- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 4 aySiyasette iyiyim okuduğum, araştırdığım sürece ama uzman demek biraz iddialı olur. Bilmediğim, eksik kaldığım çok şey var. Strateji, teori konusunda da iyiyim, iyi türetirim. A b c planları oluşturabilirim.
Eskiden çok fazla araştırma yaptığım satanist ağlar, çocuk kaçırma, istismar ve şantaj videoları ile ilgili konuşabilirim. Mesela Belçika da Dutroux, Almanya'da Campingplatz ve Orijinal Play skandalları, Abd'de Mc Martin ve Finders Cult, Comet Ping Pong muydu ne. İsveç'te Jon Wedger. Türkiye'de yurt çocukları skandalı, Adnan Oktar. Aslında İsveç ve Türkiye'de yaşanan yurt skandalları Almanya'da da yaşandı. Bizim okul döneminde duyardık, çocukları Rusya'ya gönderiyorlar istismara diye. Jon Wedger'ın araştırmasını çok değerli buluyorum. Ailesini kaybedecek duruma kadar gelmiş, çok uğraşmışlar onunla. Bu konuları araştırmak kolay değil, çünkü insana kafayı yedirtir. Kafayı yedirttiği için artık uzak duruyorsun, çünkü dibinde dibini görüyorsun. Oralar çok karanlık. Bir yerden sonra kendini onlar gibi sanıyorsun. Kendine gelmek için zamana ihtiyacın oluyor.
24 Yorumla- 4 ay
Rica ederim 🫠.
- 4 ay
🩷❤️.
En İyi Cevaplar
4 ayİzlediğim bir filmi ve diziyi karsımdakıde izlediyse onla kritiğini yapmak , 90 lı yıllar hakkında konusmak anıları tazelemek , dünyada ki gizemi çözülemeyen olaylar hakkında komploteorisi üretmek.
Mesela dyatlov geçidinde ölen 9 dağcının başına ne geldi? 51. bölge yakınlarında M mağarası diye bir yeri ararken kaybolan youteberın başına ne geldi ? Milletvekillerinin bile girip bilgi alamadığı Tarsus kazısında devlet gerçekten ne buldu? Mesela kafamın almadığı , kapasitemin yetmediği tarihi olaylarıda konuşmak hoşuma gider..
Misal Fatih onca Kadırgayı galatadan Haliç'e nasıl yürüttü? 1518 dans vebası nasıl gelişti? Binlerce insan nasıl olurda hic durmadan dans edebilir.
Bunun gibi seyler ama beni okuduğumda en çok heyecanlandıran ve kendini merak ettiren olay Amiral Byrd günlükleri.. hiç duymadıysan araştır mutlaka hosuna gidecektir.
111 Yorumla- 4 ay
Vayyyyyyyyyyyy canına 😏.
- 4 ay
@DedektifMinnie bizde deriniz 😅 bak su sorum degerı pek bılınmedı ama sitede esı benzerı yok bence
Yuri Lipski trajedisini hiç duydunuz mu? ↗
@SenacCc rica - 4 ay
Derin devlet, severiz 🤪😹.
- 4 ay
Sjskdkd
- 4 ay
Merak öldürür dediğimiz şey bu olay sanırım.
- 4 ay
@DedektifMinnie bu çok doğru
- 4 ay
@DedektifMinnie aslında ölen kişide ülkesinde Rusyada dalış eğitmeni... o derinlikte o techızatın ona yetmeyecegini bılmemesıne ımkan yok. O dalış biraz karanlık. Bu olay intiharda olabilir okyanusu küçümsemekte olabilir. Donanımı olsaydı Şu an hayattaydı. Buna dıyorlar kı teknık dalgıclık gerektıren bir dalıs 2 hafta egıtımı var dıyorlar bu ulkesıne donecegınden suresı yok bıran once dalmak ıstıyor. falan fıstan yani merak tabiiki var ama onj öldüren şey yeterli donanımı olmamasıydı. Saat cok gec olmus ıyıgeceler dılıyorum her ıkınızede.. kendınıze ıyı bakın
- 4 ay
Etrafı mağaralarla örülü olması sebebiyle, mağaralara giden gizli bir yol ve ya başka bir keşif peşinde diye mi nu kadar acele etti düşündürücü. İyi geceler.
