• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Ankara'da önerebileceğiniz fal bakan cafeler var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
ankara kızılay da önerebileceğiniz güzel fal bakan cafeler var mı ?
Ankara'da önerebileceğiniz fal bakan cafeler var mı?
Fal Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Narçiçeğibocuk
    Narçiçeğibocuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    Boğa
    +1 yıl

Fallara inanmalimiyiz? Hepimiz yaşamımızdaki bazı dönemleri merak ederiz. O dönemler özel dönemlerdir. Size bir falcı önereceğim ben bir şok yaşıyorum ailemle birlikte kehanetmi, medyumlukmu, akıl okumamı hala akıl sır erdiremiyiroruz Kızılay yüksel caddesinde Gülay kafe medyum Gülay lütfen gidin ve sonuçları burdan paylaşın başkalarının da yorumlarına ihtiyacım var bu kadar gizli ve özel bilgiyi nasıl bilebilir
    Yüksel caddesi özgürlük heykelinin orada bir yerde Gülay kafe

8
    2 Yorumla
    • secretesra
      secretesra
      Aslan
      +1 yıl

@Narçiçeğibocuk merhaba gerçekden her dediği oldumu memnun kaldınız mı bende bazı söylediklerini diğer sefer söylemedi bir tutarsızlık oldu ve tarihler olmadı

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

Yuksel caddesi 22/5 Kızılay tam adresi oradaki cocuklar kapandı gitti diye yalan söyleyip başka yere götürmeye çalışıyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fidanyıldırım01
    Fidanyıldırım01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Aslan
    +1 yıl

Geçtiğimiz hafta Medyum Semih adında çok farklı bir insanla tanıştım Kendisi instagramda çıktı karşıma. Fal baktıran herkes bilir yeni tanıdığınız biri fal bakacaksa ön yargılı oluruz bende öyleydim Semih'e karşı ilk etapta. Bakıma başladıktan 2 3 dakika sonra bütün düşüncelerimi değiştirdi. Yıllardır boşuna fal baktırdığımı anladım. Bana duymamı istediğim güzel şeyleri değil, hayatımda yapmam ve yapmamam gereken şeyleri bir bir söyledi. Şiddetle tavsiye ederim.

0
    5 Yorumla
    • yurdakul_leyla
      yurdakul_leyla
      İkizler
      +1 yıl

Arkadaş sonuna kadar haklı. Uzun zamandır bende Medyum Semih'e baktırıyorum ve her defasında beni bir şekilde şaşırtmayı başarabiliyor ve bu yüzden kopamıyorum :)

Yorumla
    • Brnnnnn
      Brnnnnn
      Kova
      +1 yıl

Nerdeki o medyum semih

Yorumla
    • unsas
      unsas
      Terazi
      +1 yıl

bende baktırcaktım semihede hakkında sikayet var. com da ve internette bi sürü şikayet var. medyum semihle medyum fenomen aynıymış. parayı aldıkdan sonra ulaşılamıyormuş. bende vazgeçtim baktırmaktan. arkadaşımın dediğine göre medyum semih ismiyle çok şikayet yazılınca internete medyum fenomen olarak isim değiştirmiş.

Yorumla
    • Aysemm75
      Aysemm75
      Kova
      +1 yıl

@Brnnnnn bi abla var ona baktir cok iyi bakim yapiyor telefondan bakiyir super 0541 788 63 38

Yorumla
    • Aysemm75
      Aysemm75
      Kova
      +1 yıl

@unsas soluyorum bi abla var cok iyi ona baktir telefonda bakiyor 0541 788 63 38

Yorumla
  • addictive
    addictive Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 36%
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 816 cevap paylaştı.

Sakarya caddesinde cidan, dilca, girgir ve cati kafe var. Hepsi bakiyor. hepsi de bizim ustumuzde oldugundan bikiyorun. ucretsiz kahve fali bakiyoruz deyin 15 kira kahve ucreti aliyorlar. ve cogu sallamasyon

0
    4 Yorumla
    • olakı
      olakı
      Oğlak
      +1 yıl

sadece tafsıye ama sakarya caddesınde mıthat pasaya dogru bı bayan vardı kılolu bı bayan kahveci evınde calısıo bırıncı katta bıde ona baktır. gayet ıyı dıyebılırım.

Yorumla
    • serminakx
      serminakx
      Yay
      +1 yıl

ermeni falcı kübra abla var, geçen baktırdım mükemmeldi.

