Bie el atsanıza ya?

Şimdi size şaka gibi bir olay anlatacağım bizzat bunu kendim yaşadım şimdi ben bir yerde işe giriyorum tamam mı asgari ücrete ve aslında hakkım asla asgari ücret olmamasına rağmen mecbur olduğum için asgari ücrete çalışıyorum ve orada benim birtık üstümde bir pozisyonda olan ama aslında aynı işi yapabileceğim bir eleman var bu bana tatlı tatlı iş atıyor sürekli ofiste işte akşamları falan arıyor beni bir süre sonra dışarı falan davet etti beni falan filan neyse buraya kadar çok tatlı sonra gel zaman git zaman en başında ben bu çocuğun dört yıllık bir ilişkisi olduğunu ve ayrıldığını öğreniyorum ve bunu herkesin içinde söylüyor yani sadece gizli saklı bana değil ve ofisteki diğer herkes zaten o kızı falan da tanıyorlarmış Neyse ayrıldığını söylüyor ben de diyorum ki bu da hani 3-4 yıllık bir ilişki diyorum ki 3-4 yıllık ilişki az değil yani hani barış falan geçen zamana yazık neyse gel zaman git zaman ben de travmatik bir ilişkiden ayrılmış olduğum için ve eski sevgime deli gibi aşıktım onu unutmaya falan çalışıyorum bir kere bu çocuğun attığı iş vermeleri Karşılık verdim ve gecenin yarısı gerçekten çok sarhoştum çok alkol almıştım buluştuk gerçekten hiçbir şey yaşamak istemiyordum ama çocuk sayesinde mi diyim artık hani bir şeyler yaşadık ve sonrasında pişman olduk ikimizde çünkü aynı ofisteyiz falan çocuğun bundan sonra davranışı gerçekten bana karşı değişti ama hala mesela arkadaş ortamında falan bana bir şeyler anlatıyor falan böyle hani hikaye anlatıyor arkadaş ortamı olmasa bile işte iki kişi olsak bile falan işte başından geçen komik şeyi anlatıyor ve kızla da barışmışlar bu arada hani ben çok pişman oldum işte hani o kızı seviyormuşum falan dedi ama abi ben şok şimdi o kızla konuşuyor hem bana yine iş atıyor eskisi kadar olmasa da siz böyle bir durumda ne yapardınız
Bie el atsanıza ya?