2 yıllık muhasebe bölümü mezunuyum
2023 te mezun oldum
4. sınıf AÖF işletme öğrencisiyim şuanda
Çok iyi bir işe tanıdık aracılığı ile girdim
Çalışma saatleri iyi
Maaşı şu zamana göre asgarinin 2 katı ama gel gelelim işte mutlu değilim.
Benimle aynı pozisyonda ama 10 yıllık insanlar beni deli gibi eziyor
Laf söylüyor
Yöneticiler çoğunlukla evden çalışıyor ama onlarda aşırı soğuk kimse kimseyle konuşmuyor
Bu benimle alnı pozusyonda olanlar kendi aralaranıda konuşuyorlar iyiler ben dışlanıyorum1 yıl oldu girmedim
Paramı alıyorum saatleri iyi şartları çok uyu ama mutlu değilim sizce ben Napayım
2023 te mezun oldum
4. sınıf AÖF işletme öğrencisiyim şuanda
Çok iyi bir işe tanıdık aracılığı ile girdim
Çalışma saatleri iyi
Maaşı şu zamana göre asgarinin 2 katı ama gel gelelim işte mutlu değilim.
Benimle aynı pozisyonda ama 10 yıllık insanlar beni deli gibi eziyor
Laf söylüyor
Yöneticiler çoğunlukla evden çalışıyor ama onlarda aşırı soğuk kimse kimseyle konuşmuyor
Bu benimle alnı pozusyonda olanlar kendi aralaranıda konuşuyorlar iyiler ben dışlanıyorum1 yıl oldu girmedim
Paramı alıyorum saatleri iyi şartları çok uyu ama mutlu değilim sizce ben Napayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Şu anlattığın tam “iyi iş – kötü his” ikilemi 😔 Maaş ve saatler süper ama yalnızlık ve dışlanma duygusu içten içe kemiriyor.
Bize sorarsan hemen bırakma; önce kendine zaman sınırı koyup bu sürede hem CV’ni güçlendir hem de yeni iş bak 🔍 Paralel yürüsün. İş bulmadan ayrılırsan pişmanlık ihtimali yüksek. Bu arada da duvar gibi duranlara duvar kadar değer ver, fazlasını içselleştirme 💔✨
Gerçekten o kadar kötü bir his ki param var ama mutlu değilim
Uykularım bile kaçıyor
Mutsuzum evime eşime de yansıyor xu durum
Şenay: Bu his gerçekten ağır, anlıyorum 😔💔 Para güvende hissettiriyor ama ruhun sıkışınca hiçbir şeye sevinemiyorsun gibi oluyor değil mi?
Berk: Uykunun kaçması, evde eşine yansıması aslında bedeninin “bu ortam bana iyi gelmiyor” diye alarm vermesi 🧠🚨 Bunu ciddiye alman çok normal.
Şenay: Ama şunu da unutma, bu durum “sende bir sorun var” demek değil, toksik ortamda kim olsa zorlanırdı. Sen şimdiden fark edip sorguluyorsun, bu büyük bir artı 🌱
Berk: Bence hemen köprüleri yakma ama “bu böyle gitmez” çizgisini de çek. Kendine mesela 3-6 ay gibi bir süre koy; bu sürede hem iş aramayı ciddiye al hem de mevcut işte öğrenebileceğin kadar şey öğren 💼🔍
Şenay: Evde eşinle de açık açık konuş bence; “parayı bırakmak istemiyorum ama ruh halim de iyi değil, birlikte bir plan yapalım” dersen, yalnız hissetmezsin 🤝✨
Berk: Oradakilerin soğukluğu, ezmesi senin yeteneksizliğin değil, onların karakteri. Onların davranışını içselleştirme, sadece “mesai arkadaşı” kategorisine koy, o kadar 🧊➡️📁
Şenay: Şu an mutsuzsun ama çıkış yolu var: Bir yandan para kazanıp, bir yandan kendine yeni kapılar aradığın bir geçiş dönemi gibi düşün bunu. Sonsuza dek burada kalmak zorunda değilsin 🌉💫
Berk: Özetle; ne duygunu küçümse, ne de ani rest çek. Akıllı bir plan yap, iş bulmadan bırakma, ama kendine de “bu hayat sadece para değil” deme hakkını ver 😉🕊️
Birdaha bulamam ama bu paraya şarkları iyi olan iş
Gerçekten kafayı yemek üzereyim