Diğer Merhaba bir tane aşk insanını dinler misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pek iyi değilim🥴🥴🥴 Güncellemeler5 ay Siz hiç aşık oldunuz mu cidden bir kalbiniz var mı Güncellemeler5 ay Bir tane vicdanı olan biri yok mu Merhaba bir tane aşk insanını dinler misiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 5 ay Tabi dinlerim 1 87 Yorumla Soran 5 ay Yürekten mi öylesine mi Yorumla Soran 5 ay Bu kadar mı Yorumla Soran 5 ay Bok dinlersin ya Yorumla Soran 5 ay Yürü git Yorumla Soran 5 ay ya kaşarı yazsana Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sq Ruh hastası mısın a. kkk Yorumla Soran 5 ay Sağol Yorumla Soran 5 ay Tabi dinlerim cevabından sonra sg olmadı be Yorumla Soran 5 ay Ne kadar değişmiş burası Yorumla Soran 5 ay Bkkkkkkkkkk dinlersin Yorumla Cevap sahibi 5 ay Senin nazını kaprisini mi çekeceğim skik önce kendine dön bi bak Yorumla Soran 5 ay Nolur lâ dinlesen Yorumla Soran 5 ay Kendime dönüp baktığım için sana yazdım Yorumla Cevap sahibi 5 ay İnsan gibi davranmayı öğrenirsen küfretmeden özür dileyip seni dinlerim Yorumla Soran 5 ay Özür dilerim 😥 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evet anlat Yorumla Soran 5 ay Emin misin Yorumla Soran 5 ay Ohoooo Yorumla Soran 5 ay Bok dinlersin dedim demekki boşuna demedim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Senin başını mı beklicem ben sürekli yazacaksan yaz sabırlı olup cevap bekle Yorumla Soran 5 ay Oooo o kadar sabırlı değilim Yorumla Soran 5 ay Eeeeeee Yorumla Cevap sahibi 5 ay Napim ben ermiş değilim seninle uğraşıyorum bi de ya Yorumla Cevap sahibi 5 ay Saçma sapan konuşana kadar yazabilirdin Yorumla Soran 5 ay Nerden yazacam sana saçmalama istersen Yorumla Soran 5 ay Sende akrepsin sanırım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Burdan yazacaksın ben akrepten daha fenası daha soğukkanlısı 😂 Yorumla Soran 5 ay Boğa demi 😤😤😤😤 Yorumla Soran 5 ay Yok ya yay ya da Oğlak Yorumla Soran 5 ay Boğa gizlilik sever Yorumla Soran 5 ay Sâdece aslan deme yeter Yorumla Cevap sahibi 5 ay Seviyon sen bu işleri 😂 Yorumla Soran 5 ay Severim ama sevecek kimse kalmadı Yorumla Cevap sahibi 5 ay Her burçtan sevgilin oldu yani? Yorumla Soran 5 ay Yok be o kadar değil Yorumla Soran 5 ay Oğlak yay boğa yengeç Yorumla Soran 5 ay Yengeç ilk eşimdi diğerleri sevgili Yorumla Soran 5 ay Eeeeeeeeeeeeee Yorumla Cevap sahibi 5 ay En iyisi hangisi 😂 Yorumla Soran 5 ay Balık ve boğa 🙃 Yorumla Soran 5 ay Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi 5 ay Balığı salla şimdi 😂 para dayanmaz o orspuya jdjdjd Yorumla Soran 5 ay Ama balık akrep yanında rakı 😂 Yorumla Soran 5 ay En sadık YENGEÇ tabi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Henüz deneyimlememeişsin demek 😅 rakı sofrasını Yorumla Soran 5 ay OĞLAK çok canımı yaktı boğa da Yorumla Soran 5 ay Yok be alabalıkla rakı güzel oluyor yanında turşu mezeler Yorumla Cevap sahibi 5 ay Oğlak nettir boğa da öyle kestirip atar ama çok kafadır kadını da erkeği de iyidir Yorumla Soran 5 ay Allah için de gali burcun ne Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bu minvalde o zaman rakıyla Akrep te yiyorsun 😂 Yorumla Cevap sahibi 5 ay ÖKÜZ ya da Dana cinsi 🙃 Yorumla Soran 5 ay Seni de yicem az kaldı Yorumla Soran 5 ay La basit bir soru burcun ne Yorumla Soran 5 ay Bu kadar gizemli olmaya gerek yok bence Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ayhhh Boğa dedik anlamadın mı Yorumla Soran 5 ay Hadi ya😏 demedın ki Yorumla Soran 5 ay Boğa mı diyon şimdisen Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ya sen beni anlamıyorsun Yorumla Soran 5 ay Uzın bir ilişkin var diyelim neden silersin tek kalemde habersizce Yorumla Cevap sahibi 5 ay Öfkeyle herşeyi yapabilirim ama artık sabrımın sonundayımdır. Yorumla Soran 5 ay Hiç mi duygun yok Yorumla Cevap sahibi 5 ay Duygum olsa da biter ne söylediğine ne yaptığını bilecek bir erkek Yorumla Soran 5 ay 6 ay aynı yastıkta uyumuşsun diyelim nasıl arkana bakmadan gidersin Yorumla Soran 5 ay Ne yaptığını bilen bir