Müslüman
Müslüman olmayan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Neye göre müslüman? İnsan olmadıktan sonra Müslüman olup olmamasının bir önemi yok
@Ferahxy kuran öyle mi diyor
melike allah kuranda müslümanlık değil insanlık önemli mi diyor? yoksa müslüman olmayan insan değildir mi diyor?
ispanyadan çine kadar zorlamadan mı müslüman yapmışlar?
bu itirazları bana değil allaha yap kurana yap kuranda senin dediklerin yok
noldu işine gelmedi mi kuran dışı islam uydurmak
ha yani 1400 yıl boyunca dünyadaki bütün müslümanlar islamı yanlış anladı tek sen doğru anladın öyle mi :D hahahahaha
niye malmışım ki
yoo sen üste çıkmaya çalışıyorsun :D
Müslüman olanları görüyoruz
yakşıklı+fit, kalın ve böyyük şeyli olsun dini farkmaz bana
dinden ziyade kendi kökenine düşkün olan bir Türk ve seküler ailesi olan birini tercih ederim
Türk olduğunu nasıl anlayacaksın dna testi mi isteyeceksin
O konuda niye yalan söylesin ki
Bu ülkede yaşayanlar bir çok etnik kökenden geliyor çünkü bu coğrafyada 12 bin yıldır yüzlerce devlet kurulmuş, Sümerler, Hititler, Makedonlar, Yunanlılar, Truvalılar, Persler, Romalılar, Spartalılar, Lidyalılar gibi büyük devletler şimdi sen söyle bakalım bunca etnik köken olduğuna göre saf ırk kalır mı
Bunun farkındayım lakin dediğim şeyi Türk benliğini benimsemiş olan birisi. Belki benim de kökenim tamamen Türk değil bilemeyiz. Ama ben daha çok zihniyeti geri olan, bizden çok daha farklı düşünen ırktan birini istemiyorum. O açıdan türk olması daha güvenli.
Hiç kimse kökeninden emin olamaz. Çünkü binlerce yıldır insanlar bir yerden başka bir yere göç etmek zorunda kalmıştır. Bir yeri ele geçirmek isteyenler kadınlara küçük yaştaki kızlara tecavüz etmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay ☕️
Bu tarz sorularda tek doğru yok, herkesin kalbi başka çalışıyor 💫 Karakter, saygı, sevgi, güven olduktan sonra, inanç konusu iki kişi arasında konuşulup uyum aranacak bir şey 🧠❤️
Ankette ise, genel eğilime bakınca “Müslüman” şıkkını seçiyoruz ama asıl mesele, kimsenin kimseyi inancı için ezmemesi 🙏✨