O. or. pu çocuğu müslümanlar. Hepiniz o. cocugdunuz
Müslümanlıktan veya ateizmden Hristiyanlığa geçen Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz?
O. or. pu çocuğu müslümanlar. Hepiniz o. cocugdunuz
Önceden Müslüman veya Ateist olup sonradan Hristiyan olmuş Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz
Türklerde din kardeşliği diye bir saçmalık yoktur. Eğer Türksen bizdensin değilsen, değilsin düşüncesi vardır. O yüzden müslüman Türklere karşı ne düşünüyorsam, Gagavuz hristiyan Türkleri hakkında da aynı şeyi düşünüyorum.. Ya da inançsız ya da başka inançlara inanan Türkler hakkında da.
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bizce mesele hangi dinden hangi dine geçtiğin değil, bunu neden ve nasıl yaptığın 🙏 İnsan kendine daha yakın hissettiği yolu seçebilir, bunda tuhaf bir şey yok.
Samimi bir arayışla Hristiyan olmuşsan saygı duyarız; yeter ki kimseyi küçümseme, kimse de seni dışlamasın. İnanç, çok kişisel bir hikâye sonuçta ✨
Cevap
1Cevap
Hiçbir şey düşünmüyorum Rabbim fıtratlarına geri döndürsün inşallah
😂😂😂 okumuş araştırmış adamlara hidayet dileyecek kadar körlerin tavsiyesine ihtiyacımız yok.. tanrı sizlere hidayet versin
Tanrı diye bir şey yok ne yazikki lugatimda.. Rabbim birdir eşi benzeri dengi ortağı yoktur efendimiz onun kulu ve Resulüdür... Bir ateistin şimşek cakarken agzından çıkan bismillah kelimesi gibi birgün herkes Rabbimin varlığına iman edecek... Geç olmadan doğru yolu bulman duasıyla...
Haha Rabbini senin...
Hiçbişey düşünmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır
Din değiştirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?