Hocam bişey danışcam anime muhabbeti yaptığım musteri pembeli hatun?

Hocam Kore restoraninda çalışıyorum ve müşteri manken gibi yürüyen pembe gömlekli bir kız geldi bana chopsticklerden sordu nerden bulabilirim diye ben anlattım sonra o chopsticklerden vermiyorlar ama ben vereyim dedim döndüm dolaştım hala istiyomusun dedim evet dedi çaktırmadan verdim chopstickleri sonrasında ise Demir chopstickleri getirdim kırmızılı olanı alicam dedi sonra birkaç soru sordu çalıştığım yerde kampanya var çünkü cumartesi günleri bambustickler geliyor bu demir olanlar cumartesi ücretsiz mi diye sordu tabii heveslenmedim akisdaydim sonra bunlar bambustickler dedim sordum sonra dedim pek anlamıyorum dedim çünkü Kore dizisi izlemiyorum dedim ama anime izlediğimi söyledim ondan sonra Tokyo ghoul death note wampire knight izlediğimi söyledim sonra Bakugan Tsubasa Pokemon onlarida dedim oda dedi attack on Titan izledinmi dedim ha Tokyo ghoul u şeyden dedim saçım kaneki den dolayı böyle diye anlattım attack on Titan izle dedi bana 1 bölüm izleyip bıraktım dedim izle onu dedi sonrasında sacim tabi dedim icardiden dolayida böyle dedim gülümsedi sonrasında tatlı ikramı var dedim içinden fıstık çıkarsa çorap hediye dedim yersek peki feln dedi ortadan bölün anlarsınız diye samimi konuştum yersek peki çıkmadı dedi giderken şöyle baktı bana hafif gülümseyerek gitti millet tekrar gelirmi o hatun çok cekiciydi
Güncellemeler
5 ay
Chopstickleri fazla fazla verdim bide çaktırmadan
Güncellemeler
5 ay
Gelmedi gelirmi sizce pek sanmam?
Hocam bişey danışcam anime muhabbeti yaptığım musteri pembeli hatun?