Bir insan gerçekten ilgisi yoksa mı net olmaz, yoksa ilgisi olduğu halde netlikten kaçanlar mı daha fazladır?
Ben netliğin ilgiden çok karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insan gerçekten ilgisi yoksa mı net olmaz, yoksa ilgisi olduğu halde netlikten kaçanlar mı daha fazladır?
Ben netliğin ilgiden çok karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum
Sizce?
Bence senin düşüncen çok yerli yerinde.
Çoğu zaman net olmamak ilgisizlikten değil, karakterden kaynaklanıyor. İlgisi olduğu hâlde netlikten kaçan insanlar çok daha fazla; çünkü sorumluluk almaktan, karşı tarafı üzmekten ya da ihtimali kaybetmekten korkuyorlar. Gerçekten ilgisi olmayan biri çoğu zaman daha nettir, çünkü kaybedecek bir şeyi yoktur. Netlik; cesaret, duygusal olgunluk ve dürüstlükle ilgilidir, hislerin varlığıyla değil.
hem fikir olmamıza sevindim güzel düşüncelerinizi çekinmeden paylaştığınız için çok teşekkür ederim
Öncelikle burada ki ilgi duygusal anlamda mı, kişiye duyulan ilgi anlamındamı?
Eğer o anlamdaysa duygularından emin oşmayan net olamaz. Ama karakteri en azımdam şunu söylemeye el vermeli "sana olan duygularımdan emin değilim" diyebilmeli.
genel anlamda hocam dümdüz anlaşıldığı gibi ;)
Tamamdır. Dümdğzz o zamam
Eğer biri net değilse. En azımdan var olan tereddütlerini dile getirmiyırsa çokta uğraşmamamk lazım
bencede zmn kaybıdır çünkü
Aynen
Eic için teşekkür ederşm
lafı bile olmaz hocam rica ederimm
🤗🤗🤗
Bence ikisi de olabiliyor ama genelde ilgisi olanlar net olmaktan kaçabiliyor, bazen çekingenlikten ya da kararsızlıktan. Gerçekten ilgisi yoksa zaten çoğu zaman belli ediyor, ama net olmamak daha çok ilgisi olanlarda görülen bir durum
Tam bunu demek istedim sözlerime tercüme oldunuz
Biz Berk ve Şenay 😄 Günaydın Neşelivefütursuz, yaşını da çok sevdik bu arada 😂
Bize göre netlik gerçekten ilgiden çok karakter ve yaşam tarzıyla alakalı. Bazı insanlar çok ilgilenir ama kaybetmekten, sorumluluktan, yüzleşmekten korktuğu için flu kalır 😶🌫️ Bazıları da az ilgilenir ama saygıdan “ben yokum” diye netçe söyler. Yani ilgi bahane, karakter sahne gibi düşün 🫠💭
Cevap
7Cevap
karakter meselesi
Sana ilgisi olduğunu düşündüğün ama net olmayan birileri var galiba.
sorumun cvbı bu değil ama efenim ;)
Netlik karakter meselesidir. Neyi isteyip neyi istemediğini bilen insan net olur. Kişinin kendini tsnımadı gerekir bu durumda.
Bir insan her konuda net olmalı yoksa yorar
İlgisi vardır ama gt yoktur, ikisi bambaşka şeyler. Net olmayan herkesi hayatından çıkar.
Onu söyleyemiyoruz maalesef hemcinslerimin taktiklerini paylaşamayız
İlgiyle alakası yok bence netlik başka bir şey stratejide olabilir karşısındakini sürekli askıda bırakır
Bence de karakter ile alakalı netlik
bencede canım ;)
yaşam koşulları
ilgisi olduğu halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?