Bir uyarı lütfen okuyun ‼️?

Arkadaşlar çok dikkatli olun iş arayışında olduğum için kuzenim bana bi iş ilan numarası gönderdi güya bebek mağazası iş görüşme numarasıydı sonra numaraya mesaj attım benden kıyafet bedenimi Tc numaramı ikametimi ona göre hangi şubeye gideceğimi söyleyeceğini yazdı sonrasında benden bir banka hesabı oluşturmamı ve bu banka hesabının şifresini **** yapmamı farklı bir numara kullanmamı ama kendi isim soyisim Tc numaramı girmemi istediler ve bu banka hesabının maaş hesabım olucağınu görüşmeye gittiğimde numara ve şifreyi değiştireceğimi söylediler neyse bi an nasıl inandım bilmiyorum verdikleri talimatlara uydum olayın olduğu gece bir adam kumar oynadığı sitede adımı soy adımı görüp bana bir uygulama üzerinden mesajla hesabını bir yere kiraladın mı hesabında para dönüyor mu diye sordu o an jeton düştü bankayı bi aradım hesapta 34.000 para var ve benim bilgim dışında bana ait değil meğerse adıma kumar sitesi oluşturmuşlar direk hesabı bloke ettim ve savcılığa gidip şikayetçi oldum eğer o adam yazmasa belki benim adıma hesapta milyonlar dönücekti ve başım belaya giricekti suçum hiçbir suçum olmadığı halde Allah korudu beni. çok dikkatli olun benim başıma gelmez demeyin gerçekten insanın basireti bağlanıyor bi an yeni nesil dolandırıcılık …..
Bir uyarı lütfen okuyun ‼️?