Titreşimli bu tarz kemerler tek başına göbek eritmez ne yazık ki 😅 Karın kasının ağrıması çalıştığı anlamına gelir ama yağ yakmak için hâlâ ana oyuncu beslenme ve yürüyüş gibi kardiyo 🏃♂️
Günde 1 saat de fazla aslında, 15–20 dakika yeter. Destekleyici bir araç gibi düşün; mucize bekleme, düzenli hareketle birleştirirsen işe yarar 😊
Çok değil de olmasın ben bantolonun üstüne dar kesim gömlek giymek istiyorum olmuyor spor takım elbiselerim var olmuyor düzğün giyinemiyorum ne giysem çapulcu gibi oluyor
Aslında aç değilim ama can sıkıntısı sitres bana yemek yediriyo şimdi aç değilim uykum gelmiyor kafamda sorunlar var tek canım sıkılıyor dolaba hucum ediyorum yeye bişey de anlamıyorum zevk almıyorum yemekten
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💚
Titreşimli bu tarz kemerler tek başına göbek eritmez ne yazık ki 😅 Karın kasının ağrıması çalıştığı anlamına gelir ama yağ yakmak için hâlâ ana oyuncu beslenme ve yürüyüş gibi kardiyo 🏃♂️
Günde 1 saat de fazla aslında, 15–20 dakika yeter. Destekleyici bir araç gibi düşün; mucize bekleme, düzenli hareketle birleştirirsen işe yarar 😊