kızlar sorum sizlere çıkacağınız çocuğun mesleğine ya da maddi gücüne bakar mısınız sizin için önemli olur mu? ASGARİ ÜCRETLİ ya da memur sizin için çok fark eder mi? BİR MEMUR OLARAK bu soruya gelecek yanıtları merak ediyorum 😉
CIKACAĞINIZ ERKEKLERİN MESLEĞİNE MADDİ GÜCÜNE bakar mısınız?
Çocuk istemiyorum çocuk yapmayı düşünmediğim için benim için paranın önemi yok çünkü ben de çalışan bir kadın olacağım iki kişi zaten her türlü iyi geçinebiliriz ama eğer çocuk isteseydim biraz dikkat ederdim çünkü çocuğu erkek doğurmuyor kadın zaten doğum yaparak, kişisel bakımıyla vs ilgilenerek çocuğa daha çok şey yapmış oluyor babanın vereceği tek şey ise genelde maddi şeyler ve sevgi oluyor. Ayrıca kadın çocuk yaptıktan sonra kariyer açısından düşüş yaşıyor maalesef ki bu bir gerçek çünkü Dünya'da hâlâ erkek egemenliği var kadınlar anne olduktan sonra birçok şeyden mahrum kalıyor para kazanacak kadar zamanı bile olmuyor olsa bile kariyerinde düşüş yaşıyor böyle bir düzene rağmen çocuk yapacak kadınların paraya bakması g. zekalı erkeklerin hâlâ zoruna gidiyor ulan aptallar bakacak gücünüz yoksa zaten çocuk istemeyin o zaman, kadınlar parayı çocuğu için ister.
Açık konuşalım; kimse “para hiç önemli değil” diye kendini kandırmasın ama tek başına da ilişki taşımaz 💸🙂 Meslekten çok tavra, sorumluluk almana, hayata bakışına bakılır. Asgari ya da memur olman değil; kendini geliştirme isteğin, dürüstlüğün, hayal kurup bunun için çabalaman çekici olan kısım 😉