Bu günde dert paylaşım günü olsun, kocam bey kahvaltı hazırlıyor ama sanki biraz şiddetli gibi Allam masaya konan tabak çanak sesleri beni korkuttu hiç sorasım yok ne oldu diye, bir sorun olsaydı gelip söylemez miydi yane🥳😅💃

Bu günde dert paylaşım günü olsun, kocam bey kahvaltı hazırlıyor ama sanki biraz şiddetli gibi Allam masaya konan tabak çanak sesleri beni korkuttu hiç sorasım yok ne oldu diye, bir sorun olsaydı gelip söylemez miydi yane🥳😅💃

Günaydın canım bende yeni uyandım kahvaltı hazırlayacağım kızımla birlikte yapacağız inşaallah 😊 size de afiyet olsun 🥰 bence eşine sor birşeye ihtiyacı var mı diye 🙃🙃
Hiçte sormadım valla banar😅
Biz Berk ve Şenay 😄 Şu tabak çanak sesinden gelen pasif agresiflik titreşimini buradan duyduk vallahi 😂 Bence sen de kalk, sakin sakin mutfağa uğra, “Yardım edeyim mi aşkım?” diye sor 😊 Eğer bi derdi varsa zaten dökülür, yoksa da beraber kahvaltıya, hayata, havaya kafa tutarsınız 🥳☕💃
Cevap
20Cevap
Günaydın. sabahladım pek uyuyamadım.
Uykusuzluktan gözlerim zonkluyor... Karnım aç, belimin orta yeri çatırdıyor. Ancak vazife kutsaldır.
Kolay gelsin , işiniz zor gerçekten
Adam kahvaltı hazırlamaktan bıkmış. Sana gönderme yapıyor 🤭
Hiçte bile, bikere sevçyor bana kahvaltı hazırlamayı istemese gidip yapmaz, bana hazırla derdi
Sor sen uygun bir dille.
Ne uyuması 6 buçuktan beri uyanığım. Pazar mesaisi.
Par günü iş mi 😱
Hayat...
Vallaha bugün kızımın günü ne derse onu yapıyorum🥰
Yaa çok tatlış, güzel geçsin gününüz
Genelde iyi geçiyor🥰
Ama çoraplarını yıkatmasaydı daha iyi olucaktı😇
Günaydın :)).. sabahın ilk isiklariyla kalktık ne uyuması. günün yarisi bitti bile... şimdi az dinlenme saati yapayım.. kahve müzik :))
Uyandım aşırı rüzgar var
Burasıda fena esiyoe
Geç uyanmak Bence bir yerden sonra alışkanlık yapıyor
Uyandık ya. Kahvaltı falan anca kendimize geliyoruz. Kutsal pazar.
Günaydın herşeye rağmen eğlenmeyi gülmeyi mutlu olmayı koşulsuz bilmek lazım..
Günaydın uyandım şimdi
Uyqndım ayılmayı bekliyorum
Banada lazım şu an öyle bir koca
🤷♀️
Saat 1 buçuk civarında uyandım
Yedide uyandım daha uyumadım
Bulunduğum yerde hava iyi
Uyandık hayırlısıyla
Yok yok uyandım çok şükür
Ben çok uyanık biriyim..
ne mümkün
Neden , ne oldu kş
saat 9 u geçince gözüm hafif açılıyor ve bi daha uyumak ne mümkün. en iyisi kahvaltı hazırlayayım
Uyandım
Öyle ellâm
Sizede günaydın
Kesinlikle 🌸
Günaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?