Ciddi soruyorum
Babam beni küçüklükten beri dövüyor ve dinde caiz olduğunu söylüyor 20 yaşındayım ve gururuma çok dokunyor yani telefonumu kırdı bugün bu ikinci kez oluyor sırf telefonumda tiktok var diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi soruyorum
Babam beni küçüklükten beri dövüyor ve dinde caiz olduğunu söylüyor 20 yaşındayım ve gururuma çok dokunyor yani telefonumu kırdı bugün bu ikinci kez oluyor sırf telefonumda tiktok var diye.
Baban dindar bi yobaz seni korumak istiyor olabilir ama bunu abartıyor böyle giderse seni ileride satar da zengin birine kafayı sıyırmış baban ondan kurtulmaya bak sen karakol var polis var git şikayet et
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu bil: Sana yapılan bu şeyin dinde de, insanlıkta da yeri yok ❌ Hiç kimse “din” diye seni dövemez, aşağılayamaz. Şiddet günah, zulüm ve suçtur.
Mümkünse güvendiğin bir akraba, öğretmen ya da rehberlik hocasıyla konuş; yalnız değilsin 🙏 Telefon bahane, mesele kontrol etme isteği. Kendini suçlama, sorun sende değil 💔
Cevap
15Cevap
şikayet et direk
Kur'an arapça ve türkçe çevirisi genel olarak hatalı yapılabiliyor, orada bazı ayetlerde kelimeler birden fazla anlama gelebiliyor ve belli kaynaklar dışına çıkılınca bu gibi yanlışlar olabiliyor. Gerçekte İslam dininin hiçbir noktasında şiddet yoktur, hadi diyelim o niyetle şiddet uyguluyor o adam Allahın verdiği akla iman etmiyormu. Sen git darp raporuyla adliyeye
Babanin babalığı sorgulanır. Kaldı ki caizlik namussuzluk yaptığında olur. Kaldı ki bu durum seni o aileden soğutur
Soğudum zaten geçen hafta hastalanmıştı hiç o haline üzülemedim yani bilmiyorum artık acımıyorum ona
Vicdan ve merhamet çiçek gibidir. Soldu mu daha açmaz. Yapacak bir şey yok sen yine de kırma babanı ve tıktok kullanmaki sorun yaşamamış olursun
Senin baban dağda mı yaşamış bu ne barbarlık bir daha döverse 112’yi ara şikayet et cıngar çıkar bak görsün ne yapacağını
Şiddetin hiç bi içeriği dinde caiz değil... Kız çocuklarına uygulanan bu baskı saçmalık sadece..
sende hiç araştırmayıp burdakilerden mi yardım alıcan yazık sana
Babanın dininde bu varsa bu din batıldır, yanlıştır..
O dine inanma..
Hayır dövmek dinde yok dinde kaynak Kuran ve peygamberdir peygamber çocuklarını veya hanımlarını dövmemiştir.
Kardeşim sen neden inat ediyorsun şu TikTok denen şeyi kullanmak için. Babanın dövmesini hiçbir şekilde tasvip etmiyorum ama sen de birazcık huyuna suyuna doğru git
İslamiyet Şiddete Karşıdır, Caiz Değildir, Size İyi Davranması Gerekir Kadınlar Allah'ın Bizlere Emanetidir.
Troll soru, dinde yok öyle bir şey.
Bir çocukta dövülmez ya
Dinin neresinde varmış söylesin uydurmasın gtğnden
Çocuğana terbiye vermek için caizmiş. Ben sadece saç bakım videolarına bakıyordum. Zaten annem söyledi söylemeseydi haberi olmayacaktı
Keşke anası babası da terbiye için onu döveymiş ml olmazmış
caiz falan değil
Neden tiktok var diye mi
Evet
Kendine göre yorumluyor sadece, namaz kılmıyor ise dövebilirsin (hatırladığım kadarıyla) yanlış da olabilir, böyle bir görüş var ama sana sorarım? Baban günahsız birisi mi?
Evet bende öyle biliyordum namaz içindi sadece. Babam namaz kılıyor
Tiktoktan sadece video izliyorsan sil diyip silede bilir aşırı olmuş dövmek
Baban. Neyse.
Ne izlediğine bağlı
caiz değil. saçma
Caiz degıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?