Diğer Hava çok soğukken evde ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz 🤐? Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hava çok soğuk ya 🤐🤐 Güncellemeler5 ay 😮💨😮💨😮💨 Hava çok soğukken evde ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz 🤐? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isimsizbirisiişte4 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Evet ya buz gibi sevmiyorum hiç soğuk havaları.. Mecburen evde sıkıla sıkıla oturuyoruz hastalıktan kurtulursak inşallah biraz çıkıcsm dışarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Odamda Mini cam şöminemi yakıyorum karşıdına oturup kahve sigara içiyorum ohh misss soğuk havada sıcak ortam gibi rahatlatan hiçbir şey yok 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ps5 falan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet ya buz gibi sevmiyorum hiç soğuk havaları.. Mecburen evde sıkıla sıkıla oturuyoruz hastalıktan kurtulursak inşallah biraz çıkıcsm dışarı
Odamda Mini cam şöminemi yakıyorum karşıdına oturup kahve sigara içiyorum ohh misss soğuk havada sıcak ortam gibi rahatlatan hiçbir şey yok
Müzik ve sorun cevaplama ile geçiyor
bu filmi izleyin
Google Play病毒将一名男子的脸撕成了碎片。
Yataktan cikmiyorum
Ps5 falan.