- 4 ay
İyi akşamlar Sena 🫠.
Diş hekimliği okumadan önce hayalim arkeolojiydi. :) Tarih benim için hep tutkuydu. İlgisi ve bilgisi olan insanlarla sohbet su gibi akıyor. Kitaplardan da uzun uzun konuşabilirim. Geyik de yapılır benimle :D enerjimin uyuştuğu insanla uzun sohbet etmeyi severim konu pek fark etmez o an. Önemli olan sohbeti kiminle ettiğim.
12 Yorumla
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uzman olduğum bir şey yok. Sadece ilgi ve merakım var.
Psikoloji ve sosyoloji.
Bu hususta uzman olanları saatlerce dinlerim.
Elbette kendi analizlerim sonucu fikir de beyan edebilirim.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Gece gece harika soru gelmiş, bayıldık buna 😂
Saatlerce sıkılmadan konuşacağımız konu net: kavramlar! 🙈 Mesela utanç, kıskançlık, yalnızlık, şöhret, aşk, ölüm, teknoloji… Bunların tarihini, filmlerdeki hâlini, dizilerdeki yansımalarını, günlük hayattaki minik anlarını kurcalamayı seviyoruz 🎭📚
Yanına bir de eski filmler, felsefe, sosyoloji, ilişkiler psikolojisi, şehir kültürü falan ekle; sabaha kadar konuşuruz, kimse de susturamaz bizi 😅☕🎧11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Diğer konusunda 91b cevap paylaştı.
u 4 ayPsikoloji ve filmler
11 Yorumla- 4 ay
Psikoloji severim filmleri de , peki ikisinden de kısa bilgi öneri versen
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayİnsan psikolojisi, tarih ve uzay bilimi, kitle kontrol teknikleri, futbol, basketbol, metal veya rock muzik, filmler diziler, mitoloji :D Saatlerce konusurum bi de hiç susma karşımda ki ne de konusma izni vermem ashfasjhkfbaskj
26 Yorumla- 4 ay
Ehehe ne gibi? Siz sorun ben anlatıyım. D Çenem düşük saatlerce anlatırım hahah
- 4 ay
Mesela uzayda eğer ittirici bir gücün yok ise boşluk ile arana 4 tarafı kapalı bir şey girdiğinde, örneğin uzay kapsulu ya da bir uzay istasyonunun iç kısmı diyelim, bulunduğun yerden 1 metre bile ilerleyemeden ölüp gidebilirsin. Ya da ölü yıldızlar öldüklerinde içlerinde biriken bütün enerjiyi evrene yayarlar. Bu enerji çarpıp hacim bulabileceği bir cisim bulana kadar boşlukta süzülmeye devam eder. Kaynaklar (stephan hawkins ;herşeyin teorisi) Mitolojiyle alakalı ise şunu söyleyebilirim 7 yasımdan beri internet aleminde benim nickimin bir benzerini görmedim. Asıl nickim DIAGO SAMAEL dir. Diago bolivya mitolojisinde kendin hayatını feda ederek şeytanı kendisiyle birlikte bir mağaraya kapatan 11 yaşında ki saf temiz erkek çocuğunun adıdır. Kaynak ;(Naughty boy la la la muzik klibi-Bolivian mythology myths) Samael ise eski yunan mitolojisine göre cehennemin kapısında bekçilik tapan 3 yaratıktan birsinin adıdır. Her öldüğünde 2 kez yeniden doğar. Kaynak:(yunan mitolojisi-karly kerenyi - Hellboy 2004) gibi gibi işte. Genel kültür sayılabilecek, tik tokta baldırı çıplak insanları ''eeee ne işimize yaradı bu bilgiler'' diyeceği şeyler D:
- 4 ay
Teşekkürler, bende seviyorum :D Aynı zamanda her gün öğrenmeye devam ediyorum öylee. Umarım her şey gönlünce olurr.
