+1 yılGörücü usulü evlilik..
sen sevdin ama o sevememis. Aklı birinde kalmış olabilir. ya da çok dediğim dedik birisi. Çok kavga etmiyordu eminim. Konuşmaya bile gerek duymuyordu dimi? Aslı imrendigin çiftler gibi olmadı evliliğiniz. Sen rest çekmek istedin hep. Dayanamadin çünkü hep yalniz hissediyordun. O da sana kal diyecek biri değildi. Bir gün çıktın gittin. Bedenindo giden. Aklında ruhunda oradaydı. Kal demesini bekledin. Ama demeyecekti. Kısacık bir an kararliydin. Gittin..
ona o kozu verdin. Adamın aklında ne var bilmiyorum ancak hatayi başında yapmışsınız. Kimin baskısı altında kaldı bilmiyorum. ya da sonra dan ne yaşadi bilmiyorum ancak o adam senin ona hissettiğini hissetmiyor. Çok uzuleceksin evet ama geçecek. Umarım mahkeme gününe kadar bişeyler değişir ve düzelir ama aksi olursa da kendini yıpratma. Senin kadar sahip çıkamıyorsa evliliğine boşver gitsin. Geçer.. neler geçmiyor ki?28 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona hissettiklerimi hissetmediğini biliyorum aklı başkasında kalma ihtimalide yüksek sürekli beni bir kalıba sokmaya çalışıyordu bazı dediklerin doğru ben ne olursa olsun boşanmak istemiyorum inşallah hakim bizi boşamaz
Soran+1 yılSanki bizimle yaşamış gibi yazmışsın
- +1 yıl
Bosamasa ne olacak. Adam istekli olduktan sonra sonunda olacağı bu. Biraz dik dur bir kez dene. Degismiyorsa bırak. Muhtemelen birisi vardı. Inan edip evlenmiş olabilir. Pişman olup görüsüyor olabilirler mi?
- +1 yıl
Sadece anlıyorum. Biraz da his. Bazen ayrılmak zoraki mutluluklardandaha huzurlu olabiliyor
Soran+1 yılBizimde aklımıza bu geldi sanki birine inat olsun diye de evlenmiş olabilir zaten benimleykende aklı sanki başka yerlerdeki gibiydi ya sen cidden bizimle yaşamış gibisin söylediklerini yaşadım resmen
- +1 yıl
Benim aklıma bu geldi. Gerçekten seven bir insan şans verir. Zaten 4 4 luk bağlı bir evliliğiniz yokmuş anladigim kadarıyla.
Dedigim gibi. bazen ayrılık iyi olabiliyor. Şartlarınız nedir bilemiyorum. Söylemek istemediğin bir sebebi bahane gösterip ayrılcam diyor. Ailen den de çekiniyor olabilirsin. Yanlış birsey yapmadiysan bunu sorun etme. Ite kaka yürüttüğün bir evlilik sana huzur vermez. seni üzen çok aşık olmandan ziyade bosanmadan sonra yaşayacak olanların sanırım. Bu gece kafanı bosalt. Sadece eksileri görme. Iyiki yapmışım diyebileceğin sebeplerinde olmalı. Bunları düşü n ve üzülme lütfen.
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim ben boşandıktan sonra yaşacağım şeyleri hiç düşünmedim ki üzüleyim kafan gayet net ve ne istediğimi biliyorum bu şimdiki en iyi karar ve boşanmamam gerekli rabbim yalancı şehitlerine fırsat vermesin inşallah
- +1 yıl
Konuyu bilmiyorum o yüzden pek birsey diyemiyorum. Anlatmak istersen özele gelebilirsin. bilmiyorum faydası olur mu ama yardimci olabileceğim birsey varsa fayda dokusun isterim
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. La İlahe İllallahül Vedud , La İlahe İllellahür Raüf.
Yukarıdaki Zikir Sabah Ve Akşam Namazlarından Sonra 251 Defa Çektiğinizde Eşinizle Aranızdaki Kötü Durumlar Allahın İzniyle Sona Erecektir.11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun canım teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaderin o insan değilse ne yaparsan yap değiştiremezsin sende biliyorsun. Annesi seni seviyor mu?
