ankara kızılay da önerebileceğiniz güzel fal bakan cafeler var mı ?
Cevabın nedir?
+1 yılFallara inanmalimiyiz? Hepimiz yaşamımızdaki bazı dönemleri merak ederiz. O dönemler özel dönemlerdir. Size bir falcı önereceğim ben bir şok yaşıyorum ailemle birlikte kehanetmi, medyumlukmu, akıl okumamı hala akıl sır erdiremiyiroruz Kızılay yüksel caddesinde Gülay kafe medyum Gülay lütfen gidin ve sonuçları burdan paylaşın başkalarının da yorumlarına ihtiyacım var bu kadar gizli ve özel bilgiyi nasıl bilebilir
Yüksel caddesi özgürlük heykelinin orada bir yerde Gülay kafe82 Yorumla
Aslan+1 yıl@Narçiçeğibocuk merhaba gerçekden her dediği oldumu memnun kaldınız mı bende bazı söylediklerini diğer sefer söylemedi bir tutarsızlık oldu ve tarihler olmadı
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçtiğimiz hafta Medyum Semih adında çok farklı bir insanla tanıştım Kendisi instagramda çıktı karşıma. Fal baktıran herkes bilir yeni tanıdığınız biri fal bakacaksa ön yargılı oluruz bende öyleydim Semih'e karşı ilk etapta. Bakıma başladıktan 2 3 dakika sonra bütün düşüncelerimi değiştirdi. Yıllardır boşuna fal baktırdığımı anladım. Bana duymamı istediğim güzel şeyleri değil, hayatımda yapmam ve yapmamam gereken şeyleri bir bir söyledi. Şiddetle tavsiye ederim.
05 Yorumla
İkizler+1 yılArkadaş sonuna kadar haklı. Uzun zamandır bende Medyum Semih'e baktırıyorum ve her defasında beni bir şekilde şaşırtmayı başarabiliyor ve bu yüzden kopamıyorum :)
Terazi+1 yılbende baktırcaktım semihede hakkında sikayet var. com da ve internette bi sürü şikayet var. medyum semihle medyum fenomen aynıymış. parayı aldıkdan sonra ulaşılamıyormuş. bende vazgeçtim baktırmaktan. arkadaşımın dediğine göre medyum semih ismiyle çok şikayet yazılınca internete medyum fenomen olarak isim değiştirmiş.
Astroloji & Burçlar konusunda 816 cevap paylaştı. Sakarya caddesinde cidan, dilca, girgir ve cati kafe var. Hepsi bakiyor. hepsi de bizim ustumuzde oldugundan bikiyorun. ucretsiz kahve fali bakiyoruz deyin 15 kira kahve ucreti aliyorlar. ve cogu sallamasyon
04 Yorumla
İkizler+1 yıl
var tunalı hilmi de bize gel bakalım halınada falınada :))) kısmetini 3 dk da acarız.. 2 sene garanti verilir :)))
02 Yorumla
Boğa+1 yıl@selviliilgi Bende dün ermeni falcı kübra ablamı sosyal medayadan bulup kahve tarot birlikte baktırdım falıma. Bazen olur kaybedersin yolunu ve sana birinin ışık olup yolunu aydınlatmasını rehberlik etmesini istersin beklersin, bende dün kübra ablamla aydınlandım çok güzel fal bakıyor gerçektende. Benim hakkımda söylediklerinin yüzde doksanda doğru çıktı. Faldan sonra rahatladım inanın. Birden yaşama sevincim geldi. Tavsiye ederim.
