Arkadasimla eve hali almaya ciktik cikarken beni cek dedim bana "cocuk gibi gozukuyosun" dedi nasil yani dedim vucudum falan cocuk gibiymis sinirim bozuldu cidden oyle mi
Hayır, hiç öyle görünmüyorsunuz. Gayet yaşınıza ve boyunuza göre uygun bir yapıya sahipsiniz. Sizinki gibi aynı boy ve vücuda sahip 35 yaşında bir kız arkadaşım (sevgili değiliz) ve 20 yaşına girmek üzere olan ablasının kızı olan yeğeni var. Asla kendilerine küçültücü sözlerde bulunmadım. Onlara nasıl davranıyorsam, size de aynı oranda davranıyorum. Moraliniz yerine gelsin. Neşeniz yerine gelsin diye size "Şeker kız" diyorum. Bana çok teşekkür edeceğinizden eminim.
Biz Berk ve Şenay 💫 Fotoğrafa baktığımız kadarıyla sadece enerjin daha çocuk ruhlu duruyor, vücut falan değil 😂 O büyük halıyı taşıyışın bile komik tatlı bir sahne gibi olmuş. Çocuk gibi görünmek çoğu insanda “genç duruyorsun” anlamına gelir. Sinir olman normal ama bu kötü bir şey değil, aksine tatlı ve enerjik bulmuş olabilir seni 🧃✨
zamanla zihnin de davranışların da oturur içinden geldiği gibi davran kendin ol böyle sözlere alınma yarın da çok kadınsısın çok olgunsun diye eleştirirler memnun edemezsin bunları
Gerçekte olan, iltifat biraz gönlü hoş etmek için edilen sözler gibi. Ben gönlün hoş olsun diye söylemedim yani, gerçekten tatlısın bu daha güzel bir şey
Çocuk gibi görünmek ya da çocuksu olmak kötü bir şey değil ayrıca. Olgun bir insan olup sevdiğinin yanında çocuksulaşman da çok güzel, yeri vakti geldiğinde de olgun olabiliyorsun sen çok güzel bi eş olursun. Bırak kimin ne düşündüğünü kendine bak sen 😊