025 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılhala neden arıyor musun peki bu cevaptan sonra
Soran+1 yılYoo ben neden aramıyorumki boşanmak istemiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılannesi aklına girmiş adamın mahkemede kocan bir bahane bulamaz ise ondan boşanma için yüklü şekilde maddi tutar iste. annesi eminim ki onu başka bir kızla evlendireceğini söylemiştr
Soran+1 yılBizlerde öyle tahmin ediyoruz başka kız muhabbetleri vardı zaten
Cevap sahibi+1 yılnedeni odur büyük ihtimal yüklü miktarda tazminat isteyin
Soran+1 yılİstesekte ne değişcek mahkemeler en fazla 20-30 bin verir ki çok çok zenginler sanki adalet var mahkemelerde
Cevap sahibi+1 yılalabilcrğini al gençsin iyi kalplisin tekrar bir zaman sonra gönlüne göre iyi birisiyle evlenirsin
Soran+1 yılBende şu an ne yapacağıma karar veremedim ama hakim boşarsa açabildiğim tüm davaları açarım
Cevap sahibi+1 yılaldatma var de gerekirse ki var başka bir kadın için seni terk ediyor galiba
Soran+1 yılAma İspat yok:(
Cevap sahibi+1 yıloda doğru ama uzatabilirsin mahkemeyi elinden geldiğince
Soran+1 yılUzayacak gibi
Cevap sahibi+1 yıloda pes edecektir. Elbet dua et Rabbim hayırlısını nasip eyleyecektir
Soran+1 yılİnşallah çünkü yıpratıcı bir süreç başlıcak bana kasıtlı yaptıklarından dolayı ailemi ve beni çok yıprattı bende dava açarak hakkımı arıcam ya bişey diyim mi bana karşılığında ne verirse versin asla yaptıklarının karşılığı olamaz Allahtan mahkemeyi kübra var gerçek adalet orada tecelli edecek
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle maddi manevi tazminat açın ayrıca. Haklısınız keisnlikle
Soran+1 yılMaddi manevi tazminat açsamda bana yaptıklarının bedeli asla olamaz ben boşanmayı yokuşa sürmeyi tercih ettim reddedicem mahkemede boşanmayı ama eski milletvekili yakın tanıdığı var hakim ayarlayacaklar bir çok resmi kurumda işleri olduğunda tanıdıkları hallediyor aklına gelmeyecek şeyler gördüm dünyada düzenbazlık yapacaklar ama ahirette?
Cevap sahibi+1 yılanladım işin zor gerçekten bir an önce kurtul ozaman ahirette hespa çetin adalet var hepsi çekecek elbet yaşattıklarını
Soran+1 yılİçimi azda olsa rahatlatan şey bu düşünce allahın adil olması değilse çoktan kafayı yemiştim gözümü korkutamazlar ben sonuna kadar hakkımı müdafaa edicem daha bunun yargıtay aşaması var henüz akp oraya el atamadı
Cevap sahibi+1 yılaynen götür götürebildiğin kadar inan elimde olsa bende yardımcı olurdum tanıdıklarım olsa. bu dünyanın sonu var yoksa bu dertler biter mi
Soran+1 yılEvet filmin devamı var
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ne oldu mahkeme sonuçlandı mı
Soran+1 yılRica ederim ilk duruşma oldu ilk duruşmada birşey olmuyormuş avukatların söyleyecekleri varsa söylüyorlarmış ikinci duruşmayı bekliyorum ama avukatları öyle istedikleri gibi kolay olmayacağını anladılar
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun hakkkınızda
Soran+1 yılAmin
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı ne ise o olsun amin.
https://i.hizliresim.com/QR2qDk.jpg211 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Ecmain amin.
Eğer maddi veya cezai anlamda, veya boşanma vb. derecede mühim davaysa? kurbanlık koçta adak adıyabilirsin , istediğin olursa adağını kesmen gerekli. gereken tedbirleri aldıktan ve dua ettikten sonra gerisi rabbimize kalmış.
Birde fetih suresi var faydalı. istersen diyanet alo fetva hattı var : ( 190 ) gün içi ve mesai saatlerinde arayıp sorabilirsin bahsettiğin durum adına fetva ve öneri.
Soran+1 yılFetih suresini biliyorum sağol boşanma davası adak evliliğim için adadım olmadı nasip ne diyelim ama ben boşanmak istemiyorum boşanmamakta hakkım biliyorum
- +1 yıl
Elbet boşanmamak hakkın gereken şartlar oluşmadıktan sonra. ancak olurunada bakmak gerekli.. ilerisi yoksa, tek taraflı sevgisizlik var ve düzelmiyecekse, sevgi, ilgi, özel münasebet, güven vb. sorunlar yaşanıyor ve düzelmek adına çareler işe yaramadıysa ve çocukta yoksa iyi düşünüp, istişare edip oluruna bakmak gerekli.