Yorumla
    • Novat
      Novat
      Oğlak
      +1 yıl

bende ermeni kübra ablama fal baktırdım çok mükemmel pozitif bi insan. Çaresizliklerimi dinledi, bana olan desteği büyük, söylediği bi çok şeyde goğruydu 🌺 herzaman güvenle danışa bileceğiniz uzman falcı kübra ablam.

Yorumla
    • mervesoilmerve
      mervesoilmerve
      İkizler
      +1 yıl

@Novat ermeni falcı kübra ablama bende bakım yaptırdım. dediğinizden fazlası var azı yok yaptığı isabetli yorumlar ile kalbinizi ısıtan empati yapabilen samimi bir falcı kübra ablam çook teşekkürler kübra ablama. ❤️

Yorumla
  • stayhard
    stayhard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 34%
    Aslan
    +1 yıl

var tunalı hilmi de bize gel bakalım halınada falınada :))) kısmetini 3 dk da acarız.. 2 sene garanti verilir :)))

0
    2 Yorumla
    • asudesolmaz
      asudesolmaz
      Boğa
      +1 yıl

@selviliilgi Bende dün ermeni falcı kübra ablamı sosyal medayadan bulup kahve tarot birlikte baktırdım falıma. Bazen olur kaybedersin yolunu ve sana birinin ışık olup yolunu aydınlatmasını rehberlik etmesini istersin beklersin, bende dün kübra ablamla aydınlandım çok güzel fal bakıyor gerçektende. Benim hakkımda söylediklerinin yüzde doksanda doğru çıktı. Faldan sonra rahatladım inanın. Birden yaşama sevincim geldi. Tavsiye ederim.

Yorumla
    • Musmutluben
      Musmutluben
      İkizler
      +1 yıl

yüksel caddesinde ipek fal cafe ipek ablam var. kendisine fal baktırdım. Her konuda çok net cevapları aldım. ipek ablam konuyu bilmeden açılım yaparken mevcut durumu çok detaylı anlattı. Geleceğimede ilgili tahmin ettim gibi cevapları aldım. başka falcılarıda var. onlineda hizmet veriyorlar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

5

Cevap

• AytZümrüt
    AytZümrüt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    İkizler
    +1 yıl

Aşk hayatımla alakalı büyük problemler yaşarken falcı ipek atakablamla karşılaştım. O gün gerçekten büyük bir çıkmazda gibiydim. Numarasını instagrmdan bulduğum falcı ipek atak ablama fal baktırmak istediğimi söyleyip randevu aldım. Sağ olsun bana çok güzel bir fal baktı. Kendisi nur yüzlü bir kadın çokda ünlüymüş tv lerde tv programları yapıyor. resmen enerjisi bile moralimi biraz olsun düzeltmişti. İnstgramda yorumlarına bakarken pek çok kişi fal baktırmış ve gerçekten herkes çok memnun kalmış. Bende çok memnun kaldım baktığı faldan. Öngörüleri gerçekten çok güzel ve insanı yönlendirecek şeyler söylüyor. Aynı zamanda şu an pek çok yerde fal bakımı yapılıyor ancak buralarda hesabı dakika hesabı yapılıyor. Falcı ipek atak ablamda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Süre kısıtlaması olmaksızın baktı aşk falıma ve hiç baştan savma değildi. Sizde fal baktırmak istiyorsanız mutlaka falcı ipek atak ablaya danışın. Çünkü hem dolu dolu bir fal bakıyor hem de söylediği öngörüler çıkıyor. ben hayretle dinledim işin açıkcası. Keşke daha önceden karşıma çıksaydı diyorum resmen. kızılay yüksel cdsinde çok nezih, tertemiz pırıl pırıl huzur verici butik cafesi var ipek fal bilim merkezi diye. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile falcı ipek atak ablaya fal baktırabilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aslında aşk falına inanmayan biri olarak, arkadaşımın tavsiyesi üzerine İpek fal bilim merkezi ile iletişime geçtim. İlk başta hiçbir şey beklemiyordum ama söyledikleri karşısında şaşırdım kaldım. İpek fal bilim merkezi tamamen yabancı olduğu için, kendim hakkında hiçbir bilgi vermedim. Ama bana söyledikleri şeylerin hepsi tamamen doğru çıktı. Erkek arkadaşımla ilişkimizde sorunlar vardı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. İpek fal bilim merkezi beni yargılamadan, anlayışlı bir şekilde dinledi ve benim için yapabileceğim şeyleri anlattı. Kendisiyle konuştuğumuz süre boyunca sıcakkanlı, samimi ve içten bir şekilde yaklaştı. Kendisine yaptığımız görüşmenin ardından ilişkimizdeki sorunları çözmek için önerdiği adımları uyguladım ve gerçekten de işe yaradı. Şimdi ilişkimiz çok daha sağlam ve mutlu bir şekilde devam ediyor. İpek fal bilim merkezine teşekkür ediyorum ve onu tüm kalbimle tavsiye ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • uçurtmanınkaçışı
    uçurtmanınkaçışı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    İkizler
    +1 yıl

