Bunu biri açıklayabilir mi ?

Bir rüya gördüm Rüyamda bir yere gidiyordum biri bir şey yaptırıyordu ve 300 lira tutuyordu ve o kişi bana odettiriyordu parayı bende de nakit tam yok kartla ödeyeyim diyorum. Adama pos cihazı var mı diye soruyorum olmaz mı diyor. QR ile ödemeye çalışıyorum. Olmuyor. Sonra artık bende nakit var yeter mi bilmiyorum falan diyorum. Yetiyor hatta fazladan para almaya çalışıyor. Sonra da para yırtılıyor. Sonra ben elimdeki paraya bakarken. Kafamı kaldırıyorum. Adamın yüzü bir garip zebani gibi bir şey dişleri yüzü falan çok korkunç bana saldırıyor ısırmaya çalışıyor gibi hatta ben korkuyorum falan. Sonra ben kendimi yatağımda buluyorum çok garip şeyler görüyorum. Uykudayım böyle rüyamda olanları ya da gördüğüm rüyayı hatırlıyorum. Diyorum kendime bilmeden büyü mü yaptırdım. Ya da yapılmasına yardımcı mı oldum diyorum. Tavanda ölü çürümüş yanmış kapkara bir ceset falan görüyorum acayip korkunçtu rüyamda uyurken uyanmaya çalışıyorum ama uyanamıyorum. sonra birileri yanıma geliyor. Anlamaya çalışıyorlar ama yok sonra ben birini bir yere götürüyorum. İçi toprak dolu ve ıslak bir yer varil gibi diyorum beni buraya gömdüler falan sonra ben bir anda onun içine gömülüyorum galiba eller görüyorum böyle gittikçe batan ve kaybolan bu rüya nedir anlamı nedir yorumlar mısın
Bunu biri açıklayabilir mi ?