Erkekler marstan, kadınlar venüsten. kitabı var, bay ve bayanlar arasındaki farklılıkları ve iletşimindeki yanlış anlaşılmaları belirtiyor, evlilik içi sorunların çözümü, boşanmaktan vazgeçirecek tavsiyeler var..25.000 kişiyle konuşularak hazırlanmış bir kitap. eğer boşanma adınaysa davan, veya eş seçimi veya evlilik içi sorunların çözümü adına vb. faydaları olan bir kitap.
https://i.hizliresim.com/nAl8qB.jpg
https://i.hizliresim.com/AAzRpz.jpg
Soran+1 yılşu an benim için en iyi seçenek boşanmamak başka çarem de yok davanın reddi ve hakkım olan da bu gerisini sonra düşünürüm inşallah hakim benim lehime karar verir en doğrusunu yani
- +1 yıl
Anlıyorum, ama dikkatli ol, eşin evliliğiniz süreceği süreçte seni haksız çıkarmak adına delil toplama adına avukata danışıp hazırlık yapıp seni bir dahaki mahkeme sürecinde boşamak adına tedbir alabilir..
Bir psikoloğa danış derim, manevi bilgiside olan.. avukatada danış ilersi için ve riskleri.. hakkınızda hayırlısı olsun er ya da geç.
Soran+1 yılBu söylediklerini zaten evliliğimiz sürecinde yaptı ama sebep elbetteki bulamadı ve mahkemenin reddinden sonra önümüzdeki 3 sene boyunca bana dava açamaz boşanmayı reddettiğim için psikolojimin bozuk olduğunu düşünebilirsin ama bunu yinede değerlendiririm
- +1 yıl
Ben denizde boşandım 9 sene önce, eski eşim ummadığım kadar iki yüzlü çıktı ailesi gibi, bana davayı aç anlaşmalı boşanalım dedi ve ilk boşanma teklifini kendi yaptı ben kabul etmedim..2-3 ay sonra baktık ilişkimiz yürümüyor, ve kızın aileside müdahale ediyor bana, akrabalarından bazılarıda vb. iyi niyetimide kullandı, bir erkeğe denilmeyecek sözü dedi cahilliğine verdim, ama mahkemede avukat şahit vb. ayarlamış avukata danışıp benim haberim yok..
Birde sms attı dava süreken : senle evlendiğime pişman değilim, dünyaya tekrar gelsem yine senle evlenirim hakkını helal et.. ve el yazısıyla bir not daha 25.000 tl verirsen boşanırım. aileme ve erkekliğime iftiralar attılar kanıtladım ve davayı kazandım.. dayak, aldatma, ve çocuk yok, birde sms'sini gösterdim, iftiralarını ortaya çıkarttım ve 3 senemi yediler :( evlilikten soğudum 2 yılda ben eş aramadım..4 yıldır eş adayı arıyorum, ben deniz gibi huy ve niyetli, kişiliklisinide bulamadım, eşim ve ailesini Allaha havale ediyorum.
Soran+1 yılZaten bende allaha havale ettim ama benim yaşadıklarım biraz farklı ama bunlarda yalancı şahit ayarlamış bizede boşanmak için kumpas kurdular ailesi ama ben farkettim benim annemle babam biraz saf onlarda bunu kullanmaya kalktılar dolayısıyla emellerine az buçuk ulaştılar şu an en doğrusu hakimin bizi boşamaması
- +1 yıl
Anlıyorum, sizde dikkatle ve avukata danışarak vede şahit bularak karşı koymalısınız, haklıysanız işler elbet değişmeli, kazandığınız boşanmama vaktindede tedbirli ve delil toplayıcı olmanız gerek.
Rabbimiz hayırlısını nasip etsin önemli olan bu, bazen şerde hayır , hayırda şer olabilir. tedbir dua ve taktiri görmek başka elden birşey gelmez.
Nasipse bendenizde dua edeyim şahsınzı için din kardeşiyiz.
Hayırlı geceler.
Soran+1 yılHayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılHayırlısı olsun. İNŞALLAH kim haklıysa kazansın kardeşim. Bende bir hukuk insanıyım çünkü.
17 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmamak hakkım bu kadar süreli boşanmayı hakim reddeder inşallah mahkeme bizim lehimize sonuçlanır
- +1 yıl
İNŞALLAH kardeşim. Olay ne peki?
Soran+1 yılOlay yok evlendiğimden beri belirli aralıklarla evden kovuldum bir gün annemin evine gittim arkamdan mahkeme kağıdı geldi
- +1 yıl
İNŞALLAH boşar hakim sizi. Ama bir şey diyeyim mi? Bu ülkede adalete inanmıyorum.
Soran+1 yılBen boşanmak istemiyorum ki niye öyle dua ediyosun
- +1 yıl
Ha pardon ben boşanmak istiyorsun sandım. Kusura bakma çok dalgınım bu aralar. İNŞALLAH mutlu olacağın bir karar olur diyeyim bari.
Soran+1 yılAmin sağol
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hakkınızda hayırlısı olsun. İçten dua edin, en güzel dua budur
11 Yorumla
Soran+1 yılEdiyoruz sürekli allah yalancı şahitlere fırsat vermesin inşallah
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ne geçti ise iyice düşün ve ona göre mahkemede kendini savun. Hakkında hayırlısını Rabbim nasip etsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Allah yar ve yardimcin olsun. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah...
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım sağol
Allah yardim etsin sana merak etme yoluna gider hersey :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sağol
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana düşmez belki ama iş buralara kadar geldiyse ve aranızdaki aşk ve sevgi bitmişse bir aile oluşmaz bu evlilikten dikiş tutmaz daha çok üzülebilirsin umarım gönlünce olur ama senin istediğinden çok senin için hayırlısı olan neyse o olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an benim için en hayırlısı boşanmamak böyle olması gerekli yinede sağol
- +1 yıl
Onu sen bilemezsin...
+1 yılNe mahkemesi onu söyle de ona göre dua tavsiyesi verelim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma
- +1 yıl
Dalga geçiyordum ama konu ciddiymis, Afedersin. Hakkında hayırlısı olsun bakalım umarım iyi geçer , Allah kolaylik versin.
Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmez elimden.
Hayırdır özel değilse öğrenebilir miyim?10 Yorumla- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılEvden kovalandın adam boşanmak istedi ve boşanmak istemiyorsun? İlginç.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
bu işte bir tezatlık var sanki
Soran+1 yılYok böyle olması gerekli
Geçmiş olsun, yorumları okuduğum kadarıyla sanırım eşiniz ile boşana sürecindesiniz. Her şeyde vardır bir hayır bu kadar kasmayın kendinizi buda sizin imtihanınızdır.
00 YorumlaBoşanmaman için dua edemem ama hayırlısı için dua ederim. Unutma her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Oluruna bırak sadece ve sadece hayırlısını dile. Ne olursa olsun.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=4X4KHqGA38c
okunabilir.
00 Yorumla
+1 yılFetih Suresi oku, kesinlikle faydası olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Benimde dün vardı okadarda korkulacak bişiy değil merak etme. İlkkezmj çıkıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİş mahkemesine katıldım aile mahkemesi olcak korkuyorum dediğimi sanmıyorum allah yalancı şehitlerin ağzını mühürlesin inşallah
+1 yılSalat-ı Mecule var.
Onu tavsiye ederim.15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onu baktım şimdi okumak için sayı gerekli mi
- +1 yıl
51 kez okunması söyleniyor.
1 tane daha vardı bir bakayım. - +1 yıl
Salavat-ı Fatihi.
Salavatı şerifler istekler için gerçekten etkili.
Allah dualarını kabul edsin İnşAllah.
Soran+1 yılTamam dava gününe kadar okucam bunu teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılNeye dayanarak boşuyor seni çok ozel değilse?
11 Yorumla
Soran+1 yılBizde bilmiyoruz ki evlendiğim günden beri sürekli evden kovuldum annemin evine geldim bir baktım arkamdan mahkeme kağıdı yollamışlar
Rabbim haklının yanında olur inşallah...
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah...
Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Dayatma kanunlar zaten sizden yana, lafa gelince Allah der iman dersiniz fakat boşanmalarda mehir hakkı dışında alınan tazminat ve nafakanın haram olduğunu kul hakkı olduğunu umursamazsınız. Şimdi ben sana nasıl dua edeyim.
07 Yorumla
Soran+1 yılOhoo mehire gelinceye kadar dinen daha bir sürü hak var
Soran+1 yılKanunlar bizden yana çünkü mazlumu koruyor ama hakim onlardan yana ama şu da var allahta benden yana
Soran+1 yılBen bela okumam ama allah haksızdan yana olsun yalancı şehitlerin dillerini başlasın inşallah
- +1 yıl
Lafa bak yahuu
Ben bela okumam diyor, amin dersem bedelini ağır öderim demiyor.
Allah haksızdan yana olsun diyor, e tabi iftira atıp kull hakkı yiyen sensin elbet Allah haklıdan yana olsun diyecek değilsin.
Dilerim Rabbim'den sen o adamı incittiysen, haksızlık yapıp iftira attıysan, onun hakkını (maddi-manevi) yeyip buna deva ediyorsan inşallah ömür boyu acılar içinde kalırsın, cennetin kokusu bile sana gelmesin; Amin.