erkeğim ama sen ne yaptiğini bilmiyon mesela Yorumla Soran 5 ay Başka kocanın altından kalkıp geldin çocuklarını bırakıp geldin bana Yorumla Cevap sahibi 5 ay 6 ay ne ki? Ben çaba görmüyorsam biter. Kişinin kendisini düzeltmesi gerekiyor. Saygısızlık asla olamaz Yorumla Soran 5 ay Sen beni anlamadın Yorumla Cevap sahibi 5 ay Nasıl bitiyo mu diyosun Yorumla Soran 5 ay Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi 5 ay Napcan yaşımı Yorumla Soran 5 ay Yok bitiyo demiyom çok karışık ya Yorumla Soran 5 ay Yaş öenmli Yorumla Soran 5 ay Bak şimdi sevgi ve saygıda sorun yok cinsellik mükemmel ama bir gün hiç bişey yok ken çekip gidiyosun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Öyle şey olmaz vardır sebebi Yorumla Soran 5 ay Yokkkk Yorumla Soran 5 ay Yaşın kaç yaşın Yorumla Soran 5 ay Benim 40 Yorumla Cevap sahibi 5 ay 28 Yorumla Soran 5 ay Evlendin mi hiç Yorumla Cevap sahibi 5 ay Boşandım Yorumla Soran 5 ay Benim gibi yani Yorumla Soran 5 ay Daha sonra hiç ilişkin olmadı mı Yorumla Cevap sahibi 5 ay Olmadı Yorumla Soran 5 ay Çocuk vardır mutlaka demi Yorumla Soran 5 ay Neden özel konuşmuyoruz peki buraya saplandık Yorumla Soran 5 ay Hehe Yorumla Cevap sahibi 5 ay Var tabi çocuk özel olmaz burdan devam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabi dinlerim
Yürekten mi öylesine mi
Bu kadar mı
Bok dinlersin ya
Yürü git
ya kaşarı yazsana
Sq Ruh hastası mısın a. kkk
Sağol
Tabi dinlerim cevabından sonra sg olmadı be
Ne kadar değişmiş burası
Bkkkkkkkkkk dinlersin
Senin nazını kaprisini mi çekeceğim skik önce kendine dön bi bak
Nolur lâ dinlesen
Kendime dönüp baktığım için sana yazdım
İnsan gibi davranmayı öğrenirsen küfretmeden özür dileyip seni dinlerim
Özür dilerim 😥
Evet anlat
Emin misin
Ohoooo
Bok dinlersin dedim demekki boşuna demedim
Senin başını mı beklicem ben sürekli yazacaksan yaz sabırlı olup cevap bekle
Oooo o kadar sabırlı değilim
Eeeeeee
Napim ben ermiş değilim seninle uğraşıyorum bi de ya
Saçma sapan konuşana kadar yazabilirdin
Nerden yazacam sana saçmalama istersen
Sende akrepsin sanırım
Burdan yazacaksın ben akrepten daha fenası daha soğukkanlısı 😂
Boğa demi 😤😤😤😤
Yok ya yay ya da Oğlak
Boğa gizlilik sever
Sâdece aslan deme yeter
Seviyon sen bu işleri 😂
Severim ama sevecek kimse kalmadı
Her burçtan sevgilin oldu yani?
Yok be o kadar değil
Oğlak yay boğa yengeç
Yengeç ilk eşimdi diğerleri sevgili
Eeeeeeeeeeeeee
En iyisi hangisi 😂
Balık ve boğa 🙃
Sen kimsin
Balığı salla şimdi 😂 para dayanmaz o orspuya jdjdjd
Ama balık akrep yanında rakı 😂
En sadık YENGEÇ tabi
Henüz deneyimlememeişsin demek 😅 rakı sofrasını
OĞLAK çok canımı yaktı boğa da
Yok be alabalıkla rakı güzel oluyor yanında turşu mezeler
Oğlak nettir boğa da öyle kestirip atar ama çok kafadır kadını da erkeği de iyidir
Allah için de gali burcun ne
Bu minvalde o zaman rakıyla Akrep te yiyorsun 😂
ÖKÜZ ya da Dana cinsi 🙃
Seni de yicem az kaldı
La basit bir soru burcun ne
Bu kadar gizemli olmaya gerek yok bence
Ayhhh Boğa dedik anlamadın mı
Hadi ya😏 demedın ki
Boğa mı diyon şimdisen
Ya sen beni anlamıyorsun
Uzın bir ilişkin var diyelim neden silersin tek kalemde habersizce
Öfkeyle herşeyi yapabilirim ama artık sabrımın sonundayımdır.
Hiç mi duygun yok
Duygum olsa da biter ne söylediğine ne yaptığını bilecek bir erkek
6 ay aynı yastıkta uyumuşsun diyelim nasıl arkana bakmadan gidersin
Ne yaptığını bilen bir erkeğim ama sen ne yaptiğini bilmiyon mesela
Başka kocanın altından kalkıp geldin çocuklarını bırakıp geldin bana
6 ay ne ki? Ben çaba görmüyorsam biter. Kişinin kendisini düzeltmesi gerekiyor. Saygısızlık asla olamaz
Sen beni anlamadın
Nasıl bitiyo mu diyosun
Yaş kaç senin
Napcan yaşımı
Yok bitiyo demiyom çok karışık ya
Yaş öenmli
Bak şimdi sevgi ve saygıda sorun yok cinsellik mükemmel ama bir gün hiç bişey yok ken çekip gidiyosun
Öyle şey olmaz vardır sebebi
Yokkkk
Yaşın kaç yaşın
Benim 40
28
Evlendin mi hiç
Boşandım
Benim gibi yani
Daha sonra hiç ilişkin olmadı mı
Olmadı
Çocuk vardır mutlaka demi
Neden özel konuşmuyoruz peki buraya saplandık