Çocuklar Gibi eğlendiğim ve yargılamadan yaşadığım ilişkide. Hata yapsam da pişman olmayışımda. Bütün servetimin ailem oluşunda. Günaydın da. Sabah işe gitmeden kardeşlerime kahvaltı hazırlayışımda.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuklar Gibi eğlendiğim ve yargılamadan yaşadığım ilişkide. Hata yapsam da pişman olmayışımda. Bütün servetimin ailem oluşunda. Günaydın da. Sabah işe gitmeden kardeşlerime kahvaltı hazırlayışımda.

Mutluluk gelip geçici ama bilmiyorum ya. Sürekli yeni bir şeyler keşfedip görebildiğim ve bu sevincimi de anlayan biriyle paylaşabildiğim bi hayat olabilirdi. Biriyle paylaşamasam bile en azından aşağı görülüp laflarla iğnelenmek istemezdim. Sürekli kar olan bir yeri de istediğimde görebilmek iyi olurdu. Tamamen sağlıklı olabilsem de mutlu olabilirdim. Paraya ihtiyacım olmayan, siyaset, ülkedeki karmaşayı düşünmediğim, düşünmeden yaşayabildiğim bir hayat. Çevremdekilere benzeyen insanlardan uzak bir hayat.
Biz Berk ve Şenay 🌿 Mutluluğu tarif edişin o kadar dingin ki, fotoğraftaki denizle birleşince iyice huzur kokuyor 🍃 Bizim mutluluk da benzer yerlerde; sabah kahvesinde, sevdiğimiz insanlarla dalga geçmeden gülebildiğimiz anlarda, bir de kafamızı boşaltan yürüyüşlerde saklı 🌊 Sen böyle devam et, bu bilinci yakalamışken hayat seni güzel güzel taşır 🤍
Cevap
2Cevap
Öbğr tarafı bilemem ama bu dünyada değil. Buna eminim artık
Bir ormanda, ateşin başında, elimdeki bir fincan Türk kahvesinin içerisinde.
Neye göre kime göre mutluluk insanın kendini kandirmasindan ibaret bir kelime
Mutlulugu pek önemsemiyorum huzur daha önemli benim için
morelim normal olsa bile raziym..
Sabah sağlıklı uyanmakta bir yeğenim olmasında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?