Soran+1 yılAynısını onun içinde edermisin
- +1 yıl
Hayır etmem, kadınlar çok ahlaksız ve bencil insanlardır, sadece kendi duygularını düşünür, her zaman kendilerini haklı görürler. Asla karşısındaki insanı anlamaz sürekli ona psikolojik baskı yapar kendi egoist düşünce ve hareketleriyle erkeği tahrip eder erkek ise buna karşılık vermeye kalkıştığı zaman kötü şiddetçi ahlaksız biri oluyor. O yüzden kadına iyi davranmak iyilik yapmak erkek için en ahmakça harekettir, kendi bedenini para için çıkar için satan bir cinsiyet ne kadar iyi olabilir ki zaten. sizler satılık beden satılık ruhtan ibaretsiniz.
Diğer konusunda 901 cevap paylaştı. Rabbim Hayırlısını Versin Sana.
222 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılNe yapabilirim ki başka hakkımı savunucam
- +1 yıl
Konu Nedir Ne Değildir Bilmiyorum Ama Bunu Burada Konuşmak En Doğrusu Bu Durumda Olan Sen Değilsin Tek. Az Önce Bir Konuda Daha Vardı Evlilikler Neden Hemen Bitiyor Diye. 90 Günde Ne Olabilir Dedin. Sanırım 3 Aylık Evlisin. 3 Ayda Ne Oldu'da Bu Konuma Gelindi. Yani 2 Dakikalık Zevk İçin Mi Seni Kullandı Yani? ya da Hevesi Vardı Onumu Aldı. İnsanlar İnsanlar. Kimse Kendi Dışındakini Düşünmez Olmuş. Ben Üzülüyorum Böyle Kullanıp Bırakmaya Kaçanları. Yanlış Anlama Sen Kullanıldın Bırakılıyorsun Demiyorum. Erken Boşanmaların Sebebi Bence Bunlar. Heves ve Anlık Zevkler. Kimse Kendi Çıkarı İçin Başkasının Hakkına Girmemeli. Onun Duygu ve Düşünceleri ile İstikbali İle Oynamamalı. . . .
Soran+1 yılZaten boşanmak için bir sebep yok ki kullanıldığımın farkındayım biliyorum bunu hala içim yanıyor
Soran+1 yılYoo yeterince üzüldüm bu zaten benim merak ettiğim şey hayatına nasıl hiç birşey olmamış gibi devam edebiliyor nasıl bu kadar mutlu olabiliyor benim hayatımı mahvetti ailem perişan oldu o nasıl mutlu olabiliyor
Soran+1 yılNe demek kolay rabbim Her iki cihanda iki yakasını bir araya getirmesin inşallah benim içim yandı o benden beter olsun inşallah
Soran+1 yılBenimle oynadı ve bıraktı rabbim işlerini rast getirmesin inşallah her iki cihanda da. Ben kurulu düzenimi bozdum evlenmeden önce çok mutluydum ailem huzurluydu işim gücüm vardı şimdi elimde avucumda hiç birşey yok onun düğündeki altınlar yanına kar kaldı allah sağlığına kavuşmak için harcatsın o altınları
Soran+1 yılSence böyle yapan bir insanın allah korkusu var mı ki benim hakkımı gözetsin
Soran+1 yılŞöyle bir durum var hakimi ayarlama ihtimalleri gibi gerçi ihtimalden daha kuvvetle muhtemel onların açtığı davada hakimin dürüst bir karar vereceğini sanmıyorum
Soran+1 yılBöyle bir talep olmaz bunu düşündük evlenilen yerde ikamet edilen il veya ilçede dava açılır
Soran+1 yılHakimin gayet kolay ayarlanıyor o işler zor değil daha doğrusu onlar için değil
Soran+1 yılBiraz öyleler öyle bişeyi çok kolaylıkla yapabilirler
Soran+1 yılBen boşanmak istemiyorum diyorum sen ne diyosun
boşanmayıp birleşsen ne olacak ki. tekrar kovacak seni
012 Yorumla
Soran+1 yılİyi de hemen pes mi edicem ben boşanmak için evlenmedim
Soran+1 yılBazen de kazanmak için mücadele etmek gerekir
Soran+1 yılşu an en doğrusu bu onların açmış olduğu boşanmayı reddetmek bu da benim hakkım elbette
Soran+1 yılHayır boşanmak istemiyorum
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılYarın mahkeme ilk duruşma
+1 yılSende bana dua et de şu sınavı kazanıp memur oluyum apla
02 Yorumla
Soran+1 yılBende girmem sınava beraber dualaşalım
- +1 yıl
Dualaşalım
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayırdır ne mahkemesi bu? :O :(
118 Yorumla
Soran+1 yılAile mahkemesi
- +1 yıl
Hayır yani olay ne? :O :(
Soran+1 yılBoşanma
- +1 yıl
Aşağıda yorumları okudum. ..
