Bı kız arkadaşımla dışarı çıkalım gezelim dedim. Mağazaya girdik bir iki parça alır çıkarız dedik. Kendisi hiçbirsey beğenmeyen birisi olduğundan dolayı kıyafet almadı ben aldıklarımı kasada geçirirken bı kadını izlemeye başlamış. Kadın baya bişey almış elinde poşetlerle çıkmış mağazadan. Hemen hemen aynı anlarda çıktık kadın önümüzden yürüyordu. Ben kadını fark etmemiştim beni dürttü ve kadını gösterdi devamında aramızdaki diyalog şu şekildeydi
Arkadaşım: şu kadına baksana ne kadar çok şey almış öyle
Ben: ee ne güzel iste parası varmış almış
Arkadaşım: bırak yaa baksana giyimine
Ben: ne varmış ki (mini etek çizme kombini herkesin yaptığı ve gayet güzel olan bı kombin yapmış kadın)
Arkadaşım: bacaklarına baksana bu kadınlar yüzünden erkekler bizi bırakıp onlara gidiyo bizi istemiyolar sevmiyolar onları seviyolar
Demesiyle ben şokkk oldum
Tanımadığı etmediği bı kadini sırf bacakları için kendine düşman belledi
Neyse sonrasında yedik içtik evlere dagilicaz. Son dakikaya kadar tüm gün boyunca konuştuğu bütün erkeklerle sesini incelterek konuştu kriz geçirdim o öyle konuştukça. Tanımıyorsun etmiyosun neden sesini inceltiyosun tanısanda bişey değişmez ki çok ucuz hareketler
Ve bana iltifat edilince sıkılan bunalan hareketler yaptığını fark ettim. Çevrem tarafından beğenilen biriyim ben bu kıza sık sık iltifatta ederim ama benim düğünüm olsun gelin olayım ben onda bile nezaketen güzel olmuşsun demez yani lonu bende değilim kızlara iltifat etmez onun gözünde bütün kızlar rakip. Arkadaşlığını kesmelimiyim?
Arkadaşım: şu kadına baksana ne kadar çok şey almış öyle
Ben: ee ne güzel iste parası varmış almış
Arkadaşım: bırak yaa baksana giyimine
Ben: ne varmış ki (mini etek çizme kombini herkesin yaptığı ve gayet güzel olan bı kombin yapmış kadın)
Arkadaşım: bacaklarına baksana bu kadınlar yüzünden erkekler bizi bırakıp onlara gidiyo bizi istemiyolar sevmiyolar onları seviyolar
Demesiyle ben şokkk oldum
Tanımadığı etmediği bı kadini sırf bacakları için kendine düşman belledi
Neyse sonrasında yedik içtik evlere dagilicaz. Son dakikaya kadar tüm gün boyunca konuştuğu bütün erkeklerle sesini incelterek konuştu kriz geçirdim o öyle konuştukça. Tanımıyorsun etmiyosun neden sesini inceltiyosun tanısanda bişey değişmez ki çok ucuz hareketler
Ve bana iltifat edilince sıkılan bunalan hareketler yaptığını fark ettim. Çevrem tarafından beğenilen biriyim ben bu kıza sık sık iltifatta ederim ama benim düğünüm olsun gelin olayım ben onda bile nezaketen güzel olmuşsun demez yani lonu bende değilim kızlara iltifat etmez onun gözünde bütün kızlar rakip. Arkadaşlığını kesmelimiyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer