Bomboş salıncaklar. Ölü ruhlar kadar yalnızlar. Geçmişinden gelen onca yaşayanlar, Sana "sabret" derler ama Beklemenin verdiği acıyı anlamazlar. Dünya kalabalığında tek başınasın sadece izle Ruhsuz, sahte hayat yaşayanlar, Doğrular karşısında elbet güçsüz kalacaklar
Doğrular sindirilir senseim doğru, zamanında var olur yaşanır ve biter, kötülük yeniden hakim olur, taaa ki başka bir doğru zamanı geldiğinde gelip o anı tekrar doğru yapana kadar, o da görevini yapar ve çeker gider
Ben teşekkür ederim senseim 😁 Chat gpt gibi artık özet çıkarır oldum ama bu özeti çıkarmamdaki şey senin başta söylediğin düşüncelerindi, doğru yere parmağını koyan sendim, ben o parmağın kordinatlarını söyledim sadece
Bu satırların içi bayağı acı dolu hissettiriyor, o boş salıncak fotoğrafı da üstüne tuz biber olmuş 😔 Yine de şunu unutma: doğru olanlar bir günde değil, uzun vadede kazanır. Çünkü en son vicdanınla baş başa kalıyorsun. Sabır bazen “beklemek” değil, “dayanırken kendini kaybetmemek”tir. Sen doğru kal, dünya geç de olsa hesabını yapar 🍂
Kusursuz doğru yok haklısın ama tamamen yanlış olanların yanında yüksek oranda doğru olanlar var. Kimse tamamen doğru olamaz ama genel olarak çoğunluk doğru olursa bu da zafer sayılır. Bu imkansız görünüyor şimdilik tabii
En İyi Cevaplar