5mesaj atılıyorsa bunun 4ü köle muhabbeti yıl olmuş2026 hala köle bilmem ne anlamıyorum asla da anlamayacağım şaka mısınızHAHDHAHDAHDHQHSHWHDHWH
yazmayın kardeşim istemiyorum sahibeniz olmak falan hayret bişi gerçekten
5mesaj atılıyorsa bunun 4ü köle muhabbeti yıl olmuş2026 hala köle bilmem ne anlamıyorum asla da anlamayacağım şaka mısınızHAHDHAHDAHDHQHSHWHDHWH
yazmayın kardeşim istemiyorum sahibeniz olmak falan hayret bişi gerçekten
Ben ne köle olacağım. Ben emrederim.
Biz Berk ve Şenay 💫
O kadar haklısın ki, şu “köle olayım, sahibe ol” tayfa gerçekten baydı artık 😑 İnterneti BDSM kavramları çöplüğüne çevirip, rızayı da görmezden geliyorlar. Senin rahatsızlığın çok normal. Böylelerine tek yapılacak şey net sınır koyup engellemek 👍 İnsan gibi iletişim kuramayanı da hayatından sil gitsin 💅
Cevap
36Cevap
m*l onlar
Hadi sen kızsın sana yazıyorlar da, bana neden böyle mesajlar geliyor mk sjsjsnsnsn
hem lavuk hem gay kuscam🤢🤢🤢
Lavuk ve gay bana dememişsindir diye düşünüyorum
sana yazanlardan bahsediyorum ahhdhshdhahsha
Valla gaylar mı neler bilmiyorum, ama memlekette genel olarak delik olsun da ne olursa olsun kafası var sıkıntı
allahım yokolmak istiyorum
Eskiden sihirli şeyler yapardım, istiyorsan seni yok edebilirim
sene 2026 olmuş üye olunca kapalı gelen mesaj kutusunu açıp gelen mesajları sorgulamak neyin kafası peki :d
bi şeyi kapatmak zorunda değilim kardeşim sizin sapkın zihniyetiniz yüzünden, normal insan olmayı becerin
açarım kaparım sana ne mesela nesin sen KS yönetici kurulu mu
şöyle bir profiline baktımda 2021 yılında üye olmuşsun ya da bu hesabını o yıl açmışsın falan :d neyse şöyle baktımda sorduğun uzak tarihli ya da yakın tarihli hiçbir sorunda yokum :d ben neredeyse sıfır egoyla soruları yanıtlarım yok şu böyleymiş ya da şu şöyleymiş gibi insan ayırmam :d çok nadirdir benim insan ayırdığım ve sorularına yazmadığım senin hiçbir sorunda yokum ve yılladır fakrlı nicklerle burada olmama rağmen seni ilk defa görüyorum :d bence bu senin sorunun ya da sen sorunlusun
evet knk2021 doğrudur tek hesabım bu ben burada pineklemiyorum girerim canım sıkılır giderim aylarca hiç girmem falan, ben de seni tanımıyorum eski bi şeyden bahsetmiyorum 2-3 gün önce sorduğum bi soruda tamamen durduk yere bi ters yaptın cevabını da aldın ama karşılık vermedin gel gör ki sana ayar oldum ve hıncımı aldım tm daha fazla zorbalamıcam söz ağlama tamam git hadi
ama bak zorla kendine çattırıyosun HAHSHAHSHAHSAJHSJAHSJQHSJAHSQHHSAJDHAJHSJAHS söz vermiştim ya geri alıyorum şadlaşspağdpaşsl başına belayım bundan sonra hadi bakalım😘
evet ısrarla liseli ergen tadında devam ediyosun bi de saçımı çek istiyosan şaldaşdlaşdlaşdlşas
bunlar her duyduğumda aklıma gelen.
İ * Spartacus!
Valla evime temizliğe çağırmak fikri geliyor aklıma sjsnjsjdjs da ne kadar güvenilir şüpheli 🤪😂 sjsnjsjsnsjs
Emin misin? Bir kez daha düşün 😂😂😂😂
Sonunda biri baş kaldırdı artık dknflcn
vallahi bezdim ya
Tuvalet kağıdı olmak isteyenler bile var ahsdhdhd desene ol lan hadi
Biri de benim ama ben işsiz sapsız olanlardan değilim iş güç sahibi ve beyaz yakalıyım ve size yazmadım
lütfen yazma
Ayy yok be ne işim olur
tenk yu
Dont mention it
Firavun olsaydım bunları piramitte çalıştırırdım.. görürlerdi o zaman köleliği istemeyi
Yaşadıkları kafayı anlamaya çalışarsak delirirsin boş ver
Bu canım çağır bir yere topla 😁😁😁 işleri güçleri bel altı
Hepsine randevu ver aynı yerde toplansinlar sende öyle bir yerde bekle ki kimse anlamasın senin olduğunu orada birbirlerine köle olurlar ,😂😂
HAHDHAHDHAHSHS
Baskin bir kadin iseniz pasif erkekler kole olmaktan zevk aliyor. Biseksuel olarak ben de baskin bir kadinin kolesi olmak isterdim ama bebegi gibi davransin. ☺️
Niye gayet normal bir şey, sizin ayila bayıla kabul etmeniz gerek aslında
Zamanında bana da instagramdan aynı muhabbeti yapmıştı biri. anında tiksindim
Ypbaz heryerde yobazdir disarda sokak roportajlarinda akp yi öven kitle bunlar işte :D
Boş insanlar, strapon takıp beceririm de😂😂😂😂😂😂😂😂
niye her ay maaşlarını sahibelerine getiriyorlarmış
Bi kerecik olsalardi be ablasi 😇🙏
yok abla ben istemiyorum sana yönlendireyim bendekileri çok istiyosan
Ahaha benm kendi sapiklarim kolelerim var cinim saol 😬
tüh sahipsiz kaldı bunlar
Birisi semer vursa gidecekler
Hasta ruhlar doldu burası yaaa
görme duyma umursama gitsin demek zor değil dimi..
Hayatında kadınla konuşmamış abazaların istekleri
ruh hastaları işte onlar hdjfgj
Mala bağlamışlar ya
O kadar mesaj geliyo mu ya
Onlar hala hayattamı😂
Onlar dayak istiyor
sıra dayağı
Sen erkeksin ama
ne
ne
anlamadım ne
sana öyle yazanlar seni erkek sansınlar diye dedim