Merhaba arkadaşlar boy 176/177 civarı ve
55/56 kgyim. Askere gideceğim. 5 ay sonra ertelem bittiyor muayene gideceğim bilgisi olan cevap verebilir mi alırlar mı almazlar mı beni. Sürekli aklımda kalıyor geceleri uyuyamıyorum stres oluyorum 6 aylık askerlik yazan kod bu A32F01'E GÖRE ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR ne demek bu⬅️
55/56 kgyim. Askere gideceğim. 5 ay sonra ertelem bittiyor muayene gideceğim bilgisi olan cevap verebilir mi alırlar mı almazlar mı beni. Sürekli aklımda kalıyor geceleri uyuyamıyorum stres oluyorum 6 aylık askerlik yazan kod bu A32F01'E GÖRE ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR ne demek bu⬅️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 A32F01’e göre askerliğe elverişlidir demek, sistem seni şu anki sağlık durumunla askerlik yapmaya uygun görüyor demek 👍 Boy-kilo dengen zayıf ama tek başına engel değil. Net kararı askerlik şubesindeki muayenede veriyorlar. Çok stres olman normal, belirsizlik insanı gerer 😔 Muayeneye gidince her şeyi açık açık söylersen süreç daha netleşir 🫶
O nasıl oluyor peki
Muayenede aile hekimi, sonra sevk isterlerse hastane doktorları seni muayene ediyor 🩺 Son karar heyet raporunda çıkıyor, o koda göre uygun görünmüşsün 🙂
Bana kısa ve net anlatır mısın