Ben ve kızla aramdaki olan sorunu cozemiyoruz ben ona kızgınım o da vicdan azabı çekmekten korkuyor çünkü başkasıyla evlenmeyi düşünüyor bende ona dedim sen ömür boyu benim üzüntümü düşünüp vicdan azabi çekeceksin dedim kız şimdi kim bilir ne kadar sarsilmistir en son yeterrrr dedi sadece
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neden ömür boyu seninle ilgili vicdan azabı çekeceğine inanıyorsun
Çünkü o kıza kimse benim kadar değer veremes bunu kendisine de soyledim
Sen kimsin aq 😃
Kendisi inkar etmedi sen kimsin demedi?
Senle aklı karışmış midir? Dönme ihtimali nedir
Şu an sana karşı bir duygusu olduğu içindir. İleride onu gerçekten çok seven birini bulunca güler geçer
Bana karşı ilgisi var mı yani? Aşk anlamında
Zaten var ki kız nisanli
Nişanlı olmak istediğin gibi sevildiğin ya da sevdiğin anlamına gelmiyor. Sana karşıt bir cevap vermediyse muhtemelen vardır
Peki sence ilerde bana gelme ihtimali var mı. ya da bana gelmese bile benim görüşme isteği ihtimali var mı. Ben onu evlenmekten vazgeçirmeye çalışıyorum ama bana hicbirsey soylemiyor direk engeli basıyor. ben saygılı asla bozmuyorum efendi bir şekilde yazıyorum ama artık bu kız ne yapacak hiç bilmiyorum. ama beni unutması zor onu soyluyum
Biraz daha acitasyon yaparsam bana gelebilir mi acaba diye düşünmekteyim
Değer veriyorsan unutulmaz olmak istiyorsan milletle evleneceğine seninle evlensin lafta istemek ve değer verdiğini söylemek kolay eyleme dökmen gerek
Ya ben napiyim kız bana cevap yazmiyor cevap ben nasıl kızı ayarliyim kız bana cevap vermeden.
Nasıl ikna edeyim ne diyim sence bu kız bana yazmadan istemeden ben nasıl onu ayarliyim ki
O zaman unut belki de sana sen kimsin dememesinin nedeni takıntılı bir tip olduğundan korktuğu içindir
Geçen gün yazdi ben sana bakar mıyım dengesiz yazdı. büyük ihtimalle erkek arkadaşını benden daha çok seviyor ben öyle düşünüyorum yoksa gelirdi de. Ama bu kızla aramdaki sorunu çözmem lazım ne yapsam acaba erkek arkadaşını düelloya mi davet etsem etsem de kız kabul etmez ki böyle birseyi
Aynen
Şeytan içimden diyor ki bekle belki 5 _10 sene sonra gelir falan sonuçta kızlar bosanabiliyor bu da bosanabilir belli olmaz. ama o kadar beklenir beklenir sabırla. kız kaçmıyor sonucta. Bu kıza oyun da edemiyorum gel buluşalım diyorum yazmıyor direk engel. ona mesajda dedim kimse sana benim kadar değer veremez. erkek arkadaşın seninle benim kadar ilgilenemez dedim. Kızın Aklına girmiş olabilirim ama ne kadar etkili olmuştur onu zaman gosterir. etkili olmussam ayrılabilir. ama ben kıza Allah mesut etsin diyemem maalesef. yapamam seviyorum. o yüzden ikna etmeye devam edecem ben kızı.
Dikkat et sevgilisi g. tunu s.. kmesn
Hicbirsey yapamaz öyle birine zarar verecek tipler değiliz bende o da ikimizde efendiyiz şimdiye kadar sevgilisi beni zaten biliyordu ona rağmen hiç kavga etmedim kavga eşiğine geldik ama etmedik
Asıl ben onun eşini anladin
:))))
Elbet birgün o kız benle görüşmeyi kabul edecek o zaman ne olacak senfe
Acitasyona devam edecem ya geldi ya gelmedi napalim. belki araları sandigim kadar iyi değildir daha kolay ayrılabilir.