Kızılaydaki İpek atak ablam inanılmaz derecede güzel fal bakıyor. Onunla ilk kez tanıştığımda, kendimi rahat ve açık hissettim. Falıma bakarken çok profesyonel ve dikkatli davranıyor ve sürekli olarak benim en iyi yararımı düşünüyor gibi hissettim. Tavsiyeleri hayatım için çok faydalı oldu ve ben hala onun tavsiyelerine başvuruyorum. Falının yorumu çok doğru ve anlamlıydı ve ben gerçekten ipek atak ablamın görüşlerine güveniyorum. O, insanların potansiyellerini ortaya çıkarmaya yardımcı olan bir kişidir ve her zaman pozitif enerjisi ve ilgisi ile beni motive ediyor. ipek atak ablama fal baktırmak ve terapi almak, hayatımda gerçekten pozitif bir değişiklik yaratmıştır ve ben onunla tanışmanızı kesinlikle tavsiye ederim. O, gerçek bir usta ve insanların içindeki potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olan harika bir kişidir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Cidden hala falcımı arıyorsunuz ankarada.:D kızlar turuncu cafeyi bilmiyormusunuz konur 1 de. mekan fal sektöründe çığır açmışlar. 15 falcı var nerdeyse içeride:D hala duymadınız mı?

5
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

turuncu cafe 1 numara.

Yorumla
  • Balim0606
    Balim0606 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    İkizler
    +1 yıl

Gülay hanıma zaman zaman giderim görüşünü alırım bir kartlara bakar bir gözüme tek tek ankatiyor enerjisini çok beğenirim samimiyeti profesyonel ligi bilgisi Sabri mükemmel bir kadın Gülay cafe ortam olarak da bir numara

3
    6 Yorumla
    • secretesra
      secretesra
      Aslan
      +1 yıl

Size her dediği çıktımı ben 2 3 defa aradım aynı seyleri hep farklı tarihlerde söyledi bir tutarsızlık oldu emin olamadım

Yorumla
    • Balim0606
      Balim0606
      İkizler
      +1 yıl

@secretesra tarih konusunda biraz akşama olsa da çıkıyor söyledikleri çok endekslemeyin kendinizi ama kulak ardida etmeyin

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

Meyve veren ağaç taslanir niyetiiniz belli bir daha gitmezsiniz olur biter kişi kendine yakisani yapar her kez memnun olduğu yere gider bence en başarılı insan Gülay hanım biz gitmeye devam edeceğiz sizde size hitap eden yere gidin

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

Ben ortaya konuştum siz niye üstünüze alindiniz yaraniz var demekki soylediklerinize guluyorum Gülay hanımı tanımadığınız nasıl belli oluyor gidenler çok iyi bilir asla paraci değildir hiç ücret almadan hayata kazandirdigi çok insan var

Yorumla
    • İrmak93
      İrmak93
      Oğlak
      1 yıl

Gülay mı? Üç kağıtçı şarlatan, yeni tanışmstk eşimle o dönem merakımdan baktırdım, bu adam senin Kader carkinda yok, başka kadin var hayatında vsr dedi. Şu an evliyiz ve hamileyim, 2 sene önceydi bir güzel 400 lirami da aldı oh olsun bana 😅

Yorumla
    • Behlioyl
      Behlioyl
      Yengeç
      1 yıl

@İrmak93 keşke herkes gülay hanım ın yarısı kadar dürüst olsa ben nelere şahit oldum burada yazsam sayfa dolar ama gerek yok tek söyleyeceğim açık sözlü dominant lafı çevirmeden direkt söylemesi yani diğerleri gibi patinaj yaptırmıyor

Yorumla
  • Semagndgn
    Semagndgn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 69%
    Boğa
    +1 yıl

var turuncu fal cafe kızılayda. Ankara değil hatda türkiyenin en iyi falcıları orada 30-40 falcı var heralde içerde