Müzik, sanat, tarih, Spor ve antrenman bilgisi, ilaçlar ve sağlık, kariyer ve iş hayatı, yemek yapma ve diğer lezzetler, cinsel yaşam, Eğitim bilimleri ve psikoloji, felsefe, Quantum fiziği,
13 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayEkonomi ile alakalı bilgi sahibi olabilecegim veya bilgi verebilecegim konulari saatlerce haftalarca konusabilirim
Hesabini degistirmissin13 Yorumla- 4 ay
Al sat yaparsan zengin olursun
Üretmezsen yok olursun
Bu ikisi arasindaki fark çok derin
Saatlerce konusabiliriz ikisi de farkli fakat sonuçları apayrı - 4 ay
Seninle mi tartistim ben geçen sene
Başka SenaCc yoksa sendin o
Sağlam tartismistik
Hatta saygi çerçevesinde dahi değildi
Sakincaliydi hatirliyorum
- Diğer konusunda 489 cevap paylaştı.
4 ayFutbol, siyaset din ama adam gibi adam olacak karşımdaki
38 Yorumla- 4 ay
@luckys10 valla öyle yani bu mevzular konuşulurken fikirler karşıt da olsa hakaret ve küfür olmamalı çünkü ne ben yoldan çıkacam ne karşımdaki yola girecek tartışma seviyeli olmalı bu seviye korunmayınca saygısızlık oluyor artık.
- 4 ay
@luckys10 😆 eyvallah eyvallah
- 4 ay
Niye değilmiydi de hastaneye yatırıldıgında iyi değilken engellediniz hanımefendi
- 4 ay
Değilmiş demek
4 ayya biraz çocukça ama sevdiğim herhangi bir oyunu oynayan biri çıksa birde bundan zevk alsa anında basarım nikahı
12 Yorumla- 4 ay
haklısın tabii herkesin kendi stili var zaten ben de ciddi ciddi şart koyuyorum demedim biraz espri biraz içtenlik sevdiğim şeyi paylaşabilmek hoşuma gidiyor yoksa herkes aynı olacak diye bir şey yok
teknoloji ile aram iyidir, manevi konularda konuşabilirim, siyasi konularda da konuşkanım ama herkese değil
16 YorumlaDiğer konusunda 517 cevap paylaştı. Siyaset, hastalık ve dedikodu harici herhangi bir konuda konuşabilirim sohbeti güzel biri olması yeterli.
16 Yorumla- 4 ay
Kahveden bahsediyim. Kahve aslında uyanmak için değil insanlara bi dur, şu bitmeden bana bulaşma demek için. Türk kahvesi içtin dibini dökme telvesi çok iyi bir peeling. Yüzüne hafifçe ovuşturarak sür yıka bebek poposu gibi yumuşacık oluyor. Oje sırrı da veriyim sürmeden önce sirkeyle sil çok iyi yapışıyor.
Erkek yapragı o kadar erkek attıki hepsini yorumladım en iyisi 16 19 cm açık kumral hafif balıketli erkeklerde 19cm üzeri çirkin ince ve kemikli ya da çok kalın olanları kötü ince balıketlilerin ayrıca daha şeyleri büyük oluyo ortalamanıb üstünde alın kızlar bu bilgiyi napıyosanız yapın on binden fazla erkeğin yorumladım bu arada😂site üzerinden
014 Yorumla- 4 ay
şu an nasıl psikolojin acaba bir konu vardıda🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 4 ay
10001 olmalıyım 🤣😂
- 4 ay
Onu sana soruyoruz işte uzman penisci olarak 🤣
- 4 ay
Sen yaz bana şimdi gece konuşuruz
- 4 ay
Ya ama yazacaktın bana 🥺
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. mitler bilinmeyen dünya tarihi efsane ve mucizelerin bilimsel açıklamaları
19 Yorumla- 4 ay
Türkler aslında tek tanrıcıdır gök tanrı 3 kutsal hayvan vardır kurt kartal ve ejderha Türk mitinde baş tanrı Ülgen'dir Ülkenin ilk yarattığı varlık Erliktir bizdeki karşılığı şeytan dünya da sadece su vardı Ülgen erlike suyun dibine dalıp kendisine kum çıkarmasını istedi erlik Ülgen'in ne yapacağını merak edip ağzına kum attı Ülgen gelen kumu kuruttu ve suyun üzerine atarak büyü dedi er büyü dediğinde erlşkşn ağzında ki kum da büyüdü ve sonunda tükürdü adaların bı tükürülen kumdan oluştuğu söylenir tanrı buna kızdı ce erlik huzurundan kovdu daha sonra başka tanrılar da çıktı ama uzun sürer isterseniz yine de yazarım ama bu tanrıların eski çağ kahramanları olduğunu söyleyen tarihçilerde var
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayİşte dövüş sporları, tarih, mit, alkol felan filan
12 Yorumla- 4 ay
Güzelll
- 4 ay
Saol. Sen peki? 🤨
4 ayEdebiyat, tiyatro, müzik, felsefe, tarih, sosyoloji, ilişkiler, kişisel gelişim
