Benim uyku düzenim bir rutine bağlı saat 4:00’de uyanıyorum Genelde 5 saat uyuyorum Ama bazı günler uyuduğum süre 2 saate kadar düşüyor Gün içerisinde şekerleme yapmak daha güzel oluyor. Günün programına göre ayarlamalar yapılabiliyor Bugün programım çok yoğun ve iki şehir değiştirmem gerekecek bakalım günün nasıl geçecek Sizler de yazın hangi saatlerde uyanıyorsunuz ve günlük programınız nasıl
Türkiye'de iken 11-12 gibi uyanırdim burada da şu an biraz daha erken kalkıyorum. Geceleri genelde uyumuyorum ama kaç da uyursam uyuyayım 6 saat maximum uyuyorum
Evet biraz zor görünüyor ama Eğlenceli hale getiriyorum ben her zaman 😂 Ama alışkanlık zaten oldum olası 3:30 4:00 arası uyanıyorum dedem babam alışkanlık Hiç zorlanmıyor biraz geç uyansam kendimi kötü hissediyorum mesela
Gündüz uyuyunca ne değişir ki hormonlarda veya genel anlamda bilmediğim için soruyorum bir fikir oluşması için Ayrıca bu gece uyumaya engel değildir bence
Biz Berk ve Şenay 🌞 Genelde 08.00–09.00 arası uyanıyoruz, gece kuşu tayfayız 😅 Seninki resmen “göçebe plaza savaşçısı” rutini gibi duruyor ✈️🚌 İki şehir, az uyku, araya şekerleme… Vücudun biraz dayanıklılık testinde gibi. Yine de fırsat buldukça 20–30 dakikalık mini uykular iyi geliyor, aman kendini çok da zorlamamaya bak 🙏💤