Türklerin aslında Kürt kökenli olduğu, Osmanlı ve Selçukluların Kürt olduğu iddiası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yalan yazan tarih utansın ama ben bazı gerçekleri açıklayacağım. Osmanlılar ve selçuklular Türkçe değil farsça konuşuyordu ve kürt soyluydular. Mesela osmanlıyı kuran Kayı boyu aslen Türkleşmiş bir iskit yani kürt boyudur. Devlet dili olan farsçada zaten kürtçenin bir dialektiğidir. Kürtlerde irani bir millettir. Gidin osmanlıca bir şey okuyun bakalım anlayacakmısınız ama ben Kürt olarak anlıyorum. Osmanlı kürtleri islamı temel alarak anadoluda müslümanlaşmış yunanlardan ermenilerden bir ümmet oluşturmak istedi (Osmanlı milletler sistemi). Bu devşirmeler kayı boyunun dilini benimsedi ama o dil zaten kayı boyunun orjinal dili değil. Bu halkların orjinal dilleriyle karışa karışa türkçe denen uydurma yapay dil ortaya çıktı. En sonda Atatürk latin alfabesini çaldı. Anadoluda Türk yoktur. Bu coğrafya yunan ermeni ve kürt milletlerinden oluşur. Siz islamla türkleştiniz. Ermeniler ve yunanlar soykırıldı geride birtek kürtler kaldı. Sanılanın aksine Kürtler batı anadolununda yerli halkıdır. Mesela germiyanoğulları aydınoğulları vs kürt kökenlidir. Yani Türkler batı anadoludada Türklerden eskidir.

Bu ülkenin iddia edildiği gibi yüzde 35 i kürt değildir. Sonradan balkandan göçen devşirmeleri at bu ülke baya baya homojendir nüfüs olarak ve tamamı kürttür ama erken dönem cumhuriyetin yapay, temelinde kürt olmamak olan ulus inşaası bu millete özünü unutturdu. Beyaz tenli adamalr kendini çekik gözlü orta asyalı moğol sanıyor komedi gibi bir şey. Aslında hepiniz kürtsünüz.

Türklerin aslında Kürt kökenli olduğu, Osmanlı ve Selçukluların Kürt olduğu iddiası hakkında ne düşünüyorsunuz?