Matematik, kuantum fiziği, görelilik teorisi, uzaylılar, paralel evren,
Satranç, Sağlık, Seks
Konuşamayacaklarım: yemek, futbol, moda,10 Yorumla
4 aySaatlerce aynı konudan sıkılırım ya konudan konuya atlarım genelde skjd
11 YorumlaSavunma sanayisi, havacılık, tenis, futbol, yemek, e-spor, basketbol, fantastik kitap ve tv şovları.
14 YorumlaDini konularda veya kitaplar hakkında sabaha kadar konuşurum
110 Yorumla- 4 ay
Çok fazla kitap var , imam Gazali namazın sırları ve faziletleri. dil belası, kalplerin keşfi , abidler yolu muhteşem, Arifler sultanı beyazıd ı bistami hazretlerinin anlatıldığı kitap var Semerkand yayınlarında. ben kitaplarımı nasıl ayırabilirim bilmiyorum. hepsi harika,, tasavvuf ilginiz varsa beyazıd bistami ve silsiledeki şeyhlerin hayatlarını okuyabilirsiniz mesela
- Diğer konusunda 981 cevap paylaştı.
4 aysiyaset konuşabiliriz ama konu mevzu nasıl oluyorsa dine döner :D
112 Yorumla- 4 ay
aman geçtim artık ordan d:
- 4 ay
kürtaj yapıyoz burada :D
- 4 ay
allahım gözümün önüne geliyor ya hobit
- 4 ay
sen nereye çıkıyorsun peki
- 4 ay
yani baya açıklaycı oldu D:
- 4 ay
:D:D:
Diğer konusunda 682 cevap paylaştı. Teknoloji, bilim, uzay, felsefe, insan üzerine belli şeyler olabilir
111 Yorumla- 4 ay
Marstaki Olympus Mons dağı var 23 24km civarı mı ne uzunluğundaydı
Evrendeki büyük yıldızlara bakmıştım ama bir ara karadelikleri görünce baya şok oldum
TON - xxx bişi karadeliği mi neydi ultra kütleli mi ne diye geçiyordu
Aşırı devasaydı bu
Güncel olarak tazem yok ya 😂 yaradılış varoluş ve uzay bunun felsefesi vs. Konuşmak aşirı sarıyor
Her konuda saatlerce konuşabilirim. Bazen kendimi Herbokolog olarak görüyorum. :D
14 Yorumla- Diğer konusunda 502 cevap paylaştı.
4 ayKafa dengi biriyle her konu hakkında uzunca konuşabilirim
11 Yorumla
4 ayUzmanı değilim ama burç uyumları hakkında belli bilgilerim vae
11 Yorumla
4 ayMatematik, biyoloji, futbol, dizi/filmler, kitaplar
18 Yorumla- 4 ay
Isırma gücü (bite force) olarak dünyanın açık ara en güçlü hayvanı olan orkalar (katil balinalar) bu konuda T-rex'in 2 katı ısırma gücüne sahiptir. Ayrıca isimlerinin katil balina olduğuna bakma aslında yunus ailesindendirler ve okyanusta besin zincirinin en tepesinde yer alırlar, büyük beyaz da dahil her köpek balığı ve balina türünü de yiyebilirler
- 4 ay
Köpek balıklarının genelde karaciğerini yerler
- 4 ay
Bunlar benim de en sevdiğim hayvandır bu arada. Senin favori hayvanın ne
- 4 ay
Kurtlar sevilmez mi zaten ya ben de çok severim atlar da insanlığın eskiden beri en yakın arkadaşları. Çok iyi tercihler
- Diğer konusunda 599 cevap paylaştı.
4 ayEkonomi, matematik, teknoloji ve tarih tabiki.
