede geçiyor. Cehenneme de gidebilirim Cennet'e de o Allah'ın bileceği şey. Siz kim ben senle konuşuyorum. Senin yaptığını yorumluyorum. Kendi yaptığın davranışı ve cevabı niye başkaların mal ediyorsun. Başkasına bir lafım yok. Sen şeytanı bırakamadığınız dediğin zaman karşıyı satanist olarak ima ederken sorun yok senin için değil mi? Birilerine hemen sonuç biçen sensin satanist iması yapan da sensin, birine yaptığın şeyi gelip başkası sana yaptığını düşünmek senin zoruna gidiyorsa niye o zaman kendin yapıyorsun? Barışla gelen başımızın üstü, saldırıyla gelene davranışımız budur. Hem karşıya şeytan rehber etmişsin de sonra karşıma barış içinde değilsin yarış içindesin de. O zaman sana şunu sormak lazım ne kuyruk acın var da gelip sorumda saldırıya geçiyorsun?
ben genel dedim senin için demedim.. bütün topluma bak seytanın peşinde namaz kılanıda öyle imanlısıda imansızıda.. şeytanın ne fısıldadıgını bırakıpta Allah ne fısıldamış (kuranı kerim) takan yok..
Nereden biliyorsun takan olmadığını. Cumalarda siyaset yapılırsa, imamlar müslümanlara Allah'ı anlatmalı partileri değil. Müslüman adam çalıp çırpar ve bunu İslam kisvesi altında gerçekleştirirse. Millet ateist de olur deist de olur. Herkes kendisinden mesuldür. Kul hakkı yemeyen deist gördün mü sen, ben gördüm. Çalışanın hakkını vermeyen namazında niyazında adam gördün mü, onu da gördüm. Kuran'da dediği gibi "Senin dinin sanadır, onun dini onadır." herkes kendinden mesuldür. Kim kimdir nedir sadece Allah bilir. Kıyamet koptuğunda herkes kendi hesabını verecek zaten. Tek önemli şey saygıdır. Kim neye inanırsa inansın, herkes birbirine saygı göstermek zorundadır.
sen buz dağının gözüken yüzünü tartısıyorsun ben o sohbetleri bırakıp derinlerine indim dağın.. neyse bunları böyle fanatik insanlarla atarlı şekilde tartısmak asabımı bozuyor sana iyi geceler.. yanlıs anladın anlıyorum canını sıktıysak kusura bakma
Pek derine inmedin bana direkt saldırı da bulundun. Yaptığın davranış doğru bir davranış olsa zaten soruyu gizli olarak cevaplamazdın. Ben de ona göre tepkimi verdim. Benim canım sıkılmadı, bu tür şeylere canımı sıksam akşam evin yolunu bulamazdım.
Dost olduk şeytanla hergun dibimde😂😂
Boşan diyo
@SıkıntıdanAçtım şeytana uyma
@yasard50 uymadım
Zıpla zıplaaa
Çok şey 😈🙂
Kötü şeyler
Kayınvalide ni boğ diyor
tövbe de gelirsede konuşma
Söylersem site Kapanır..
Es geçelim
Hiç birsey