Sen boşanmak istemiyorsun. . .
Kocan neden bosuyor seni :S
Soran+1 yılBoşanmayı reddetmemin sebebinin yüzde ellisi bunu öğrenmek için bizde bilmiyoruz bu daha onur kırıcı bilmemek adam yerine konmamak
- +1 yıl
Allah Allah yaa...
Dese ki canım istemiyor seni sevmiyorum dese amenna... :(
Seni bosuyor ve nedeni ne sen bilmiyorsun yok artık :O
Seni istemeyeni sen de isteme arkadaşım. ..
Ama nafakanin tazminatını sonuna kadar fazlasıyla al...
Soran+1 yılEvet ben en kötüsünede razıydım seninle düğündeki altınlar için evlendim desin seni sevmiyorum seninle oynadım desin ama bişey desin
- +1 yıl
:'( yaşlar kaç? Şizofren mi bu adam? :O yoksa kötü birsey yaptı da sana zarar mi gelecek diye korkuyor :S
Soran+1 yılYaşı 34 ben 28 başıma bişey gelse sevinir sanırım boşanmaktan kurtuldum diye
- +1 yıl
Hayır yani bir b. ka saplandı sana soyleyemiyor Sana bir şey olacak diye olabilir diye korkmasin diyorum. ..
Soran+1 yılYok öyle bişey ya bişey yapsa b. ka saplanır keşke hayatında bişey yapmayı deneseydi evlenmeyi denedi onu da beceremedi
- +1 yıl
Ve 3 aylık evlilik :S
Afedersin ama acaba yanlış anlamayın sizi cinsellik anlamında kendini yetersiz mi buluyor acaba? ? :O :(
Soran+1 yılBeni mi kendisini mi?
- +1 yıl
Kendisini demiştim ama seni de olabilir mi? :O
Soran+1 yılBeni olmadığı kesin bilmiyorum yatağı ayrıydı ama boşanmak için çok aptalca bir sebep değil mi
- +1 yıl
Sorun bu mu yani? :O kendini yetersiz mi buluyor? :O :(
yahu bu yüzden ise sen bosanmiyorsun o niye bosaniyor ki? :O anlamadım ben :S
Soran+1 yılBen sorun bu mu demedim sen yetersiz olabilir dedin bende sana çözümü bu mu oluyor dedim
- +1 yıl
Sıkıntı neymiş ki o zaman :S
Günaydın...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bosaniyorsunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu bizde bilmiyoruz bilsek sorun kalmıcak ortada evlendiğimiz günden beri evden kovuyordu beni bir gün annemin evine gittim arkamdan boşanma celbi gelmiş
Cevap sahibi+1 yılAmaan abla birak o dengesizi.
Cocugun var mı bilmiyorum ama o adama cocukta verilmez. Coculla ulu orta birakir seni. Boşan sende mutlu olmaya. hakkin var.
Sende aski tatmalisin. Cok dua et iyi bir es ciksin karsina yeniden evlen. Ona da kapak olsun :)
Soran+1 yılÇocuk yok çok şükür ama nedenini öğrenmek inşallah dediğin gibi olur karşıma iyi biri çıkar ve mutlu olurum sağol
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım istediğiniz gibi geçer, lütfen görücü usulü evliliklerden kaçının. Evleneceğimiz, insanı çok iyi seçmemiz gerekiyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 447 cevap paylaştı. Hakkında hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Allah yardimcin olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
Mahkemede Kim Haklıysa O kazansın...
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin
+1 yılAllah yardimcin olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden ne ifade verdiysen aynısını söyle tutarsız olma
00 Yorumla
+1 yılumarım mapus larda çürüm çürüm çürürsün PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
00 Yorumlakonusu ne konumumn ne
115 Yorumla
Soran+1 yılDavalıyım boşanma
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGerekçeler saçma sapan şeyler 90 günlük evlilikte ne gerekçe sunulabilir ki
Soran+1 yılBoşanmak için tek bir gerekçe var onun haricinde hepsi saçma sapan
Soran+1 yılBaşkalarının yanında ona hakaret etmişim diye gerekçe sunmuş ama öyle birşey hiç olmadı tek sebep bu
Soran+1 yılBunu bizde biliyoruz benden hevesini aldı ve bıraktı
Soran+1 yılEvlilikte belkide başka bir amacı vardı ayrı eve çıkmak gibi etraftakiler evlendi desin diyede olabilir düğündeki altınlar için olabilir
Soran+1 yılAnlamadım
Edekte ne icin :/
11 Yorumla
Soran+1 yılMahkemem için hayırlısıyla iyi geçmesi için
+1 yılNe suç işledin ya da kim suç işledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılCeza mahkemesi değil aile mahkemesi
- +1 yıl
Anne baba ayrılması yoksa senin mi?