114 Yorumla- 4 ay
Ne güzel. Herhangi birinden öğretici bir kısa bilgi verseniz
- 4 ay
Tarihin en önemli katmanı ekonomidir. Süreç içinde değişime ayak uyduranlar gelişimi sağlar ve teknolojiyi yakalar. Mesele bir şeyin çokluğu değil yatırımın yön bulup sabırla kendini taşımasıdır.
- 4 ay
Kesinlikle, bu konuyu liberalizmle de biraz harmanliyorum ben
- 4 ay
Tabiki günümüz açısından değerlendirme yapınca öyle oluyor. Seksen dönemi sonrası bu konu üzerinde baya duruldu ancak son dönemlerde global sorunlar Neo menkantalizm konusunu ortaya çıkardı tekrar. Son dünya ekonomik formunda yani Davos da bu konu kafaları bir süre kurcalayacak.
- 4 ay
Keşke herkes liberal bir şekilde yaşasa o sistem olsa
- 4 ay
Her sistemin kendine özgü güzel yönleri var ancak sistem içinde menfaatler ön plana çıkınca hep tarafsız değil taraflı bir hal alıyor dünyada. Aslında kendimiz edip kendimiz buluyoruz. Hayatın bir sistemi var ve bu en önemli ihtiyacımız olan oksijen gibi. Bu sistemi anlayan aileden kişiler daha az işte.
- 4 ay
Evet önemli nokta da bu ama dediğim sistem en mantıklı ve hayra olcak bir şey
- 4 ay
Dengeli şeyler tartıda yerini alacak olan her şey için güzeldir. Toplumsal fayda maksimize edilmelidir her zaman.
- 4 ay
Her zaman öncelik bu olmalı
- 4 ay
Teşekkürler efendim. Her sistem kendi içinde döngüdür ve zaman aldıkça bu ortaya çıkar. Önemli olan bu sistemi nasıl yönetip ve yönlendirme yapacağımızdır.
- 4 ay
Ricalar ben teşekkür ederim. Önemli olan sürdürülebilirlik tabi
- 4 ay
Rica ederim efendim keyifli sohbetti. Sürdürülebilirlik saydamlık açısından her zaman önemlidir. Diğer yönden yatırımın vadesi sürdürme ve sabır işi olmasıdır.
İyi geceler... - 4 ay
Kesinlikle, iyi geceler
- 4 ay
Teşekkürler efendim.
Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. Yemek konusunda konuşabilirim genel yaşam hayat ekonomi konusunda konuşabilirim
18 Yorumla- 4 ay
Mesela yemek konusu aslında zor değildir yapması isteyince kolaydır hep kadınların yemek yapabileceğine inanılıyo çünkü bu rolü evde ona vermeye kadını eve bağlamaya çalışıyolar ama büyük restoranlarda hep çoğunlukla erkek aşçı olur en güzel yemeği erkekler yapar ama yapmak istemedikleri için beceremiyoruz bahanesini kullanırlar ve aslında yemek becerisini geliştirmenin en kolay yolu da aç karnına yapmaya çalışmak
- 4 ay
Nasıl bir tüyo aradığınıza bağlı ama temel mantık belli yemeği hemen pişirmeyin ne yaparsanız yapın o salça yağ bazen de soğan koyarak kavurduğunuzda üzerine fasülye ya da et vs. Eklediğinizde hemen diğer malzemeleri suyu ekleyip kolaya kaçarak pişirilir aslında herşeyi yağda iyice kavurup en son su eklenmeli ya da pişirmeye başlanmalı ve tüm malzemeleri aynı anda atıp kavurmayın mesela biber ile domatesin kavurma süreleri farklıdır biber geç kavrulur sırasıyla ekleyerek kavurursanız yemeğiniz çok daha lezzetli olucaktır
Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. bu konuda şöyleyim :D
11 YorumlaFilm, dizi, kitap, anılarım, kıyafetler, gündem, yemek kısacası her şey. Her şey hakkında uzuuuun uzun konuşabilirim
22 Yorumla- Diğer konusunda 557 cevap paylaştı.
4 ayOyel birisi zaten akıl olarka sağlıklı değildir. O türden olanlar level atlayıp hastanede tedavi goruyor
10 Yorumla Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Kadınların ve erkeklerin birşeyler söyleyince ne demek istedikleri alt metinlerini iyi okurum
10 YorumlaDiğer konusunda 493 cevap paylaştı. Herseyy
Hersey hakkinda goygoy yapma hatta konudan konuya fartettirmeden oraya baglama supergucune sahibim 😂10 Yorumla
4 ayUzay Bilimi
Tanrı (tüm dinler)
Filmler
İnsan psikolojisi
Beden dili
Pc oyunları
Asya dizi / film
Kitap (Her tür değil)10 Yorumla- Diğer konusunda 710 cevap paylaştı.