2
    0 Yorumla
  • Volovolo
    Volovolo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Balık
    +1 yıl

Bir hafta önce baktirdim bu günlerde şunları yasiyacaksin dedi inanmadım hepsi çıktı burdan yazmadan edemeyeceğim Gülay cafeyi deneminizi öneririm

3
    1 Yorumla
    • secretesra
      secretesra
      Aslan
      +1 yıl

Banada bir çıksa kapısından ayrılmayacam süre her seferinde uzuyor inş sizin dedıgınız gıbı bende yaşarım

Yorumla
  • Sohude
    Sohude Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    Yengeç
    +1 yıl

İlişkiyle alakalı sorun varsa hiç tereddütsüz Gülay hanıma gidin nokta atışli öngörüleri var insan şaşıp kalıyor

5
    4 Yorumla
    • Brnnnnn
      Brnnnnn
      Kova
      +1 yıl

Nerdeki o

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

@Brnnnnn yuksel caddesi 22/5 Kızılay

Yorumla
    • İrmak93
      İrmak93
      Oğlak
      1 yıl

Aman ha, söylediklerinin Tam tersi oldu, bunlar reklam mesajları sakın inanmayın.

Yorumla
    • Lovzurcırdıngış
      Lovzurcırdıngış
      Terazi
      1 yıl

@İrmak93 sizin memnun kalıp önereceginiz birisi var mı çok ihtiyacım var

Yorumla
  • Meryzirzop
    Meryzirzop Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

İnsan zaman zaman ihtiyaç duyuyor değişiklik olsun terapi olsun diye her yere gidemiyorsun iyi araştırmak lagzim işini iyi yapanlarda var Gülay ablayı beğenirim yonlendirmelerini dikkate alirim

3
    0 Yorumla
  • Gilenyuzcirkin
    Gilenyuzcirkin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Oğlak
    +1 yıl

Gulay cafe var gulay abla gordugum en iyi ve tutarli medyum ya da falci

3
    0 Yorumla
  • Hatice-ceceli
    Hatice-ceceli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    Aslan
    +1 yıl

Kızılayda Turuncu Cafe var herkez fal için oraya gider, yaklaşık 20 tane falcı var gir içeri fal dağılımı yapan çocuk sana bir falcı önericektir

6
    0 Yorumla
  • daral
    daral Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    Kova
    +1 yıl

Şahsen evden alıp bahtında ne varsa bakıp eve geri bırakıyorum..Biz Ankara'lılar pek misafirperverizdir malum (:

0
    3 Yorumla
    • Derenavcı
      Derenavcı
      Koç
      +1 yıl

Deoeo

Yorumla
    • uçurtmanınkaçışı
      uçurtmanınkaçışı
      İkizler
      +1 yıl

ipek fal bilim merkezi ipek abla var kızılayda bütün fallara çok iyi bakıyor. çokda ünlü bi çok tv kanalınada programa çıkmış. Ayrıca kurşunda döktürmüştüm ben. şöyle bi onbeş gün bi ay sonra hafiflediğimi gördüm.
      Kurşun dökmenin faydaları ve açıklaması ise aşağı yazdım sizler için.
      Kurşun döktürmek binlerce yıldır yapılan bir uygulamadır. Kurşun dökmenin nazara iyi geldiği muteber kitaplarda da bildirilmiştir. Kurşun dökmenin temelinde vücutta yoğunlaşan olumsuz enerji sonucu ortaya çıkan bitkinlik ve hastalıkların kaldırılması yatmaktadır.

Yorumla
    • guldenkilim
      guldenkilim
      İkizler
      +1 yıl

Bende yüksel cad. sindeki cafesine gidip falcı medyum ipek ablama aşk falıma baktırdım. Yaptığı yorumlar ile kalbimi ısıttı sıcacık mutlu bi kalbim oldu empati yapabilen samimi bir aşk falcısı ipek atak ablam. onlineda fal bakıyormuş bunu öğrendiğimde iyi oldu.