Soran+1 yılAnnem babam ayrılma neden dua isteyeyim ikiside kötü kendim için
- +1 yıl
Babana şöyle evlenirken 100 kişiye danistiniz... Resmi nikah kiyarken iki kişi şahit oldu. Dini nikah kiyarken yine kim var kimler yok oturup şahitlik etti. Peki bir yuvayı kurmak için bu kadar şahit aranırken neden yuvayı yıkmak sana kolay gelip hemen pes edip kime danistin ben yuvayı bozacak diye kim sana şahitlik etti. bizi de yüz ustu bırakıp huzursuz etmen. Ve gelecekte size olan bakış açım ne olur onları düşünün diye söyledin mi ?
Gizli Üye(25-29)+1 yılinşallah hayırlısı olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılNe üzerine mahkemen?
13 Yorumla
- +1 yıl
Allah sabır versin
Soran+1 yılAmin sağolun
Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Hakim Duası Var Onu Bul Oku.
01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum bugün okurum hakim karşısında inşallah teşekkür ederim
İnsallah mahkemen hayırlı bir sekılde biter
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun canım
10 Gün olmuş, sonuç ne? :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBugün mahkeme ilk duruşma olcak daha
Soran+1 yılUmuyorum bende ama bizim iş farklı hakimi ayarlamışlar ama yinede bende umuyorum
Soran+1 yılArtık bu tarz şeyleri yapmak çok kolay yeterki bir yerlerde amcan enişten dayın olsun...
Soran+1 yılHiç bela okumaya gerek yok allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına kar bırakmaz tek gerçek adalet allahın adaleti bende ona sığınıyorum
Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
+1 yılne mahkemesi
117 Yorumla
- +1 yıl
boşanma davası mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anlaşmalıysa tek celsede boşanırsınız. Birinizden birisi boşanmak istemiyorum derse iş uzar. Ortada bir yüz kızartıcı durum yoksa o da ayrı tabi. Aldatılma aldatma gibi. Zor iş mahkeme işleri. bir ton tantana.
Soran+1 yılYüz kızartıcı bişey yok 90 günde ne olabilir ki ben boşanmak istemiyorum boşanmak için evlenmedim
- +1 yıl
istemiyorum dersen mahkemede iş uzar. bırak seni istemeyeni sende isteme.
Soran+1 yılİş uzanın sonucuda istediğim gibi bitsin yeter ki
- +1 yıl
sen ne olmasını istiyorsun
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum
Soran+1 yılBoşanmak için kurulu hayatımı düzenimi bozmadım boşanmak için evlenmedim ben
- +1 yıl
kimse istemez. umarım istediğin gibi olur. istihareye yatabilirsin.
Soran+1 yılistişare yaptık biz en mantıklısı bu
- +1 yıl
istihare dedim ben.