4 ayBorsaaaa en sevdiğim konu şirketler hakkında konuşmak
10 Yorumla
4 ayMizaçlar psikoloji olabilir ama uzmanı değilim
10 Yorumla
4 ayBen gevezeyim biliyorsun ;)
iyi misin bu arada
10 YorumlaKarşıdaki kişiye bağlı zihin açana zihin iştah açana iştah 😃
10 Yorumla
4 ayteknoloji bilim arkeoloji kesinlikle arkeoloji olurdu bayılıyorum
11 Yorumla
4 ayŞu sıra annemi çünkü babamla yeni boşandılar ve şu an bu konu üzerine çok yoğunum
16 Yorumla- 4 ay
Geçiyor gibi annem üniversiteye gitmek istiyor onu konuşıyoruz şu sıra dkdk
- 4 ay
Git kız takıl keyfine bak diyorum oh bakıcam tabi çıtırız daha diyor kdkdd
- 4 ay
Her zaman veririm üniversitede best ilişki kankası bile olurum kanka o çocuk sana olmaz ya derim mesela anneme kesin çapkınlık yapar çünkü dkdlld
yabancı film ve diziler, kişi ve karakter analizleri, gezme görme yeme içme
tabi bir de makyaj ve kişisel bakım :)
20 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. psikiyatri, bilim, yazılım.
24 Yorumla- 4 ay
Mesela son dönemde kafayı beynin 'yakıt tipini' değiştirmeyi araştırdım. Şöyle düşün; normalde şekerle beslenmek beynine kömür atmak gibi, bol atık bırakır-serbest radikaller gibi- Ama 16 saatlik bir açlıktan (Intermittent Fasting) sonra vücut 'keton' üretmeye başlıyor. Ketonlar beynin Kan-beyin bariyerinden hızla geçip BDNF faktörünü tetikliyor. Bu da beynin resmen kendini yeniden inşa etmesi (sinaptogenez) demek. Yani kısa süreli açlıkla depresyondan korunup, hafızayı ve öğrenme hızını geliştirmek mümkün. yani aç kalarak beynini geliştiriyorsun oturduğun yerden öyle düşün
Müzik, uzay, cinsellik, burçlar, yemek
28 Yorumla- 4 ay
Ah esmerin en guzelxtonu
- 4 ay
Evet yazmak istedim yazamadım amaa
- 4 ay
Haha pazarlık mi yapıyoruz ya hshd seninle tanışmak istedim sadece dhhff
- 4 ay
Babbyface birini begenirsen beklerimm senii
- 4 ay
Uzay hakkında en çok ne merak ediyorsun
- Diğer konusunda 955 cevap paylaştı.
4 ayAkla mantığa yatan şeyler
12 Yorumla- 4 ay
her şey ama saçmalamadan
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayKitaplar ve film/diziler
16 Yorumla- 4 ay
Kitap mı film ve dizi mi
- 4 ay
Behind Her Eyes.. mini dizi. Tavsiye ederim
- 4 ay
Rica ederim
4 ayTarih ve din felsefesi
12 Yorumla- 4 ay
Bencede
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayHer konuda konuşabilirim
16 Yorumla- 4 ay
Mesala tarih siyaset bilim teknoloji sanat
- 4 ay
Tamam mesala doğru bilinen bir yanlış Nasreddin hoca ile Timur aynı dönemde yaşamadı
- 4 ay
Evet
- Diğer konusunda 377 cevap paylaştı.
