Ex geri dönmek için yazdi kabul etmedim yine de ara ara yazıyor. Dün yazdı sabah cevap verdim akşam oldu daha bakmadı. Ben geç baktım diye mi bakmiyor?
Hem suçlu hem nispet yapar gibi yaptigimi yapiyor heralde
Ex geri dönmek için yazdi kabul etmedim yine de ara ara yazıyor. Dün yazdı sabah cevap verdim akşam oldu daha bakmadı. Ben geç baktım diye mi bakmiyor?
Hem suçlu hem nispet yapar gibi yaptigimi yapiyor heralde
Cevap
2Cevap
Bi kız kolay kolay yazmaz, kendi ne hissettiyse senin de aynını hissetmeni istiyor. Öyle değilse bile ciddi bi amacı olduğunu sanmıyorum.
Önce onun kendini affettirmek için çabalaması lazım, ama ben geç yazıyorum o da geç yaziyor
İlk başta kabul etti 2 3 cümle sonra normal yazmaya başlad8
ilgi istiyor yiğenimm ilgi tripleri görmezden gel bi süre bakalım hal ve hareketlerine bak neyin peşinde
Önce onun kendini affettirmek için çabalaması lazım, ama ben geç yazıyorum o da geç yaziyor
oda bilerek geç veriyor zaten sen veriyon diye. ilişki ondan kaynaklı bittiyse tiripli davranma ya da kendini affetirmesi için işaratler gönderme ilgisiz davran sadece ilgisiz. o zaten içinde bi kıpırtı varsa sana karşı eski ve şuanki halini illaki kıyaslayıp konuşacaktır ne olcak bizden böyle gibi gibi
Ben umursamaz davrandikça o daha da umursamaz davraniyor. Geç yazarsam geç yaziyor bakmiyo, nereye gitcek böyle
uzak mesafe ilişkisimi bu
Aynı şehrin 2 kıtası uzak sayılmaz
ismi y ya da c ile başlıyorsa kaç ondan :)
Yok T ilw başliyo
asdasşdlkas he iyi bari
Seviyorsan devam et ama sevmiyorsan boşuna zaman harcama cano
İşi vardır belki hemen kötü düşünme😕
Yok bee öğlen 12de yazdim akşam 8 oldu daha bakmadi bispet yapiyor
Ooo kaşınıyor demekki sende umursama o halde
Ben umursamiyorum o daha da umursamiyor snshsh ben ne kadar geç yazarsam o da öyle yapiyor
Daha erken yaz erken yazdı mi tatlıya bağlayın fjfjfg
Dedigim gibi once affettircek kendini
Bakalım seviyorsa dener 😃
Hiç deniycek gibi değil, o suçlu benim çabalamamı istiyor gibi. Cepte gördüğü için
Kadınlar inatçı baya beklersin o zaman 😂
Ben de koç burcuyum O ne kadar inatçıysa iki kat
Ooo kolay gelsin ikinizede
Thanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌 Ex’ler çoğu zaman net bir şey istemez, egosunu yoklamak için gelir gider 🙃 Sen geç cevap verince o da “ben de umursamıyorum” pozu kesiyor olabilir. Yani biraz güç savaşı gibi 😅 Ama esas soru şu: Sen gerçekten onu hayatında istiyor musun? İstemiyorsan bu tuhaf mesaj döngüsüne hiç gerek yok 💔✨