koskoca poseidon'u okyanus ve deprem tanrısını böyle çizmişler. adamın heykelleriyle alakası yok. ama çok yakışıklı olduğu için ağzımın suyu aktı susuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
koskoca poseidon'u okyanus ve deprem tanrısını böyle çizmişler. adamın heykelleriyle alakası yok. ama çok yakışıklı olduğu için ağzımın suyu aktı susuyorum
Cevap
8Cevap
Buradaki karakterler zaten aşırı fantastik cizimlerdi
Blackpill’in kanıtı işte , görüyorsunuz , yakışıklı erkekseniz kendilerini kaybediyorlar sonra da biz İncellere , kızlar tipe boya bakmıyor mavalllarını anlatırlar
paraya baksak para avcısı oluyoruz tipe baksak Boyle diyorsunuz neyiniz kaldı awq s-iktir git sende kendine eline yüzüne bak aynaya bak kendini düzelt bu kadar zor olamaz bakımlı olmak ergen misin nesin
git para kazan o zaman benimde genetik olarak çenem hafif geride çok rahatsız oluyorum fazla gözükmese bile ama yaptırcam mesela plak kullanıyorum sen neden yaptırmayasın
herkes fit ve yakışıklı/güzel insanları sever kendini geliştirmedikçe hiç bir şey elde edemezsin nasıl erkeklerin rus kız görünce gözü dönüyorsa kızlarında yakışıklı erkeklere aynı durumu göstermesi anormal değil yani. ben kendime bakmasam dabbeye dönerim sonra da tc kızları çirkin eğ diyorsunuz
çirkin erkekte seviliyor ayrıca boyu kısa olan kızları erkekler ''çocuksu saf'' buldukları için yani siz erkeklerin iğrençliği yüzünden seviliyor ben uzun ve yapılı kızları daha güzel buluyorum genetik olarak kötü dursam emin ol yaptırırdım yüzümü
tamam sen inandığın yolda yürü kim ne derse desin o minik beyninde hiç bir farkındalık yaratamicaksın çünkü neye inanmak istiyorsan ona inanıyorsun mal geldin mal gidiceksin yani
hayat bitti. kız yok. ağla.
🖕🏻🥺🖕🏻
Buna da yükselmezsin yani altı üstü anime karakteri bu
akranların kızlardan daha çok anime karakterlerine sulanıyor haberin olsun
O kadar da değil ergen işi bunlar boş ver ben bakmıyorum bakan varsa da kendi bileceği iş
ben bakıyorum fena sarıyo bb
En son bagukan falan izliyordum o da anime tarzıydı ama onda mücadele vardı savaş vardı
bundada var kanka
Ben dış görünüşü falan için bakmıyorum heyecan vardı o yüzden
bunda da var animenin konusu insanlar 1000 yıl daha yaşayacak mı yoksa yok mu olacak ona karar vermek için tanrılar ve insanlar turnuvada yarışıyor
Dış görünüşün cinsel çekimle alakalı olduğunu bas baya açıkladın yalnız ağzım sulanıyor falan dedin ya ona biraz güldüm affedersin
önüne sarı saçlı mavi gözlü rus kızı koysak ayaklarını yalayıp havlarsın gelmiş bana laga luga yapıyon
Sağlam dayak yedi ama
kibrine yenik düştü valla
Buna anime mi diyorlar şimdi
ne demeleri lazım
Tırt olarak çizmişler
Poseidonun veletliği
zeusun abisini ne yapmışlar bu ne lan dedim başta
Olum bu ne ki ademi çocuk gibi çizmişler
olm ademde ağladım yemin ederim gözlerimden yaş aktı ya çok iyi sahneydi ama
Vallaha aynı duyguları paylaşıyoruz bende izleyince duygulandım baya
3. sezondayım şimdi bu çinin ilk kralı (o da yakışıklı) yarışmayı kazandı da komaya girdi
Yok bee hani o kolu kopan mı
evet
Hangi animeden bu yakışıklı
of offf Record Of Ragnarok dan 3 sezon çok iyi ya. güç dengeleri biraz berbat etmişler ama adamların hepsi yakışıklı
Anime bu sonuçta
ama hatlı çizdikleri için daha yakışıklı olmuş bir sürü anime izledim ama burdakiler daha yakışıklı
Daha güzel animeler var
mesela?
xian ni
kanka çin anime yapamıyo. lütfen.
Tam tersi japonlar yapamıyor 250 den fazla anime izleyen biri olarak bunu diyorum
ağzının tadını bilmiyosun
bilirim
çin çan çon
ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu tarz anime / manga uyarlamalarında Yunan tanrıları zaten “gerçek mitoloji”den çok uzak oluyor, bildiğin fanart fantezisi 😅 Ama dürüst olalım, adam tam wattpad Poseidon’u olmuş: kas, bakış, dramatik saç dalgası… Heykeller “devlet memuru”ysa bu da “influencer Poseidon” 😂 Sen beğenmenin tadını çıkar, mitoloji onu affeder 💙🌊
Wattpad poseidonu demekte çok haklı dnssmbxlxbkxhnxm