4 ayYemek ve makyaj ikizim bilirsin hsksksk
13 Yorumla- 4 ay
Yazılanı yaşar, yakışanı yaparız 🫂
4 aySen sıkılmasan ben sıkılırım :D
12 Yorumla- 4 ay
Ahahahahahjd o bende de öyle maalesef, saatlerce konuşamam aynı konuyu
- 4 ay
maalesef :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arabalar hakkında konuşabilirim
15 Yorumla
4 ayMüzik sanırım burçlar olabilir
13 Yorumla- 4 ay
AA burclardan kovaya en iyi hangisi uygun sence
- 4 ay
Balık 🤣 kova olduğundan
- 4 ay
Yok be ahahahahahha
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben sıkılırım çok konuşamam
11 Yorumla
4 ayİlişki konuları makyaj bakım
11 YorumlaMetafizik konuları
113 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Lüzum yok egzotik hayvanlar kâfi
14 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tarih felsefe psikoloji sanat
114 Yorumla- 4 ay
Ama asıl sevdiğim tarih 4. murat askeriyeyi ve haklı himaye edip ihitdarını güçlendirdiğinde hepsinden daha sert ve acımasız biri oldu içli sigara yasağı gece çıkma yasağı vs gibi bunun üzerine şair Nefi şöyle der eşkiya bindi bire indi ve hepsini ortadan kaldıran hepsinden daha korkunç şimdi
- Diğer konusunda 483 cevap paylaştı.
4 ayBazı kategori ve alanlarda
110 Yorumla- 4 ay
Aşk, aile ve toplum, kişilik ve karakter
- 4 ay
Sor bakalım
- 4 ay
Aşk ilişkileri kategorisine istinaden kısa bir bilgi aktarıyorum
- 4 ay
Zamanların birbirini tutmamasıdır aşk, birbirine erken ya da geç kalmış kapılardır, aşk insanın içinde ki gençtir kendi içindeki yol ortasında kalan yarım hayatların kayıp sahipleri için
aşk uzaktır aslında, aşk kusurdur, hatadır, günahtır, yasaktır, imkansızdır bu yüzden insanlık için hala bir imkandır, bir başlangıçtır aşk, insanın kendine başlangıcı ve yeryüzünde binlerce tarifle, o sır dolu güçlü büyüsüyle aşk hala gizlidir. - 4 ay
Teşekkür ederim 🙏🏼
Diğer konusunda 979 cevap paylaştı. iskandinav kızları lkajdlka
119 Yorumla- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayHemen her şey. 😎
11 Yorumla - Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
4 ayİş para personel yönetimi arabalar tatil
15 Yorumla- 4 ay
Peki şöyle bilgi vereyim personel yönetiminde tesvi ki arttırmak amacı ile rutbelendirme sistemini denedik bu sistem ile rütbeler arası geçiş yapan personelin Özlük haklari arttığı için işleyişin hızlanması müşterinin kesintisiz ulaşımı sonucu kaliteli işlerin bir an önce müşteriye ulasimina etken olduk düzenlediğimiz happy hourlae vb aktiviteler ile personelin günlük motivasyonunu arttırmaya yönelik çakışmalarımız oluyor öncelik insan odaklı olmasından kaynaklı her çalışma arkadaşımızla arkadaşı ilişkisi içinde olduğumuzdan kaynaklı istifa olaylarımız yok denecek kadar az belli ekstrem durumlar harici
- 4 ay
Gibi gibi
- 4 ay
🙏
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. müzik konusunda 8 saat konuşmuşluğum var.
11 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayHukuk. Din'ler. Satranç. Yemek.
17 Yorumla- 4 ay
Şikayetten vazgeçmenin vazgeçmesi olmaz. Suç duyurusunda bulundun diyelim. Sonra şikayetten vazgeçtin. Vazgeçmeden vazgeçmiyorsun.
- 4 ay
Aynen öyle
- 4 ay
Danışmanlık ücreti ödeyeceksen bilgi çok 😃
Kendimi anlatmak galiba :p
22 Yorumla- Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı.
4 ayUzman değil ama elektronik sevdiğim meslek
18 Yorumla- 4 ay
Chat GP ile kod yazdirim elektronik karta istediğim şeyi yaptırıyorum mesela en son pervane döndükçe saat çıkan bi proje ile ugrasıyorum. Propeller clock deniliyor
- 4 ay
Hobi olarak yapıyorum :)
- 4 ay
elektronik okudum üstüne gitmedim :)
- 4 ay
aynen öyle :)
4 ayEğitim sıkılmadan konuşabilirim
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri