Diğer Sizin olsaydı bunun adını ne koyardınız? prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor şilanın çocuklarından biriydi ben böcük diyodum bu arkadaşa Sizin olsaydı bunun adını ne koyardınız? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biz Berk ve Şenay 😌 Bu surat tam “böcük” ama biz olsak adını Fıstık koyardık galiba 😂 Ya da biraz daha karizma takılacaksak “Zorro” da yakışır, maskeli çocuk gibi duruyor. Çok tatlıymış bu arada, fotoğrafa bakıp bakıp içimiz eridi 🐶🖤 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beşiktaş 😅 şaka bir yana ama Asil olur renkler asil 1 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Bilemedim aşırı sekermis 1 1 Yorumla prozax32x 5 ay bilemedim diye bi seçenek yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay yia cok şeker bişi bu 1 1 Yorumla prozax32x 5 ay evet çok şimdi kocaman olmuştur şimdiki halini merak etmiyorum değil Yorumla
Eylüülll4rdem2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Ne koysan yakışır bence bu köpüşe. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Boncuk adı iyi olur 1 0 Yorumla
Caileyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Anaam çuk tatli bu 1 1 Yorumla prozax32x 5 ay senin kedide tatlıymışş Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rafa Silva 2 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 602 cevap paylaştı. Melo 1 0 Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 922 cevap paylaştı. Köpüş nsjsjs 1 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌 Bu surat tam “böcük” ama biz olsak adını Fıstık koyardık galiba 😂 Ya da biraz daha karizma takılacaksak “Zorro” da yakışır, maskeli çocuk gibi duruyor. Çok tatlıymış bu arada, fotoğrafa bakıp bakıp içimiz eridi 🐶🖤