Çok özledim sizce yazmalı mıyım?

Şimdi çocuğu beğeniyordum ama hem sınav senem hemde moral bozukluğumun psikolojikmen iyi olmadığım bir sene olduğu için onada bunu açıklayarak o zaman ilişki düşünmediğimi söylemiştim o da ara ara yazdı ondan sonra ama ayda 1 falan senin için hep burdayım gibisinden konuştunsonra uzun zaman sonra ben bir şeyler yaşamalıydım gibisinden düşünüp mesaj attım o da gayet ilgiliydi ama geç dönüyordu mesajlarıma tiktoktan canlı yayın yapıyordunama mesajıma geç bakıyordu sonra müsait değildim şebeke çekmiyordu ya da bir sıkıntı var gibisinden konuşuyordu arkadaşlarıyla takılmaya çağırdı o ara müsait değildim ama haftasonu yapalım dedim ertesi gün kahve içmeye çağırdığında da iş çıkışı misafirliğe çağrıldığımız için gidemedim ama haftasonu buluşacaktım bunu ona da belirttim sonra günaydınlaşıyorduk onunlailgikendiğimi bence belli de ettim sonra video attı videoda serum olduğu video vardı bende neyin var dedim bana taaa 15 saat sonra döndü ki bana dönmedi zaman aralığında tiktoktan yine canlı yayın yapmiş bende bunu görünce onun için hayırlısını dilediğimi söyledim ve bunun bu şekil gitmeyeceğini söyledim o da rahatsız olduğunu direk uyuduğunu kusura bakma dedi ilk kez böyle bir şey yaptığını söyledi ama bazen 3 saat dönmediği bile oluyordu şebeke çekmediği zaman da 11 saat ti bende rahatsızlığını anladığını ancak yarım saatlik canlı yapacak kadar zamanın varken neden cevap vermedin dedim merak ettim yazdım o da yayına girdinmi dedi daha sonra yok gördüm dedim o da yine 4 saat sonra fotoğraf attı karakoldayım geç yazıyorum dedi o yüzden bende sorun değil dedim o da arkadaşının kaza geçirdiğini onunla ilgilendiğini söyledi bende görüldü yaptım daha da bir şey yazmadı sonra 1 hafta oldu yazmadı aramadı sormadı bende numarasını sildim takipten çıktım

Beğen

Çok özledim sizce yazmalı mıyım?