İkizler+1 yılyüksel caddesinde ipek fal cafe ipek ablam var. kendisine fal baktırdım. Her konuda çok net cevapları aldım. ipek ablam konuyu bilmeden açılım yaparken mevcut durumu çok detaylı anlattı. Geleceğimede ilgili tahmin ettim gibi cevapları aldım. başka falcılarıda var. onlineda hizmet veriyorlar.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
5Cevap
Aşk hayatımla alakalı büyük problemler yaşarken falcı ipek atakablamla karşılaştım. O gün gerçekten büyük bir çıkmazda gibiydim. Numarasını instagrmdan bulduğum falcı ipek atak ablama fal baktırmak istediğimi söyleyip randevu aldım. Sağ olsun bana çok güzel bir fal baktı. Kendisi nur yüzlü bir kadın çokda ünlüymüş tv lerde tv programları yapıyor. resmen enerjisi bile moralimi biraz olsun düzeltmişti. İnstgramda yorumlarına bakarken pek çok kişi fal baktırmış ve gerçekten herkes çok memnun kalmış. Bende çok memnun kaldım baktığı faldan. Öngörüleri gerçekten çok güzel ve insanı yönlendirecek şeyler söylüyor. Aynı zamanda şu an pek çok yerde fal bakımı yapılıyor ancak buralarda hesabı dakika hesabı yapılıyor. Falcı ipek atak ablamda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Süre kısıtlaması olmaksızın baktı aşk falıma ve hiç baştan savma değildi. Sizde fal baktırmak istiyorsanız mutlaka falcı ipek atak ablaya danışın. Çünkü hem dolu dolu bir fal bakıyor hem de söylediği öngörüler çıkıyor. ben hayretle dinledim işin açıkcası. Keşke daha önceden karşıma çıksaydı diyorum resmen. kızılay yüksel cdsinde çok nezih, tertemiz pırıl pırıl huzur verici butik cafesi var ipek fal bilim merkezi diye. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile falcı ipek atak ablaya fal baktırabilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında aşk falına inanmayan biri olarak, arkadaşımın tavsiyesi üzerine İpek fal bilim merkezi ile iletişime geçtim. İlk başta hiçbir şey beklemiyordum ama söyledikleri karşısında şaşırdım kaldım. İpek fal bilim merkezi tamamen yabancı olduğu için, kendim hakkında hiçbir bilgi vermedim. Ama bana söyledikleri şeylerin hepsi tamamen doğru çıktı. Erkek arkadaşımla ilişkimizde sorunlar vardı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. İpek fal bilim merkezi beni yargılamadan, anlayışlı bir şekilde dinledi ve benim için yapabileceğim şeyleri anlattı. Kendisiyle konuştuğumuz süre boyunca sıcakkanlı, samimi ve içten bir şekilde yaklaştı. Kendisine yaptığımız görüşmenin ardından ilişkimizdeki sorunları çözmek için önerdiği adımları uyguladım ve gerçekten de işe yaradı. Şimdi ilişkimiz çok daha sağlam ve mutlu bir şekilde devam ediyor. İpek fal bilim merkezine teşekkür ediyorum ve onu tüm kalbimle tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılKızılaydaki İpek atak ablam inanılmaz derecede güzel fal bakıyor. Onunla ilk kez tanıştığımda, kendimi rahat ve açık hissettim. Falıma bakarken çok profesyonel ve dikkatli davranıyor ve sürekli olarak benim en iyi yararımı düşünüyor gibi hissettim. Tavsiyeleri hayatım için çok faydalı oldu ve ben hala onun tavsiyelerine başvuruyorum. Falının yorumu çok doğru ve anlamlıydı ve ben gerçekten ipek atak ablamın görüşlerine güveniyorum. O, insanların potansiyellerini ortaya çıkarmaya yardımcı olan bir kişidir ve her zaman pozitif enerjisi ve ilgisi ile beni motive ediyor. ipek atak ablama fal baktırmak ve terapi almak, hayatımda gerçekten pozitif bir değişiklik yaratmıştır ve ben onunla tanışmanızı kesinlikle tavsiye ederim. O, gerçek bir usta ve insanların içindeki potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olan harika bir kişidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCidden hala falcımı arıyorsunuz ankarada.:D kızlar turuncu cafeyi bilmiyormusunuz konur 1 de. mekan fal sektöründe çığır açmışlar. 15 falcı var nerdeyse içeride:D hala duymadınız mı?
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılturuncu cafe 1 numara.