Yorumla
  • impossible1990
    impossible1990 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    Akrep
    +1 yıl

Milaz cafe sinem ' gittim ben. Tahminleri isabetliydi. Ben memnun kaldım

6
    0 Yorumla
  • Djiseda
    Djiseda Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    Aslan
    +1 yıl

Canım ankaradaki en iyi falcılar turuncu cafede başka yerlere gidip boşa para kaptırmayın

1
    0 Yorumla
  • Yamuk0606
    Yamuk0606 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

Baktiridigim faldan çok memnun kaldım zaman geçti söylediğini tek tek yaşadım teşekkür ederim Gülay ablaya bana umut değil gördüklerini söylediği için yüksel caddesinde Gülay cafe

2
    4 Yorumla
    • secretesra
      secretesra
      Aslan
      +1 yıl

Buradaki yorumlara güvenip bir kaç defa baktırdım ama tarihler her seferinde degişiyor henüz çıkmadı söyledikleri

Yorumla
    • Bernakrep
      Bernakrep
      Boğa
      +1 yıl

@secretesra bende bir kez demedim ve hiç beğenmedim resmen para tuzağı

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

Ben Gülay hanıma sürekli giderim çizgisi kalitesi hiç değişmeyen farklı bir insan mekan benzemez başka yerlere gidince zaten anlaşılıyor insan kıyaslama yapıyor ucretide çok makul

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

@Sabisoz sizin gittiğiniz mekan çok iyi anlıyor neden baska arayışa girdiniz okadar memnunum ki dışarda başka kim var diye aramıyorum memnun kaldığınız yere gidin yıllardir giderim halada iddaa ediyorum dalında bir numara Gülay hanim

Yorumla
  • İrmak93
    İrmak93 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    Oğlak
    1 yıl

Gülay mı 😅 bu adam senin Kader carkinda yok , başka kadın var hayatında dediği adamla evliyim şu an ve hamileyim, tamamen sallıyor, biz de bazen merakımiza yenik düşüp bu tiplere para yediyoruz. Paranızı kaptırmayın.

0
    2 Yorumla
    • Behlioyl
      Behlioyl
      Yengeç
      1 yıl

Bende de tam tersi oldu gittiğim diğer falcılar olacak derken gülay hanım olmayacak dedi çok üzüldüm niye gittim diye bir süre umut satanlara gitmeye devam ettim ama ne yazık ki gülay hanım haklı çıktı ne dediyse çıktı bence enerji işi fakat iyi yorumluyor

Yorumla
    • Cepilber
      Cepilber
      Boğa
      1 yıl

Aynı gülay dan mi bahsediyorsunuz bilmiyorum 2020 yılında ilk ben gittiğimde hayatımdaki insan için bu yaramaz hayat Seçimlerimiz den ibarettir gibi şeyler söylemişti çok kızmıştım oradan ayrıldıktan sonra o kişiyle bır buçuk yıl daha ilişkim ama annemden emdıgım süt burnumdan geldı ne ozguvenım kaldı, ne görüntü santajları vs vs sımdı başka bırısıyle çıkıyorum ama bazı korkular ve kuşku larla geçen gün hayatımı sorgularken gülay hanımın söyledikleri aklıma geldi evet kadın doğru söylüyordu bu adam bana yaramazdı, biz hayatı seçimlerimiz doğrultusunda yaşıyoruz ben o gün gülay hanım soyledıklerını ego yapmadan hırs yapmadan degerlendırebılseydım felsefeyi anlayabılseydım bu kaybolmuş üç yılı yaşamayacaktım, bıraktığı travma ve güvensizlik de çabası buradaki mesele de söylenenleri alma samimi misiniz değil misiniz...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bana sorarsanız iranlı hatice ablamı tavsiye ederim. nerdeyse hayatıma dair bi çok şeyi bildi kadın

0
    0 Yorumla
  • onisadir
    onisadir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    Boğa
    +1 yıl

canım kızalayda falın kralları var, fal ile ilgilenip turuncu cafeyi bilmemen ilginç. hele birde başka yere gidiyorsun çok yazık:)

0
    0 Yorumla
  • Perilibahçe
    Perilibahçe Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    Boğa
    +1 yıl

Bir çok yere fal batırdım son olarak arkadaşım medyum sinem i önerdi su falı baktırdım herşeyimi bildi şok oldum isim ve tarih veriyor selanik 2 CAD milaz cafe

1
    0 Yorumla
  • dingilterekraliçesi
    dingilterekraliçesi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    Akrep
    +1 yıl

bi yer var fincanı açmadan baktı yenimahallede istersen adresini verebilirim

0
    4 Yorumla
    • Gamzekurt1
      Gamzekurt1
      Oğlak
      +1 yıl

Neresi orasi

Yorumla
    • Yüce3446
      Yüce3446
      İkizler
      +1 yıl

Baktirdigim katınada memnun kaldım onerimdir deneye bilirsiniz Gülay abla basarili

Yorumla
    • Gilenyuzcirkin
      Gilenyuzcirkin
      Oğlak
      +1 yıl

@Yüce3446 gülay hanım gerçekten şahane bakıyor biz sokdayiz söyledikleri ni yaşadık tavsiyedir beğeneceğinizi tahmin ediyorum

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

@Gamzekurt1 yuksel caddesi 22/5 Kızılay 05301814473 Gulay cafe

Yorumla
  • Freak
    Freak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

Bu insanlar nelerle uğraşıyor , kızım dantel yap ne bileyim makarna pişir.

