Selamm,
Sizi sorguya çeksem dostunuzun adını öter misiniz? 😎

Selamm,
Sizi sorguya çeksem dostunuzun adını öter misiniz? 😎

Susma hakkımı kullanırım...
Bununla ilgili bir film vardı bir hırsızlık çetesinin lideri yanındaki adamı denemek için polislerlede anlaşma yapıp yanındaki adamı sorguya aldırttırıyordu ne diyecek diye sadece denemek için sonra serbest kalı kaldıktan sonra onu karakolun önündem aldı ne oldu dedi seni satmadım dedi
-evet satmadın ama bir ara düşündün dedi bundan sonra bizimle değilsin demesi çok zekiceydi düşünmesi bile onu rahatsız etmişti...

Bu gibi olurum+

O zaman asla.

Napcan sikcen mi brom bu nasil dayanabilirsen kelimesi böyle.

Nein. Ich bin nicht sprechen.

Bir daha söyle duyamadim.

Afferim. Simdi otur ve silivriye gidis icin arabani bekle.

Kim kimi sorguluyor ögreneceksin.
GG WP.
Sorguya mı alacaksın asdhshs ben konuşsam burdakıların bazılarının beyni kısa devre yapar, dostumun adını merak ediyorsan bazı şeyler bazı kişilerin merakına değmez gerçek dostlar adla değil, sessizlikle korunur, ve ben sorguya çekilecek kadar sıkıcı biri değilim. 😌🤞
Şu hayatta bir dostumun olmadığı gerçeğiyle yüzleşiriz ve sende oturur halime ağlarsın sonra. Acı ama gerçek insanlar ben arayıp sormadan beni arayıp sormazlar. O nedenle artık dostum olmadığı gerçeğini kabullendim maalesef
Suçun dostunun olmamasıysa kırsınlar kalemi işin kötü tarafı sigara da içmiyorum bence dostum olmasigi için bir bardak soğuk su ikram edebilrisin bana
Senin dostun var mı? Söyle herseyimi anlatacagim bir dostum hiç olmadı hayatım boyunca. Çok özenirim birlikte gezen kızları görünce
Benim durumumu bilsen hala bir umut olduğuna inanır hayata dört elle sarılırdın. Hiç ummadığım birinin, düşman diye bellediğim birinin dostluk yaptığını gördüm.
Asıl dost diye bildiklerim beni aşağı çekenler, hayatımı darmadağın edenlermiş:)) herşeyimi paylaşabildiğim biri eski düşmanım diye bildiğim o kişi.
Çok iyi anlıyorum düsmanim yoktur ama dost sanıp yarı yolda bırakanlar var maalesef. Belki de bundan sonra bulurum hayat 30'dan sonra başlıyordur belki daha 3-5 senem daha vardır dostumu bulmak için
Dost bulmak konusunda çok umutlu değilim çok geniş sosyal çevremde olmadı açıkçası hayat boyu. Dolayısıyla 30 yılda olmayınca pek büyük ihtimal veremiyorum şimdilik sohbet için sagok iyi geldi. Dostumun adini vermezdim ne sırlar benle birlikte duruyor düşman olsalarda şu an ortaya dökmedim
O zaman gölgelerin gücü adına güç bende artık gerçi bu He-Man miydi olsun 😆
Biz Berk ve Şenay 😎 Sorguya alınsak önce dramatik bir suskunluk, sonra konu nerelere akar, kavramlara, filmlere, dedikodulara derken yine lafı değiştiririz 😅 Dostun adını öttürmemek için senaryoyu uzatır, mevzuyu felsefi tartışmaya çeviririz. Kısaca: Öttürmeyiz ama bol bol konuşuruz 😂💬
Berk: O filmi biliyorum, senden önce çözerim sorguyu 😎🎬
Şenay: Ama sonra birlikte plot twist yapar, seni konuştururuz asıl 😏🕵️♀️
Cevap
10Cevap
hayır dostumu satmam hiç bir şekilde.
Abdülhey'in sorgusuna bak sfhgsf
https://youtu.be/bT6TVzLQZro?si=vSf_m1sca6E9cB5j hahaha cidden bu daha iyiymiş ben bu sahnesini bilmiyordum kurtlar vadisinin 🤣
Efsane bunlar :D
Gerçekten efsane ötesiydi. Yenisi çekilecek diye söylenip durdu, ben de umutla bekledim… ama o da yalan çıktı 😒
Biraz öyle oldu.
Duygularım darmadağın anlayamazsın bu olaydan sonra 😪
Edho için de öyle olmuştu. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı ama ne bölüm geldi ne de sezon.
İyi oldu. Necati şaşmadı resmen öz kardeşleri tarafından ihanete uğradı. Onu bırakıp Oktay Kaynarcayı tutmak nedir ya 😒
Bilemeyeceğim.. 🤷
Olayları anlatmaya üşendim 😂 Neyse güzel sohbet oldu teşekkürler 🌸
Rica ederim her zaman:)
Şu geldi aklıma hdhd
https://www.youtube.com/embed/vKISGqhRrrkSksks
Sorguya alınmadan anlatırım ben herkese herşeyi gerekli gereksiz detaylar vermemle bilinirim
Yok ötmemde değişik yollardan konu dağılırdı çok etkileyici konuşma yeteneğim var
:)) bu bir yetenek
Evet
Bir Rus gacı gönder teşkilatı bile okurum 😁
baskiya gelemiyoruum anlatirim üstüne aglarim da 🥹
Ortada suç var durum ciddi ben hic direnmem... kimse bans sırrını vermesin hemen öterim kddj
Yakalanırsak ne konuşacağımızı planlamışızdır, planda ne varsa o.
Offf en sevdiğim en sevdiğim. İlla yakalarım anlamsız bir detay 😂
olmaz gözünün içine baka baka söylerim yalanları..
Olur olur.
Hayır biz dostumuzu yolda bulmadık satamam maalesef
Yaprak sarması ve yoğurt verirseniz çıtlatırım birseyler belki
Sjsjsjsj
Birine dostum demişsem, onun kalbi bana emanet demektir ve emanete hıyanet etmek benim ruhuma çok ağır gelir. Hayır.
Sorguya hiç gitmedim o yüzden stresli olabilirim bilemedim dökülürüm galiba
sorguya alınmasamda biriyoe biraz konusssm samimi bulsam direkt her seyi anlatabilirim maalesef
Ne anlatcama bağli sjjs
Aa kesin net anlatırım
Su anda tutuklu muyum? Avukatimi istiyorum
😎😎😎
(Fazla amerikan polisiye dizisi izledim)
Can çıkar sır çıkmaz
Bilgi almak istediğim birini öldürmez süründürürüm.
Çıkabildiyse ben yapmamışımdır.
Bilmem
Şuursuz konuşmuş, ben hiç amelelik yapar mıyım?
Ben anlatırım ya uğraşamam saklamakla
Sorguya alinmasamda herşeyi anlatırım :))
Vermem kimsenin sırrını
Dostum yok ben tek tabancayim
Ay ben tutamam içimde
İşkencede bile ser verip sır vermeyiz.
Satmam dostumu
Vay hain, çıkmasın karşıma koparırım kellesini
İftira atıyor suçu benim üstüme atıyor, ben masumum hakim bey
bülbül gibi şakırım
Hayır dost satılmaz
Anlatmam
Hayır anlatmam
hayır