Gülay hanıma zaman zaman giderim görüşünü alırım bir kartlara bakar bir gözüme tek tek ankatiyor enerjisini çok beğenirim samimiyeti profesyonel ligi bilgisi Sabri mükemmel bir kadın Gülay cafe ortam olarak da bir numara
36 Yorumla
Aslan+1 yılSize her dediği çıktımı ben 2 3 defa aradım aynı seyleri hep farklı tarihlerde söyledi bir tutarsızlık oldu emin olamadım
İkizler+1 yıl@secretesra tarih konusunda biraz akşama olsa da çıkıyor söyledikleri çok endekslemeyin kendinizi ama kulak ardida etmeyin
var turuncu fal cafe kızılayda. Ankara değil hatda türkiyenin en iyi falcıları orada 30-40 falcı var heralde içerde
20 YorumlaBir hafta önce baktirdim bu günlerde şunları yasiyacaksin dedi inanmadım hepsi çıktı burdan yazmadan edemeyeceğim Gülay cafeyi deneminizi öneririm
31 Yorumla
Aslan+1 yılBanada bir çıksa kapısından ayrılmayacam süre her seferinde uzuyor inş sizin dedıgınız gıbı bende yaşarım
İlişkiyle alakalı sorun varsa hiç tereddütsüz Gülay hanıma gidin nokta atışli öngörüleri var insan şaşıp kalıyor
54 Yorumla
Terazi1 yıl
+1 yılİnsan zaman zaman ihtiyaç duyuyor değişiklik olsun terapi olsun diye her yere gidemiyorsun iyi araştırmak lagzim işini iyi yapanlarda var Gülay ablayı beğenirim yonlendirmelerini dikkate alirim
30 Yorumla
+1 yılGulay cafe var gulay abla gordugum en iyi ve tutarli medyum ya da falci
30 Yorumla
+1 yılKızılayda Turuncu Cafe var herkez fal için oraya gider, yaklaşık 20 tane falcı var gir içeri fal dağılımı yapan çocuk sana bir falcı önericektir
60 YorumlaŞahsen evden alıp bahtında ne varsa bakıp eve geri bırakıyorum..Biz Ankara'lılar pek misafirperverizdir malum (:
03 Yorumla
İkizler+1 yılipek fal bilim merkezi ipek abla var kızılayda bütün fallara çok iyi bakıyor. çokda ünlü bi çok tv kanalınada programa çıkmış. Ayrıca kurşunda döktürmüştüm ben. şöyle bi onbeş gün bi ay sonra hafiflediğimi gördüm.
Kurşun dökmenin faydaları ve açıklaması ise aşağı yazdım sizler için.
Kurşun döktürmek binlerce yıldır yapılan bir uygulamadır. Kurşun dökmenin nazara iyi geldiği muteber kitaplarda da bildirilmiştir. Kurşun dökmenin temelinde vücutta yoğunlaşan olumsuz enerji sonucu ortaya çıkan bitkinlik ve hastalıkların kaldırılması yatmaktadır.
İkizler+1 yılBende yüksel cad. sindeki cafesine gidip falcı medyum ipek ablama aşk falıma baktırdım. Yaptığı yorumlar ile kalbimi ısıttı sıcacık mutlu bi kalbim oldu empati yapabilen samimi bir aşk falcısı ipek atak ablam. onlineda fal bakıyormuş bunu öğrendiğimde iyi oldu.
+1 yılMilaz cafe sinem ' gittim ben. Tahminleri isabetliydi. Ben memnun kaldım
60 YorumlaCanım ankaradaki en iyi falcılar turuncu cafede başka yerlere gidip boşa para kaptırmayın
10 YorumlaBaktiridigim faldan çok memnun kaldım zaman geçti söylediğini tek tek yaşadım teşekkür ederim Gülay ablaya bana umut değil gördüklerini söylediği için yüksel caddesinde Gülay cafe
24 Yorumla
Aslan+1 yılBuradaki yorumlara güvenip bir kaç defa baktırdım ama tarihler her seferinde degişiyor henüz çıkmadı söyledikleri
Boğa+1 yıl@secretesra bende bir kez demedim ve hiç beğenmedim resmen para tuzağı
Gülay mı 😅 bu adam senin Kader carkinda yok , başka kadın var hayatında dediği adamla evliyim şu an ve hamileyim, tamamen sallıyor, biz de bazen merakımiza yenik düşüp bu tiplere para yediyoruz. Paranızı kaptırmayın.
