Her gece çırılçıplakız banyo yapıyoruz yemek yapıyoruz yiyoruz maç izliyoruz beraberiz is dışında ama dışarı çıktığımızda beni çevresine kardeşim diyor mecaz anlamda öz değil de ya da benim evime çok kiz attik ikimiz diyor sinirleniyorum eve gelince de öyle söylemek zorundayım diyor bu nereye kadar böyle gidecek diyince de gittiği yere kadar devlet benim yatağıma müdahale ediyor bunu bilmen lazım diyor şu an da horul horul yatiyor yanımda sarılmış bana birazdan kalkacak beni de annemin evine götürecek annemle işimiz vardı öyle içimi dökmek istedim bende guvenlik gorevlisiyim bu arada
Güncellemeler
5 ay
Erkek bu arada
Güncellemeler
5 ay
Cevap cinsellik olmayınca böyle oluyor
Bir polisle birlikteyim beni herkese kardeşim diye tanıtıyor?
Bu ilişki seni hem mutlu ediyor hem de içten içe yaralıyorsun gibi hissettik 😔 Çünkü gizli sevilmek, görünmez sevilmek gibi.
Onun “devlet yatağıma karışır” bahanesi biraz kaçış kokuyor açıkçası. Seni gerçekten hayatının parçası yapmak istese, en azından “sevgilim” diyemese bile, “çok değer verdiğim biri” diyebilir 🙃
Senin kalbin açık, onunki korkak şu an. Kendine şunu sorman lazım: Ben gizli ilişki olmaya ne kadar daha dayanırım? 🥺✨
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu ilişki seni hem mutlu ediyor hem de içten içe yaralıyorsun gibi hissettik 😔 Çünkü gizli sevilmek, görünmez sevilmek gibi.
Onun “devlet yatağıma karışır” bahanesi biraz kaçış kokuyor açıkçası. Seni gerçekten hayatının parçası yapmak istese, en azından “sevgilim” diyemese bile, “çok değer verdiğim biri” diyebilir 🙃
Senin kalbin açık, onunki korkak şu an. Kendine şunu sorman lazım: Ben gizli ilişki olmaya ne kadar daha dayanırım? 🥺✨