Yurt dışındaki sarışın yabancı kadınlar neden Müslüman ve tesettürlü kadınlara bu kadar ırkçı davranıyor?

Senelerdir yurt dışındayım kimse bunu inkar edemez Türkiye’de yaşayıp gelipte bana bunları öven olmasın şimdi sırf sarışınlar beğeniyorsunuz diye melek diye tapıyırsunuz biraz dış görünüşe değil gerçeklere odaklanın

kapalı kadınlara aşırı ırkçılık yapılıyor bilerek o Müslüman kadınların kocalarını iyi davranıyorlar kadına da kaba kötü davranıyorlar tabi onlarda biliyor Türk erkeği hristiyan kadınlara çok değer verdiğini onlarla aldattığını

Tesettürlü kadın görünce canavar görmüş gibi bakıyorlar Müslüman kadınları değersiz görüyorlar çok şeyler okudum yabancılar şöyle diyor Müslüman kadının seçme hakı yok ikincı sınıftır değersizdir eziktir daha çok şeyler

maalesef yazınları ekran kaydı almadım ama Müslüman kadınları insan değil erkeğin malı kölesi hizmetçisi olarak gördükleri için onlarda kötü davranıyor

erkekleri de ırkçı ama erkekler kadınlara iyi erkeklere kötü davranmıyor bari kadınlar hem ırkçı hem kadın düşmanı çoğu da evli Türk erkeği ile birlikte bu yüzden türk erkeği uzak olsun

şimdi kafası basmayanlar şöyle anlar kocanı mı ağartı falan gibi kocam yok bana bir şey yapılmadı tecv karşı gelmek için tecv mı uğramak lazım?

tessetürlü de değilim

neler gördüm tek birini anlatayım roman yazmak istemiyorum metrodaydım yabancı kız Türk erkeği ve annesi karşımdalardı konuşmalarına şahit oldum isremeyerek çünkü baya yüksek sesle konuşuyordu kız anne oğluna ben dil bilmiyorum benimle doktora gel dedi kızda kadının kolunu sıkarak gelmeyecek seninle sus tek git benimle alış verişe gelecek diyip kadını yitmişti oğluda boş boş baktı kızın elini tutup indiler kızda arkadan kahka atı kadına bakıp

aynen yabancı gelinler çok iyi ya oğlunuz yabancı kız için böbreğinizi satar dikkat edin

Güncellemeler
4 ay
Türk erkeği Müslüman kadına değil hristiyan kadınlara değer veriyor aferin kızlar evlenmeye devam sonra aldatınca üzülmeyin çünkü Rus sevdalası hristiyan kadınla Müslüman kadını kıyaslayan cahillerle çok güzel yuvanız olmaz
Yurt dışındaki sarışın yabancı kadınlar neden Müslüman ve tesettürlü kadınlara bu kadar ırkçı davranıyor?