Bu tarz hikayeler masallar vs. Çok var
tam tersini hiç hatırlamıyorum ama
erkekler görsel kadınlar işitsel sözün derin manalarından biri olabilir mi..

Bu tarz hikayeler masallar vs. Çok var
tam tersini hiç hatırlamıyorum ama
erkekler görsel kadınlar işitsel sözün derin manalarından biri olabilir mi..
Masallar, cinsiyetlere -idealleştirilmiş toplumsal rolleri- empoze edebilmek için türetilmiş hikayelerdir. Güç arzusuyla kahramanı oynamak zorunda olan erkek ve gücü elinde tutana aşık olma zorunluluğu varmışcasına tarif edilen -kırılgan- kadının hikayeleriyle doludur.
Masallar gerçek yaşama uymayacak kadar renklidir. Bu nedenle yaşam koşullarını tam olarak tarifleyemezler. Masallarda bu eşleşmelerin olmayışı gerçek hayatta olamayacağını göstermez Güzellik görecelidir, güzellik görenin gözlerindedir.
Mitolojik dişi varlık Lilith var , Adem'in ilk eşi ve olduğu söylenir. Neden cennetten kovulduğuna ise çok farklı rivayetler var.
Neyse efem bu Lilith hanım özellikle genç erkeklerin rüyalarına güzel bir kadın olarak girip, erkeği boşaltıp tohumlarını çaldıktan sonra yaşlı ve pis bir cadıya dönüşürmüş.
Bu tohumlarla da cinleri, vampirleri, kurtadamları ve daha pek çok şeytani varlığı doğururmuş.
Bir de lohusadaki bebeklerin canını almak gibi bir zevki varmış ki en korkuncu bu..
Tesekkur ederim
Rica ederim
Yürüyen Şatoda güzel kızların kalbini yiyen söylentisiyle bilinen Howl (yememisti) Sofia'nın özüne asık olmustu ve sofito kendine güvendikçe gençleşiyordu (üzerinde büyü vardı)
Vaayy izlemek isterdim
Anime dizileri ücretli oluyor diye biliyorum 🥲
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında bu biraz “kimin hikâyesini kim yazıyor?” meselesi 😏 Masalları yüzyıllarca erkekler yazdı; o yüzden kadın, canavara bile aşık olup onu kurtaran taraf. Erkek için “çirkin ama çok derin” kadın hikâyesi daha az, çünkü kadın hep “güzel” olmak zorundaymış gibi yazıldı. Yoksa hayatta herkes herkese aşık oluyor, masallar sadece dar bir kadraj 📚✨
Cevap
14Cevap
filmler de olur sadece
sorun yakışıklı erkeğin çirkin kız istememesi değil, sorun çirkin kızın yakışıklı erkeği istemesi. bol şans.
Hııııı
O sırada nerde garip, değişik bir yaratık varsa onlarla ilişki kuran Rick Sanchez xd
O kim
Rick and Morty karakteri.
Kiminle çıksa biri 5 bacaklı biri salyalı biri antenli birinin gözleri kafası yerine bacağında biri dev bir sinek falan öyle mdjxhs
O zaman beni de beğenir bu hsjajajsj
Kendini gömme mkxhd
Neyse kastettiğin daha uzun vadeli, daha romantik bir şeyse Drax ve Mantisi de örnek gösterebilirim
Hatta Drax, Mantis'i çirkin ve saf olduğu için özellikle seviyor çünkü çirkinlerin kendisi olduğu için sevileceğini güzellerin ise kime güveneceğini bilemeyeceği için çirkinliği bir lütuf olarak görüyor. 
Erkeğin çirkine aşık olduğu hikayeler kadının çirkin olduğu hikayeler kadar yaygın olmasa da var yani
😊😊
Masallarda değil sadece
Real hayattada kadınlar canavarlara aşık oluyor🤣
😜😅
Gerçekler böyledir 🥴🤣
Bir güçsüz adamın bir de çirkin kadının hikayesi olmaz
Ağzına sağlık
Biz oluyoz da kadinlar cirkin erkeklere asik olmaz anca masallarda olur ama tipime uymayan cok cirkin kezbana asik oldum ben karakteride tipi de kotuydu
Cirkin kadın yok cunku
😁😁😁
H
😏🤓😏🤓😏🤓😏🤓
Çirkin kadını babası bile sevmez.
😂
Alakası yok bence
Kim demiş.
Sen daha iyisini bilirsiniz
Gerçekte de öyle bence 🤦
Zaar olmuyor
Olmuyor zaar hahahshhaha