0
    0 Yorumla
  • Yusufmertsimsek
    Yusufmertsimsek Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    Koç
    +1 yıl

Arkadasimin tavsiyesiyle medyum sinem e gittim harika nokta atışları var verdiği isimler hepsi cıktı selanik 2 cad milaz cafe çok beğendim enerjisi yüksek bir insan

0
    2 Yorumla
    • Brnnnnn
      Brnnnnn
      Kova
      +1 yıl

Nerdeki o ve ücreti ne kadar

Yorumla
    • ıambusekarem
      ıambusekarem
      Aslan
      +1 yıl

iranlı hatice var oda çok iyi. ben 2 kere bakım yaptırdım. çok güzeldi.

Yorumla
  • alleynaclbi
    alleynaclbi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    Balık
    +1 yıl

bencede en iyisi turuncu cafe canım, en büyük yer orası dolasıylada iyi falcılar orada çalışıyor

0
    0 Yorumla
  • Süslüsuskun
    Süslüsuskun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 49
    Boğa
    +1 yıl

Bütün samimimiyetimle gülay hanımı öneririm not almıştım soyledikleri cıktı 05301814473 iletişim numarası

2
    0 Yorumla
  • Hareketlilovzur
    Hareketlilovzur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    İkizler
    +1 yıl

Mahkeme ile ilgili sorun varsa hiç tereddütsüz Gülay hanım derim biz çok memnun kaldık herşeyiyle mükemmel bir öngörü aldık lütfen deneyin derim

2
    0 Yorumla
  • görgülazim
    görgülazim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    Başak
    +1 yıl

Hiç tartışmasız Gülay hanım derim doğru yere gittiğinizden emin olun

1
    0 Yorumla
  • Garipyuso
    Garipyuso Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    Koç
    +1 yıl

Tavsiyedir Gulay hanim nokta atislari yapti bende donanimli bir kadin cok cok başarılı

1
    0 Yorumla
  • Notalan
    Notalan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    Boğa
    +1 yıl

Farkli mekan farklı kisi Gülay ablayı deneyebilirsiniz

1
    2 Yorumla
    • gulum5557
      gulum5557
      Aslan
      +1 yıl

Adres verebilirmisiniz

Yorumla
    • Sohude
      Sohude
      Yengeç
      +1 yıl

@gulum5557 Yüksel caddesi 22/5 Kızılay

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hayla fala inanan sizin gibi zihniyetler gördükce..yazıkk

1
    0 Yorumla
  • İlayünal
    İlayünal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    Aslan
    +1 yıl

1_lanuyali_
    Bu hesaba fal baktırmayan fal baktırdım demesin

0
    0 Yorumla
  • selen555
    selen555 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    Terazi
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.

çatı kafede devrim abla var güzel bakıyor

0
    0 Yorumla
  • evcilkaktüs
    evcilkaktüs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Başak
    +1 yıl

İstanbul'a gel. Ben bakarım.

0
    0 Yorumla
  • Hatturdu
    Hatturdu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    İkizler
    +1 yıl

Gülay a gidip farkı anlayın derim

2
    0 Yorumla
  • illuminati44
    illuminati44 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Terazi
    +1 yıl

bahçeli de laklak cafe var.

0
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Fal Cafe var.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Ankara'da önerebileceğiniz fal bakan cafeler var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ankara'da iyi fal bakan cafeler var mı? Kim var ve nerede? 21 cevap verildi
Ankara 'daki fal cafeler bakabilirmisiniz? 2 cevap verildi
Ankara'da (Keçiören civarı da olur) güzel cafeler restoranlar var mı? 7 cevap verildi
İstanbul'da çok iyi fal bakan kafeler var mı? 9 cevap verildi
İstanbul'da bana önerebileceğiniz Cafeler var mı? 1 cevap verildi
İstanbul'da nezih tatlıcı/kahveci mekanları öneriniz var mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