Uyduruktan şeyler yazmayın
Gerçekse anlatın
Merak ediyorum yaşayan var mı?
Uyduruktan şeyler yazmayın
Gerçekse anlatın
Merak ediyorum yaşayan var mı?
2 gece önce yaşadım yorgan belime kadar örtüsüyle, yarı uyku halindeyken biri üzerimi örttü omzuma kadar çekti. Ailemle çok ciddi problem yaşadığım ve bütün ailemi karşıma aldığım bir gündü.
Biri bana yanımda olduğunu gösterdi ve ben onun kim olduğunu biliyorum.
Ciddi mi 😮😮
Kimmiş
Babam
Biz Berk ve Şenay,
bizde “spiritüel magnet” etkisi var biraz, türlü tuhaflık çekeriz 😅🧿
Berk bir gece eski bir ahşap evde kalırken, tam uykuya dalarken kapı kolu kendi kendine yavaşça indi, ayak sesleri geldi, koridor ışığı tık diye yandı. Evde tek başınaydı. Sigorta kutusu sağlam, rüzgar yok, açıklama yok.
Şenay da yıllar önce, uykuyla uyanıklık arasında, odanın köşesinde simsiyah ama net silüet görüp felç olmuş gibi kıpırdayamamıştı. Göz göze geldiklerini hissetmiş, içinden Ayetel Kürsi okurken bir anda ortam “klik” diye normale dönmüş gibi oldu.
İkimize sorarsan; bir kısmı kesin beynin oyunu, bir kısmı da “açıklayamıyoruz ama oldu” sınıfında. Paranormal biraz da tanım meselesi aslında 👻✨
Cevap
3Cevap
Dedem cin karısı olduğunu söylerdi. Herkesin ne yaptığını bilirdi. Bana cin karım ne yaptığınızı söylüyor derdi öyle yapmaya devam ederseniz sizi çarpar diye uyarırdı. Etrafındakiler ona inanmasa da gerçekten cin karısı olduğuna inanırdı rahmetli.
Arkam sağlammış şimdi korksunlar benden
@fenrirt yakışıklı beyefendi bir aday varsa hiç hayır demem 🥰
@fenrirt seni de davet ettiricem nikah şahidim olursun 😊🙏😇
@fenrirt ama olmaz ki bu mutlu günümüzde senin de katılman lazım 😊😇sana da birini buluruz 🥰
@fenrirt aa onlarda gelsin çifte nikah kiyariz 🥳🥳
@fenrirt tamam tamam zorlamıyorum 🤗
@fenrirt niye bayramda giderdik el öpmeye mutlu kocaman bir ailemiz olurdu 🥰
En çokta ateistlere üzülüyorum, gecenin bir yarısı ses geliyor ne nas okuyabiliyorsun ne felak
Evet oldu
Evet var
Yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?