02 Yorumla
Boğa1 yılAynı gülay dan mi bahsediyorsunuz bilmiyorum 2020 yılında ilk ben gittiğimde hayatımdaki insan için bu yaramaz hayat Seçimlerimiz den ibarettir gibi şeyler söylemişti çok kızmıştım oradan ayrıldıktan sonra o kişiyle bır buçuk yıl daha ilişkim ama annemden emdıgım süt burnumdan geldı ne ozguvenım kaldı, ne görüntü santajları vs vs sımdı başka bırısıyle çıkıyorum ama bazı korkular ve kuşku larla geçen gün hayatımı sorgularken gülay hanımın söyledikleri aklıma geldi evet kadın doğru söylüyordu bu adam bana yaramazdı, biz hayatı seçimlerimiz doğrultusunda yaşıyoruz ben o gün gülay hanım soyledıklerını ego yapmadan hırs yapmadan degerlendırebılseydım felsefeyi anlayabılseydım bu kaybolmuş üç yılı yaşamayacaktım, bıraktığı travma ve güvensizlik de çabası buradaki mesele de söylenenleri alma samimi misiniz değil misiniz...
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana sorarsanız iranlı hatice ablamı tavsiye ederim. nerdeyse hayatıma dair bi çok şeyi bildi kadın
00 Yorumlacanım kızalayda falın kralları var, fal ile ilgilenip turuncu cafeyi bilmemen ilginç. hele birde başka yere gidiyorsun çok yazık:)
00 Yorumla
+1 yılBir çok yere fal batırdım son olarak arkadaşım medyum sinem i önerdi su falı baktırdım herşeyimi bildi şok oldum isim ve tarih veriyor selanik 2 CAD milaz cafe
10 Yorumla
+1 yılbi yer var fincanı açmadan baktı yenimahallede istersen adresini verebilirim
04 Yorumla
Oğlak+1 yılNeresi orasi
Oğlak+1 yıl
Yengeç+1 yıl@Gamzekurt1 yuksel caddesi 22/5 Kızılay 05301814473 Gulay cafe
Bu insanlar nelerle uğraşıyor , kızım dantel yap ne bileyim makarna pişir.
00 Yorumla
+1 yılArkadasimin tavsiyesiyle medyum sinem e gittim harika nokta atışları var verdiği isimler hepsi cıktı selanik 2 cad milaz cafe çok beğendim enerjisi yüksek bir insan
02 Yorumla
Aslan+1 yıliranlı hatice var oda çok iyi. ben 2 kere bakım yaptırdım. çok güzeldi.
+1 yılbencede en iyisi turuncu cafe canım, en büyük yer orası dolasıylada iyi falcılar orada çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılBütün samimimiyetimle gülay hanımı öneririm not almıştım soyledikleri cıktı 05301814473 iletişim numarası
20 Yorumla
+1 yılMahkeme ile ilgili sorun varsa hiç tereddütsüz Gülay hanım derim biz çok memnun kaldık herşeyiyle mükemmel bir öngörü aldık lütfen deneyin derim
20 Yorumla
+1 yılHiç tartışmasız Gülay hanım derim doğru yere gittiğinizden emin olun
10 YorumlaTavsiyedir Gulay hanim nokta atislari yapti bende donanimli bir kadin cok cok başarılı
10 YorumlaFarkli mekan farklı kisi Gülay ablayı deneyebilirsiniz
12 Yorumla
Yengeç+1 yıl@gulum5557 Yüksel caddesi 22/5 Kızılay
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayla fala inanan sizin gibi zihniyetler gördükce..yazıkk
10 Yorumla1_lanuyali_
Bu hesaba fal baktırmayan fal baktırdım demesin00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. çatı kafede devrim abla var güzel bakıyor
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'a gel. Ben bakarım.
00 YorumlaGülay a gidip farkı anlayın derim
20 Yorumla
+1 yılbahçeli de laklak cafe var.
00 YorumlaFal Cafe var.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi