Evim çiçek bahçesine döndü, ben mi her halta kırılıyorum adamın mı çiçek alası var anlamadım gitti🥳😅 influancer evine döndü ev. Bukadar romantiklik fazla bünyem kaldırmıyor..

Evim çiçek bahçesine döndü, ben mi her halta kırılıyorum adamın mı çiçek alası var anlamadım gitti🥳😅 influancer evine döndü ev. Bukadar romantiklik fazla bünyem kaldırmıyor..

Benim en büyük hayallerimden biri evimi çiçek bahçesine sahip olduğum havuzlu müstakil ve 5 km etrafında kimsenin olmadığı bi ev tabi yeri daha bulamadım 😃
İçine koyacak hatun bulda
Çok mu lazım hatun 😃
Böyle söyleme bak bir tane bile alınmayan çok kadın var sinir ve kıskançlıktan çatliyoruz. Sevilmedigimizi değer görmediğimizi yüzümüze yüzümüze çarptin 😂😂
Öyle deme ya😅
Benden kadınlara tavsiye.. sevgiliniz sizi kırarsa bana çok pahalı çiçek al seni affedeyim de. sonra da o çiçeği alın satın parasını yiyin kerizin.. :D
Sevgili ise yapılabilirde çiçekleri nereden satsınlar yahu😅
her yerde satılır fiyatı da arttırsınlar 😅
Tamam , kızlar tavsiyeyi aldı😅🥳👍
😅🌸
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bir buket çiçek her şeyi çözmez ama bazı adamlar da “CTRL+Z” tuşu gibi çiçeğe abanıyor 😂 Sen alıngan değilsin; çiçek güzel, jest hoş ama davranış değişmiyorsa anlamı eksik kalır. 🥀✨ İçin rahat etmiyorsa, “çiçek tamam, şimdi lafla ve davranışla konuşalım” deme hakkın sonuna kadar var 💬🌸
Cevap
22Cevap
Usta şoför bilir ki, gazi fazla verirsen, motor boğulur, çalışmaz. Rabbim bütün kadınları, gazı hakkıyla veren, usta şoförler nasip etsin. 🦋
Metafora bak ya
Yoo
Bazen bir adet çiçek bile her şeyi çözebilir ama çiçek burada bahanedir. Çözmek isteyen bahanesiz de çözer.
Çok doğru
Hemcinslerini ezmekten mutlu oldun mu?🤣 almasa, bu kez de almıyor yazacaksın. Tanrı erkekleri kadınlardan korusun, velet dalin amin🤭
Ne alaka ya kimseyi ezmedim ben😅 gü, el bişe paylaşmasam , gelip kocaö aldattı dövdü sözdü desem daha mı iyiydi
Verdim işte onlarada, az güzel örnek olayım dedim ama
Acaba niye sürekli çiçek alıyor, ne halt etti de alıyor acabasıı
Bilmem ya, sanamam bir halt olsa anlardım
İnşallah değildir tabi
Yok yok adamın çiçek alası varmış demek ki ne güzel işte keyfini çıkart
😅severiz
Evine veya eşine maydanoz bile almayan kitlelerin olduğu bir ortamda çok söyleme bunları
Ya bilemedim. Aslınd açıkış noktam biraz mutluluk olsun diyeydi. Hep dert anlatan var
Mutlu olduk :)
Çözmez ama düşünüp farkına varmak da önemli
Farkına vardığınında farkına vardım ama sanki çok gibi yaw
Bu işin altından bir şey çıkmasın da 🤔
Yapılan hatayı göre değişir her şeyde bir buket çiçek olayı çözmez
Bilemiyorumki
Sanmıyorum konuşarak çözsek çiçekten daha etkileyici olabilir
Kişinin anlayışına göre değişir.
Kimine göre evet , bana göre hayır.
Bir kadının gönlünü almak , ruhuna dokunabilmek , kalbinde yer edinebilmek o kadar sıradan olmamalı.
Ufak şeyler mesela , almasada olur halledilebilecek kırgınlıklar. Aöa böyle oluncada insanın uzatası ya da konuşası gelmiyor. Üstü örtülüyor gibi, bazen iyi gibi önemsenmek ama bazenxe kötü gibi , birikir mi acaba zamanla diye..
Bir şeyi inşaa etmek zordur , yıkmak ise saniyeler alır.
Gönül ister hiç kırmamak fakat insan istemeden bile olsa yapı veriyor.
Her İlahaki bir hediye verilecekse eşe ya da sevgiliye kendi emeğinizle , zaman harcayarak , ter dökerek hazırlanan olmalı.
Sen çok alıngansın : ))
Belkide😅
boş ver alsın alsın iyidir
Bencede ben hakkediyorum demi
Evet sonuna kadar 👍👍
nazar olur nazarrr maşallah
Teşekkür ederim, inşalalh nazar olmaz
Yarısını bana verebilirsin. 😊
Olur paylaşalım
Çözmez ama 3 lahmacun ve ayran bu işi halleder.
Ay evet keşke olsada yesem şimdi
Ne güzel işte kimi bilemez kimide bulamaz aynı benim gibiler 😂
Fazla bir şey beklemeyen insan için çözer tabii
Bazen çözer..
Çözüyoe
Kadınların ruhuna çiçekler iyi geliyor
Daha şiödi yorum yaltın ne ara beğeni geldi vuuu
Senle alakası yok biri takipmmie diyot ne, yazdın daha 9. Saniye hemen beğeni yapmış biri😅
çözmez
Çözmez...
Çözmez
Yumuşatır diyelim
çiçekler dalında güzeldir
gereksiz
Çözebilir
Maalesef çözmüyor
Çözmez
Çözmez
Çözmüş bencee
Çözmez