Soran+1 yılİstişare yaptık istihareye gerek yok ki
- +1 yıl
kafası karışık bir kızsın. neyse, umarım hakkında hayırlısı olur
Soran+1 yılKafam gayet net istediğim şeyde belli amin sağol
- +1 yıl
İstihareye yat, hakkında hayırlısı neyse onu gör diye dedim ben, sen istişare yaptık gerek yok dedin. sorun yok
Boşanma davasimi
127 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yıl90 günlük
Soran+1 yılDua edin yeter mahkemeyi kazanmak hakkım bir ton yalancı şahit tutmuşlar hakim boşamasın bizi yeter
Soran+1 yılBoşanmak istiyor
Soran+1 yılBilmem benimle hiç konuşmazdı konuşursa da azarlardı hakaret ederi bana
Soran+1 yılGörücü usulü
Soran+1 yılHepsi dokuz ay
Soran+1 yılNasıl fark edebilirim ki fark etsem evli olmazdım
Soran+1 yılSevmediğim bir insanla niye evleneyim ki psikopatmıyım ben
Soran+1 yılGörücü usulünde de insanlar tanıştırılıyor birbirlerini görüyorlar ne var görücü usulünde anlamıyorum kötü bişey mi
Soran+1 yılEvet yarın dava ilk duruşmada birşey olmuyor ikincisi biraz zor geçiyormuş
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılRabbim yar ve yardimcimiz olsum cumlemizin annemmm
00 YorumlaHayirlisi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşanmamakta ısrarcı olan kadınları anlamıyorum
019 Yorumla
Soran+1 yılMüsait bir zamanda anlatırım çok uzun
Cevap sahibi+1 yılBenim resmiyet teki eşim de sorunlu
işi buraya getiren kadar neler yapti
şimdi ise ızdırap oldu. gitmiyor
bırakın arkadaşım. ızdırap olmayın birbirinize
benimde haftaya mahkemem var. inşallah daha fazla uzatmaz. çekip gider. bizde çocukta var. umarım siz de yokken bitirirsiniz
Soran+1 yılAma kısaca şöyle diyebilirim bir kadın bişeyi istiyorsa onda birşey vardır
Cevap sahibi+1 yılKadın bir çok şeyi ister. ne demek istediğini anlamadım
mesele ne bilmiyorum. Ama bir yerde bir kopukluk olduğu kesin. ve olay mahkemeye kadar intikal etti ise bu iş duzelmez
Soran+1 yılIzdıraplı yolu o seçti ben değil herkesin yaşadığı şeyler farklı o da senin yorumun
Cevap sahibi+1 yılDavayı açan o işe eminim herseyi göze alarak açmıştır. Sen acmisin sende göze almışsin demektir. kim uzatır sa bu süreci hem kendine hem karsisindaki ne eder. sağlık olsun. iyi ve haklı olan kazansin
Soran+1 yılBenim istediğim şeyi neden yargılıyorsun benim ne veya neler yaşadığımı bilmiyorsun ne düşündüğümü de sen kendi yaşadıklarına göre yorum yapıyorsun
Soran+1 yılBu kadr kısa bir evliliği saçma sapan sebeplerle hakim boşamaz tabi hakimi ayarlamadılarsa ben haklıyım inşallah adil bir yargılanma olur
Cevap sahibi+1 yılInşallah adil olur
ama unutma. hiç bir yasa bir bireyi istemediği bir insanla yaşamaya mahkum edemez.
Cevap sahibi+1 yılBen yanlış anlasiliyor um sanırım. Benim ne haddime yargılamak? Ben objektifim
Soran+1 yılŞöylede bişey var yasalarda bir senden az evliliklerde hakimde canım istemiyor artık diyor diyede boşamaz zina aldatma terk veya iftira gibi sebepler olması lazım
Cevap sahibi+1 yılElbette bosamayabilir
buradaki mesele kadının istenmediği halde bu hayatı nasıl kendisine yakıştirarak devam edecegi
Soran+1 yılOnu da bırak kadın düşünsün
Cevap sahibi+1 yılPeki
hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılMahkeme sonuçlandı mi
Soran+1 yılEvet ilk duruşma sonuçlandı önduruşma gibi oluyormuş ama o kadar saçma sapan aslı astarı olmayan şeylerden dava açtılar pek bişey idda edecekler gibi değil iki tanede avukat tutmuş arkamdan dedikodumuda çıkarmışlar bugün öğrendin akıl hastasıyım diye dedikodumu çıkarmışlar inan içimde göğsümde bir yanma hissettim Rabbime havale ediyorum allah şaşırtsın onları inşallah yalanlarını konuşmayı nasıl etmesin
Cevap sahibi+1 yılAllah sabır versin
zorlu bir surec
Soran+1 yılAmin hepimize
+1 yıledemem bu resmen din dilenciliği saçmalık
00 Yorumlamahkemede. yardımcı. olabilecek. dualar. rar
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorsanız bir kaçını yazabilirmisiniz
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne mahkemesi
01 Yorumla
+1 yılNe mahkemesi
07 Yorumla
- +1 yıl
Boşanıyomusun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hımm... Zor bir süreç... Özelden yazarmısın mahsuru yoksa.. Tavsiyelerim olabilir
- +1 yıl
...
Soran+1 yılNe gibi tavsiyede buluncaksınız
- +1 yıl
Yazarsan özelden konuşuruz
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. haklıysan kazanırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah haklıyım biliyorum ve inşallah kazanırım
Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Naptin :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlut tanrımsenı korusun :)
00 YorumlaNe mahkemesi neden
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma
Soran+1 yılSağol
+1 yılne suç işledin bacı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeter ol inşallah :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah siz benden daha beter olursunuz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne